Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 42,36 | 15.420 | 364 | 42,30 | 44,50 | -0,47% |
Sve pet do sada u vašim obrazložbama, (osim da žuti puše,, pušimo mi i to kube debele) .. ali zašto majku mu nitko ne kupuje glupu ATPL. Pa i slijepac vidi da može ići samo UP i da je vrijeme za kupovinu. Ovi što lupaju po HT-u zbog dividende, grdo će se prevariti !! [thumbsup]
Kad pokupe vrhnje na HT preselit će kapital na ostale dionice.Za sada im ove cijene odgovaraju i polako dokupljuju da im mogu držati ovako niske cijene.Kad će biti zadnji dan za dividendu kapital se seli tj.počinje navlačenje na drugim papiričima.Sve to fondovi mogu dok nema vanjskih investitora,a poslije kad se pojave poliječemo.Pozdrav.
dat ću ti jedan dobar savjet………..budi praktičan i počni pisat o sigurnom
padanju i sve će se okrenit………….budi croativan…………….
@mrgud
dat ću ti jedan dobar savjet………..budi praktičan i počni pisat o sigurnom
padanju i sve će se okrenit………….budi croativan…………….
1. Pišem o sigurnom
2. Na ovo tvoje (padaju i sve će se okrenuti… PA TO i GOVORIM…. padale su i sada idu UP !!
LP svim ljubiteljima ATPL, a za druge mi se j…e na ovome dijelu foruma. Ako nekome nije jasno.. Tko NEMA ATPL, nek se nosi na drugi forum tj. tamo gdje mu je mjesto !!
Mrgude, kupnja dionice nije ulaznica za pisanje po forumu. Ja sam je imao, sad je više nemam ali je želim opet imat, stoga i dalje pratim sve i pišem kad me volja. Vidim da nisam dovoljno dobro shvaćen pa ću ukratko ponoviti kako ja vidim situaciju.
npr. meni atlantska da posla (ne kinezima) ja kupim dionice (kinez ne) jer želim i dalje raditi s njima te plaćati poreze i doprinose u HR da bi jjure moga dobit plaću, pošto radi u neproizvodnom sektoru a sad ima i kome prodat iste. Međutim ja posla nemam a kako stvari stoje neće ga ni bit, nemogu plaćat davanja i kupovat dionice te će sutra moj jjure ostat i bez plaće a i dionice neće moć prodat. I opet će za sve mene okrivit. Kad takvi progledaju obično je već pustoš oko njih. Eto tako ja vidim stvari,bez uvrede!
Sve pet do sada u vašim obrazložbama, (osim da žuti puše,, pušimo mi i to kube debele) .. ali zašto majku mu nitko ne kupuje glupu ATPL. Pa i slijepac vidi da može ići samo UP i da je vrijeme za kupovinu. Ovi što lupaju po HT-u zbog dividende, grdo će se prevariti !! [thumbsup]
kolega štrumpfe ima onaj vic o muji kaže ma super stvar mi je taj grupnjak , al kako to da ja uvjek pušim [lol] . šokantna istina je da brodove u škverovima plaćaju hrvatski građani . primjer: debeli grk naruči brod u škveru , pune novine i teve kako su naši menadžeri sposobni a cjena odlična . a svi se čude budalastom grku zašto plaća brod dvaput više nego kod kineza. al ono što ne vidiš je da je grk već ispod stola dogovorio penale uz sitnu proviziju onom ko mu to omogući . i plati debeli grk brod i odma naplati i penale – i opet se svi čude – izašo ga brod jeftinije nego kod žutih . minus plati šuker iz mog džepa jer hebi ga moraju ljudi radit , oni odma ugovore još novih brodova (čitaj pušiona) i opet smo napočetku s vicom o muji i grupnjaku [lol] zato ante nedaj bagri ni centa – tako radi prava uprava u interesu vlasnika [thumbsup]
Mrgude, kupnja dionice nije ulaznica za pisanje po forumu. Ja sam je imao, sad je više nemam ali je želim opet imat, stoga i dalje pratim sve i pišem kad me volja. Vidim da nisam dovoljno dobro shvaćen pa ću ukratko ponoviti kako ja vidim situaciju.
npr. meni atlantska da posla (ne kinezima) ja kupim dionice (kinez ne) jer želim i dalje raditi s njima te plaćati poreze i doprinose u HR da bi jjure moga dobit plaću, pošto radi u neproizvodnom sektoru a sad ima i kome prodat iste. Međutim ja posla nemam a kako stvari stoje neće ga ni bit, nemogu plaćat davanja i kupovat dionice te će sutra moj jjure ostat i bez plaće a i dionice neće moć prodat. I opet će za sve mene okrivit. Kad takvi progledaju obično je već pustoš oko njih. Eto tako ja vidim stvari,bez uvrede!
stari evo stoja od mene jer vidim da me spominješ al ne da mi se čitat [thumbsup] , nema veze sve pet [thumbsup]
Jako lijepo rečeno prijatelju. Uvrede, nedaj Bože..nema. No eto vidiš dobro si rekao ali i pogriješio u nedorečenom.
Kupnja dionice nije uzlaznica.. JE. I kada je ti kupiš i većina, ode ona gore vjeruj mi. Zato sada ti je vrijeme da je kupiš-kupite. Žao mi je što si bez posla, ali to je viša sila naših KRETENA koji ne mogu izbalansirati lijepu našu. Ne boj se da su njihova djeca-rodbina u pitanju čas posla se izmisle radna mjesta, kao npr; savjetnik savjetnikova savjetnika. Šef čistaćica br 1 na prvom katu, br 2 na drugom katu, ops sobi itd, itd.Čitao neki dan .. Državnim službenicima podjeljen drugi dio božićnice. SUPER, a tamo jadni ljudi gladuju da bi zadržali svoja radna mjesta. Eh da mi je vlast mjesec dana. Svi bi građevinari radili NOVI ZATVOR za vladajuću centarlističku vlast. E pa lijepo kad vrate ukradeno, van iz zatvora u u poljoprivrednike ili neka bojaju brodove ATPL !!
Lijep ti pozdrav kao i ostaloj družini Pere Kvrge !! [thumbsup]
kolega štrumpfe ima onaj vic o muji kaže ma super stvar mi je taj grupnjak , al kako to da ja uvjek pušim [lol] . šokantna istina je da brodove u škverovima plaćaju hrvatski građani . primjer: debeli grk naruči brod u škveru , pune novine i teve kako su naši menadžeri sposobni a cjena odlična . a svi se čude budalastom grku zašto plaća brod dvaput više nego kod kineza. al ono što ne vidiš je da je grk već ispod stola dogovorio penale uz sitnu proviziju onom ko mu to omogući . i plati debeli grk brod i odma naplati i penale – i opet se svi čude – izašo ga brod jeftinije nego kod žutih . minus plati šuker iz mog džepa jer hebi ga moraju ljudi radit , oni odma ugovore još novih brodova (čitaj pušiona) i opet smo napočetku s vicom o muji i grupnjaku [lol] zato ante nedaj bagri ni centa – tako radi prava uprava u interesu vlasnika [thumbsup]
[/quote]
Zaslužio si stoju, ma dao bih ti za ovu istinu i više ali neda Vijeko !!
Sve u svemu samo da netko potpali fitilj !! [thumbsup]
1. Pišem o sigurnom
2. Na ovo tvoje (padaju i sve će se okrenuti… PA TO i GOVORIM…. padale su i sada idu UP !!
LP svim ljubiteljima ATPL, a za druge mi se j…e na ovome dijelu foruma. Ako nekome nije jasno.. Tko NEMA ATPL, nek se nosi na drugi forum tj. tamo gdje mu je mjesto !!
[/quote]
Slaba je prodaja.Cijena skoci 2%, a kupis niti 200 kom.Dok se to ne promijeni
nema rasta i svi cekaju na kupnji.
Najbolje ponude ATPL-R-A
Kupnja Cijena
12 971,02
10 971,01
30 971,00
5 970,27
124 970,26
1 970,07
53 970,00