Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 74.725 | 1,525 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
Jednom će i njima biti u interesu da raste samo je pitanje kada….ako gledate zadnjih 13 godina prosječne prinose po godini u eurozoni ispada 9,78% i ako iz tog prosjeka izbijete 13 najboljih dana na burzi dobijete prosjek od 6,72% pa sad tko pogodi onih 13 dana kad će neka nam javi…..strpljenje i disciplina kao dvije najvažnije karateristike investitora…sretno i ja čekam..
Bilo bi dobro da se barba Jere učlani u HDZ, ovako nećemo nikako gore. Zatim ovi što štopaju cijenu ovdje stalno dr u kaju da će sad Atlanska u visine, samo što nije i smiju se svima u brk ali svaki lonac ima poklopac, tako tko se zadnji smije najslađe se smije. Mene je kontaktirala neka strana agencija da li sam spreman prodati dionice po toj i toj cijeni. Ja sam im već poslao odgovor. [rolleyes]
zasto bi te neko kontaktirao ako može kupit na burzi, zato molim te postavi na forum taj upit
Može kupit svakako, pa nek kupuje onda kad može. [yawn]
Mene je kontaktirala neka strana agencija da li sam spreman prodati dionice po toj i toj cijeni. Ja sam im već poslao odgovor. [rolleyes]
Koliko su ti ponudili, 500 kn?
Baltic Exchange Dry Index TM 3574 (UP 68)
Baltic Exchange Capesize Index TM 4411 (UP 83)
Baltic Exchange Panamax Index TM 4223 (UP 46)
Baltic Exchange Supramax Index TM 2820 (UP 89)
Baltic Exchange Handysize Index TM 1350 (UP 12)
BDI opp 1,9%
Baltic Dry-indeksen er opp 1,9 prosent mandag til 3.574
poeng, mens capesize-indeksen er opp 2,3 prosent til 42.831 dollar pr dag.
Det melder Bloomberg News.
Baltic Dry +1,9%
Capesize +2,3%
Handysize +0,9%
Supramax +3,3%
Panamax +1,1%
3.574 +68
Baltic Dry +1,9%
Capesize +2,3%
Handysize +0,9%
Supramax +3,3%
Panamax +1,1%
neka samo BDI raste…cijena će kad tad morati za njime…
ne kužim samo ovo klađenje na građevinare…vlada objavi da će opet utrpati nekih par milijardi u investicije i građevinari potegnu bez i jednog realnog ugovora … sve na rekla-kazala , dok mi zarađujemo realan novac i nikom ništa…potpuno van razuma…