ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 04:18
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

prodajte ovu burzu,lišite nas agonije…

prodajte ovu burzu,lišite nas agonije…

Pa što bi dobili tom prodajom? ništa, sve bi ostalo isto osim novih pravila.

obožavam strvine-posebno ovce

ne bi ostalo isto,uveli bi se mnogi mehanizmi koji bi povećali atraktivnost burze i likvidnost,ovo sada je samo voda na mlin onakvima kao što su i naši političari,sa nemoćnom hanfom,pa vidiš da nitko od stranaca ne želi ulagati na našoj burzi,i da su mnogi najavili povlačenje sa burze,a zašto?pa zato što ovo nije prava burza,već nečija privatna prčija,eto zašto..

"And we look for the outcome of the 2010 iron ore negotiations to be the most important factor in determining the potential for freight rates this year."

Drybulk stocks may see major gains following new iron ore pricing schemes, says an analyst at Deutsche Bank.

Panamaxes

Bunge splurged a cool $48,500 a day on the 76,500-dwt Chris (built 2006) from the UK to the Persian Gulf.

dan nije ni počeo ali za mene je trgovanje na ovoj dionici za danas završilo…..danas opet ne bude ni prd ni mrd i to je to……
pozdrav svima i ugodan Vam ovaj produženi burzovni vikend…….

Bdi up 15 000.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

@ kliring
Samo 15 000?? opet nista…

No pain no Game

Baltic Exchange Dry Index TM 2991 (DOWN 7)
Baltic Exchange Capesize Index TM 3429 (UP 4)
Baltic Exchange Panamax Index TM 3708 (UP 34)
Baltic Exchange Supramax Index TM 2409 (DOWN 22)
Baltic Exchange Handysize Index TM 1360 (DOWN 15)

BDI nam je u banani, treba ga prikvačiti za neku NASA raketu kad budu lansirali za svemir…. [cool]

evo ja prodao svoje po 999

Upravo je netko pomeo ask sa 11 komada, jos se pusi…ko Uskrsnja sunka kad se skuha.. [shocked]

No pain no Game

je, i ja svoje po 1280…..al ušao sad ponovo…..jbg….. [lol] [lol] [lol] [lol]

New Report

Close