Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
@Kormilar
Odbijanac je tamo, pa ti si kormilar i trebao bi to znati, kad u nešto udariš, o npr, brod, automobil ili recimo čekić se odbije. E sad to može biti i više puta, ali uvijek u suprotnu stranu osim ako recimo ispod nije staklo pa veliki prazni prostor do opet nečega tvrdog ili recimo gumenog !!
ETO
Lijep ti pozdrav iz sunčanog Sl. Broda !! [bye]
Baltic Exchange Dry Index TM 3098 (DOWN 79)
Baltic Exchange Capesize Index TM 3244 (DOWN 4)
Baltic Exchange Panamax Index TM 3965 (DOWN 158)
Baltic Exchange Supramax Index TM 2647 (DOWN 110)
Baltic Exchange Handysize Index TM 1449 (DOWN 21)
ovo je idealna dionica za trejdanje,samo kad mislite kupit-prodajte,a kad mislite prodat-kupite..vrlo jednostavno..
ovo je idealna dionica za trejdanje,samo kad mislite kupit-prodajte,a kad mislite prodat-kupite..vrlo jednostavno..
heheh kako da kad je mislim kupit da je prodam ako je nemam, a kako onda kad je mislim prodat da je kupim kad je opet nemam pa nemogu niti pomisliti da je kupim, mislim neznam…. [shocked] [huh] [huh] [shocked]
zaj….cija naravno [tongue]
@Kormilar
Odbijanac je tamo, pa ti si kormilar i trebao bi to znati, kad u nešto udariš, o npr, brod, automobil ili recimo čekić se odbije. E sad to može biti i više puta, ali uvijek u suprotnu stranu osim ako recimo ispod nije staklo pa veliki prazni prostor do opet nečega tvrdog ili recimo gumenog !!
ETO
Lijep ti pozdrav iz sunčanog Sl. Broda !! [bye]
F2,1=-F1,2
Lijep ti pozdrav iz sunčanog Sl. Broda !!
Drž se ti tvog Broda Slavonac, a okani se brodara, tek ćeš vidjet što je kriza i maštanje o bogatstvu bez motike.
heheh kako da kad je mislim kupit da je prodam ako je nemam, a kako onda kad je mislim prodat da je kupim kad je opet nemam pa nemogu niti pomisliti da je kupim, mislim neznam…. [shocked] [huh] [huh] [shocked]
pa kako je onda ovi big brother kontrolira?pa on u svakom trenutku ima i dionice i cash,zarađen od malih naivaca,očekujem preokret na pozitvu,s obzirom da idući tjedan otpada deblokada,i otvoren je put crobiju ka 2222,22…..
zaj….cija naravno [tongue]
[/quote]
Drž se ti tvog Broda Slavonac, a okani se brodara, tek ćeš vidjet što je kriza i maštanje o bogatstvu bez motike.
[/quote]
Je moj Kormilaru .. u pravu si. Dok sam se držao onoga što znam para kao blata, no kad sam ušao u gusare najebo sam ko žuti. Da i što je najgore, svaki dan mi je sve gore i gore i sam si određujem terapiju. S nekadašnjeg jednog, sada znam i po 4-5 normića popiti (plave boje). Najbolje je kad maznem i koju ladnu pivu uz to (crnu), onda mi je svejedno kuda se kreću brodovi ATPL i što voze.. a i cijena me taj dan ne interesira. Ama sve mi je onako baš svejedno !! Nego reci ti meni jel ti stvarno kormilaš. Još ako je za ATPL,,, skreni taj brod u neki kamenjar ili ga prodaj gusarima, neću nikome reči,, samo mi daj barem 3% od dobivenog da se mogu vratiti svome prethodnom poslu. "Lezi gledaj TV, nahrani psa i ništa ne diraj" ETO !!
Živ i zdrav bio Kormilaru !!
Živ i zdrav bio Kormilaru !!
I tebi isto. Nisam pobornik tableta, ima puno više zdravijih stimulansa za dugovječnost, pogledaj Dikana i biti će ti sve jasno. Samo prvi uvjet je da se nekome svidiš je da si pun para ko bulk ugljena.
Zato glavu gore jer u ovaj veliki tjedan idemo 20% gore. Uskršnji su praznici i mi trejderi moramo ovo dignut da bi mogli na neko egzotično mjesto otputovat i obnovit energetsku bilancu. [thumbsup] [yawn] [yawn] bem ti ovu novu vremensku zonu. [yawn]
danas bi bdi mogao malo gore?…..no hoče li to potrajati duže vremena?…..
Imajući u vidu da se nalazimo na 38.2% rasta BDI ( 05.12 2008-663 i 19.11 2009-4661) neko odbijanje je moguće, ali oscilatori i nepostojanje divergencija za sad upućuje na nastavak down trenda BDI-a.