Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
Lopina – ne slažem se , al sretno. Nitko se ne buni što pišeš ovakve stavri na LPLH topica, ali ako trkeljaš na ATPL topicu , onda tražiš konflikt [cool]
nemam ATPL
Ne tražim konflikt nego privlačim pažnju.Šokiram sa argumantima.A ATPL je toliko popularna,narodna dionica da je tu propagandni efekt velik.A tome i sliži forum.Normalno da ne
smijemo iznositi neistine.
puno pozdrava
Ne tražim konflikt nego privlačim pažnju.Šokiram sa argumantima.
našokirao si ti mnoge na DKVS-u pričama kako je BV 300 kn, a dugovi 400 milja pa je to kao jeftino. Sad je ispalo da su dugovi oko 1 milijarde kuna i da će dioničari DKVS-a ostati bez gaća. super
atpl je uz ht,inu,ernt jedna od najsigurnijih dionica,a to što je ovako zapuštena,može biti samo na jadnoj i nelikvidnoj burzi,da je na nekoj normalnoj burzi vrijedila bi najmanje 1200 kn…
atpl je uz ht,inu,ernt jedna od najsigurnijih dionica,a to što je ovako zapuštena,može biti samo na jadnoj i nelikvidnoj burzi,da je na nekoj normalnoj burzi vrijedila bi najmanje 1200 kn…
Pa što ih onda ometa da ne odu tamo.
Rade vani, grade vani, servisiraju se vani, još neka slijedom uštede zamjene naše pomorce stranim,jeftinijim i eto profita. Samo što to onda nemogu zvati hrvatskom kompanijom
[tongue]
a neš’ ti vrijednosti……i znači,da vrijedi 1200 ,onda bi je kupio ili prodao ?
mislim….neznam zašto se ljutiš ? Ako misliš da vrijedi 1200 – kupuj do jaja..prodaj kuću i imanje….
budi sretan da je imaš na diskontu 20%….
Cijena dionice na ZSE se ne određuje prema pokazateljima koje navodi Mister Lopina, već tu cijenu određuju paničari ili pohlepnici zavisno od trenda ili puta kojim će krdo biti upućeno. Trenutno ovo je više i bogu i partizanima dosadilo. Nek rokne gore ili dolje samo da adrenalin proradi. Ja bi volio da rokne gore, ali ako se dogodi suprotno imamo plan B i za taj slučaj. [yawn] [yawn] [yawn]
Cijena dionice na ZSE se ne određuje prema pokazateljima koje navodi Mister Lopina, već tu cijenu određuju paničari ili pohlepnici zavisno od trenda ili puta kojim će krdo biti upućeno. Trenutno ovo je više i bogu i partizanima dosadilo. Nek rokne gore ili dolje samo da adrenalin proradi. Ja bi volio da rokne gore, ali ako se dogodi suprotno imamo plan B i za taj slučaj. [yawn] [yawn] [yawn]
Kako ćete se osiječati kada za petnaestak dana dobijete informaciju od menađmenta da ATPL
stoji dobro i da su vjerovatno u prvom kvartalu poslovali na pozitivnoj nuli što će potvrditi i
financijsko izvješće koncem mjeseca.Ulažem,a moj novac ne zarađuje.Pa to umara.Todex luduje.
čak i ove stare kante iz LPLH zarađuju a mi sanjamo o ponavljanju 2008.Konac 2009 i početak
2010 su dobre za brodare u ovisnosti od ranijih poteza menađmenta.
Jedino dobit donosi stabilan rast.Tko je lud da počme napucavati ATPL.Može jedino radi pripreme izlaska.
Kako ćete se osiječati kada za petnaestak dana dobijete informaciju od menađmenta da ATPL
stoji dobro i da su vjerovatno u prvom kvartalu poslovali na pozitivnoj nuli što će potvrditi i
financijsko izvješće koncem mjeseca.Ulažem,a moj novac ne zarađuje.Pa to umara.Todex luduje.
čak i ove stare kante iz LPLH zarađuju a mi sanjamo o ponavljanju 2008.Konac 2009 i početak
Jedino dobit donosi stabilan rast.Tko je lud da počme napucavati ATPL.Može jedino radi pripreme izlaska.
[/quote]
lopina i plavi se trude svaki na svojem frontu….plavi lkpc-lkri ….lopina lplh-atpl….decki svaka cast na trudu bez obzira na ishod [thumbsup]
PODRŽAVAM GOSP. ANTU JERKOVICA…zašto bi plaća u našim lopovskim škverovima kad može isti brod na zapadu kupit duplo jeftinije…
….imam susjeda radi u škveru(i sam kaže da ništa ne rade a primaju po 10000kn)..
….mislim da JERKOVIĆ nije glup da plaća tudji NERAD…
Ja nebi optuživao Gospodina Lopinu na njegovim postovima. Borili smo se za demokraciju, slobodu govora, kritike, kontrakritike, kapitalizam, slobodu tržišta, Internet, možeš sve radit a da ti nitko ništa ne može, možeš hvalit Atlansku i kudit, kako te volja, možeš reć da si bogat a nisi, možeš reć da si siromah a isto to nisi, možeš poslat mail susedi lascivnog sadržaja, možeš reć da bi ženio premijerku a da ti se bivši gadi, dakle nek i gospon Lopina piše na temelju svojih spoznaja, osjećaja, neostvarenih želja i snova, vrag će ga znati na temelju čega, ali neka piše. Uostalom tko zna tko je on? Možda je kap.Jerković, možda netko iz uže uprave i namjerno daje kataklizmičke postove da se oslobodi prostor za ulaz nekog rođaka, njega samog tko će znati koga. Prema njegovom pisanju ja mislim da je vrlo blizu izvora i najvećih tajni naše miljenice ili su to njegove projekcije na temelju frustracija izazvanih neostvarenjem nekih ciljeva i želja vezanih za Staru damu. Meni je osobno svejedno ali bi mi bilo žao da netko ne pogriješi i napravi krivi potez na temelju njegovih postova. Osobno vjerujem da 8000 dioničara neće ispast norci na ovom projektu, pa 8000 i nije neka brojka da bi ovu dionicu nazvali narodnom, 8000 je tek 0.17% od ukupnog broja stanovništva u RH. Dakle prije bi rekao da je to elita nad elitama. Sretan Uskrs svima i Lopini isto. [pray]
PODRŽAVAM GOSP. ANTU JERKOVICA…zašto bi plaća u našim lopovskim škverovima kad može isti brod na zapadu kupit duplo jeftinije…
….imam susjeda radi u škveru(i sam kaže da ništa ne rade a primaju po 10000kn)..
….mislim da JERKOVIĆ nije glup da plaća tudji NERAD…
Imam ja susjeda koji se satare ko budala u škveru za tih 10000 kn, a neš ti novaca za izgubit zdravlje.
Kad Jerković kupuje brod u Kini, Koreji ili Hrvatskoj on kaže kakav brod želi i dogovori cijenu, a to što se događa u brodogradilištu za vrijeme gradnje njega ne zanima.
[/quote]
Menađment ATPL-a je najavio 12 mil. USD dobiti u 2010. g. [yawn]