ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@ Hugh
Dok nas je vodio Drivo znala je Atlansk skoknut i 20 posto u jedan dan. Ovi kilavci je ne mogu dignut ni pol posto u deset dana. Ali došla je Bianca, kad nam sada krene, kad se raskošni talent pokaže u punom svjetlu, skoknut će i Atlanska. Nema više podobnih i nepodobnih dionica, samo sposobne će skakati u nebesa. [lol] [lol] [lol]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Veliki plaše male.. ali kad je vuna onda bris… kao brzi gonzalez. Kladim se u stakleno oko da će ovaj s 176 po 980 nestati kao munja kad se do njega dođe. Sad nam treba branik otadžbine na ZSE, ne (MUnhenska bojna) .kap.Kuka i njegov vjerni prijatelj Lonzo da stanu na kupnju s onih zarađenih – poklonjenih 10 milja kn i, i ode to sve u nebo kao Sputnjik !! [bye]

I very much love INGRA !!

sve po 970,00 kuna za sinove tajkuna, i otoci i potoci i more i Hilton naravno….. [thumbsup]

Ako ništa drugo bar smo po likvidnosti opet drugi iza ht-a.kad nas več ništa drugo nemože razveseliti u ovom trenutku…

Ovdi se netko zeza, ja stavio na bid 10 kom na 970 i počistilo me u sekund…

pa to je pričam, več dva sata prolaze transakcije sve po 970…..dajte probajte staviti još [thumbsup] [lol] ….šala naravno……

Znači odlučio si se na petogodišnje oročenje bez kamata. [lol]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Ako ništa drugo bar smo po likvidnosti opet drugi iza ht-a.kad nas več ništa drugo nemože razveseliti u ovom trenutku…

Borimo se za ligu UEFE. Barem nešto.

Znači odlučio si se na petogodišnje oročenje bez kamata. [lol]
[/quote]
Ne bojim se ja za ATPL, vidićeš uskoro….Imam ja i od prije a biće i još ako ostane ovakva cijena…

Ne bojim se ja za ATPL, vidićeš uskoro….Imam ja i od prije a biće i još ako ostane ovakva cijena…

Bumo videli uskoro tko to otpušta, kad je sila sila je, možda je i obijest. Da ja imam 50 kila prodo bi ih ziher pola i kupio neki hotel u Alpama, u nekom skijalištu i tako skitao amo tamo, ovisno o klimi.
Ovako će im mali dioničari pokupovat dionice i zavladat firmom, samo se trebaju udružiti, imaju nešto manje od pola oko 46 posto, ajmo još kupit tih pet posto, rasprodat imovinu i podijelit lovu. [rolleyes]

Veliki plaše male.. ali kad je vuna onda bris… kao brzi gonzalez. Kladim se u stakleno oko da će ovaj s 176 po 980 nestati kao munja kad se do njega dođe. Sad nam treba branik otadžbine na ZSE, ne (MUnhenska bojna) .kap.Kuka i njegov vjerni prijatelj Lonzo da stanu na kupnju s onih zarađenih – poklonjenih 10 milja kn i, i ode to sve u nebo kao Sputnjik !! [bye]

Mrgi, ajde nabaci kakav grafic [cool]

WWW.THEVENUSPROJECT.COM

Bumo videli uskoro tko to otpušta, kad je sila sila je, možda je i obijest. Da ja imam 50 kila prodo bi ih ziher pola i kupio neki hotel u Alpama, u nekom skijalištu i tako skitao amo tamo, ovisno o klimi.
Ovako će im mali dioničari pokupovat dionice i zavladat firmom, samo se trebaju udružiti, imaju nešto manje od pola oko 46 posto, ajmo još kupit tih pet posto, rasprodat imovinu i podijelit lovu. [rolleyes]
[/quote]
slažem se sa kolegom idemo sutra svi na bid

''The type of car you drive doesnt matter. The only thing that matters is the SIZE of the arm hanging out the window''

New Report

Close