Mene je kontaktirala neka strana agencija da li sam spreman prodati dionice po toj i toj cijeni. Ja sam im već poslao odgovor. [rolleyes]
Koliko su ti ponudili, 500 kn?
500.01
[/quote]
[yawn]
neka samo BDI raste…cijena će kad tad morati za njime…
ne kužim samo ovo klađenje na građevinare…vlada objavi da će opet utrpati nekih par milijardi u investicije i građevinari potegnu bez i jednog realnog ugovora … sve na rekla-kazala , dok mi zarađujemo realan novac i nikom ništa…potpuno van razuma…
nažalost tako je, kod nas se u državi ni ne cijene oni koji zarađuju na pošten način nego samo muljatori i lovci u mutnom…..
ne kužim samo ovo klađenje na građevinare…vlada objavi da će opet utrpati nekih par milijardi u investicije i građevinari potegnu bez i jednog realnog ugovora … sve na rekla-kazala , dok mi zarađujemo realan novac i nikom ništa…potpuno van razuma…
nažalost tako je, kod nas se u državi ni ne cijene oni koji zarađuju na pošten način nego samo muljatori i lovci u mutnom…..
[/quote]
Treba zvati HANFU i državno odvjetništvo i prijaviti da perspaktivna ATPL ne raste dok je neperspektivni IGH koji je još izgubo posao u CG 5% u plusu.
Ako oni ne pomognu i malo poguraju ATPL jedina nada nam je sud za ljudska prava u Strasbourgu, jer mi smo ljudi koji imaju pravo da im dionice rastu kad ih kupe, a ne da rastu tuđe dionice!!!
[angry]
kolega Antiša, baš dobro da ste se javili….dajte recite kada če više taj BDI u korekciju?……
Vidjet ćemo, ove godine je kineska nova godina bila malo kasnije pa je moguće da se ciklus malo pomaknuo. Neće to biti neka posebna korekcija već samo lagani pad sve do 15.04.
Ja ne namjeravam još ulaziti u brodare jer vjerujem da će se na građevinarima moći okrenuti bar 50% dok ATPL ne krene.
Ako oni ne pomognu i malo poguraju ATPL jedina nada nam je sud za ljudska prava u Strasbourgu, jer mi smo ljudi koji imaju pravo da im dionice rastu kad ih kupe, a ne da rastu tuđe dionice!!!
[angry]
Nemoj samo to pa da blokiraju trgovinu sa Atlanskom dok spor ne završi. Čuo sam da neka bakica u Gruziji ima 130 godina pa možda ipak ima šanse da netko doživi da se dobije spor i dionica dođe na 1100 kuna. [pray] [pray]
Vidjet ćemo, ove godine je kineska nova godina bila malo kasnije pa je moguće da se ciklus malo pomaknuo. Neće to biti neka posebna korekcija već samo lagani pad sve do 15.04.
Ja ne namjeravam još ulaziti u brodare jer vjerujem da će se na građevinarima moći okrenuti bar 50% dok ATPL ne krene.
[/quote]
ovo sam pročitao u siječnju,da li vrijedi :
-BDI trenutačno u korekciji pada,to se svaki put događa početkom godine i traje 10-tak dana pa onda gore
-sredinom veljače BDI raste do početka ožujka kad ponovno pada
-pad traje do sredine travnja kad se događa pravi okret trenda i BDIraste mjesec i pol dana i rasti će do 4500 bodova
ovo sam pročitao u siječnju,da li vrijedi :
-BDI trenutačno u korekciji pada,to se svaki put događa početkom godine i traje 10-tak dana pa onda gore
-sredinom veljače BDI raste do početka ožujka kad ponovno pada
-pad traje do sredine travnja kad se događa pravi okret trenda i BDIraste mjesec i pol dana i rasti će do 4500 bodova
Do sada je sve kako sam napisao u siječnju, za ovaj zadnji pad ćemo vidjeti. Target u svibnju bi trebao biti negdje oko 5300 bodova.