Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 17.542 | 358 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
…
Svatko od nas zna ponešto, nitko ne zna sve, ali zajedno možemo doći do što bliže potencijalnoj vrijednosti.
…
[/quote]
Drago mi je vidjeti konstruktivnu raspravu ovdje, da je još i hangera i shoguna…
[thumbsup]
…
Svatko od nas zna ponešto, nitko ne zna sve, ali zajedno možemo doći do što bliže potencijalnoj vrijednosti.
…
[/quote]
Drago mi je vidjeti konstruktivnu raspravu ovdje, da je još i hangera i shoguna…
[thumbsup]
[/quote]
I Megan Fox!
ja mogu samo primijetiti kako gardist uvijek ima uglavnom točne informacije, nije sklon preuveličavanju činjenica i treba respektirati njegovo mišljenje jer mislim da realno razmišlja … definitivno stoji kako je dio obaveza prema novogradnjama već plaćen a vrijednost ATPL sa uključenih 7 novogradnji debelo premašuje današnje razine…pitanje je samo koliko je današnja cijena rezultat nelikvidnosti i ukupnog stanja u državi jer gledajući samo vozarine mislim da smo blago podcijenjeni…
u ovom trenutku mislim da se vrijednost ATPL računa samo na temelju postojećeg stanja i ne uzima se u obzir budućnost… svi dobro znamo kako se na burzi uglavnom trguje sa budućnošću pa prema tome imamo pravo biti optimisti…
prodao danas atpl-r-a i uletio u ht radi dividende vraćam se 19.04. definitivno jer ovo je jedna od najperspektivniji dionica pored dlkv i jnaf
prodao danas atpl-r-a i uletio u ht radi dividende vraćam se 19.04. definitivno jer ovo je jedna od najperspektivniji dionica pored dlkv i jnaf
A ja prodao HT da bi dokupio ATPL. Nakon što taj udio portfelja ATPL (kupljen novcem od prodaje HT-a) odradi ovogodišnji porast, vraćam se u HT. Naravno, nadam se većem broju dionica HT-a nego što bih imao da sam ih dokupio novcem od dividende.
A ja prodao HT da bi dokupio ATPL. Nakon što taj udio portfelja ATPL (kupljen novcem od prodaje HT-a) odradi ovogodišnji porast, vraćam se u HT. Naravno, nadam se većem broju dionica HT-a nego što bih imao da sam ih dokupio novcem od dividende.
[/quote]
kolege, ja bi rekao – nerješeno, dobro je biti u ATPL, al dobro je i u HT zbpg dividende naravno, samo trebalo je prodat ATPL prije mjesec, dva i ući u HT na cca 280, bar po meni, a ATPL se čeka.
Kolega ne bih se baš htio previše uplitati u vaše odluke, ali htio bih vas pitati da li znate dobro računati na digitron, ono postotke i to na negativno jer mi se ovo nekako ne čini baš najsretnije rješenje.
Mora se priznat da po tehnickoj ATPL bash i ne stoji nekako. No par stvari se mora napomenuti:
1. Bollinger Band je u jako uskom kanalu.
2. Pogledaj si MACD histogram i vidjet ces da se trgovanje prelijeva u pozitivu.
3. ispod je 50 SMA i oko 15 SMA – los prosjek.
No sta nam volumen govori – nema interesa za nize cijene!!! Kakvih 950??? objasni mi di si tu cifru nasao. Ovako, ATPL se nece mrdnut ni centimetar dok fondovi to ne odluce. Ako si pratio malo kretanje dionice neki dan, kad je bilo onih par milja prometa vidio bi da svako malo nekih 200 tisuca kuna na asku. Zasto? Da zaustave rast kako slucajno dionica nebi probila BB kanal, a oni josh nisu spremni za takav scenarij. Drze cijenu oko tisucu iako je i laiku jasno da je to isto ko i drzanje psa na uzici koji nije bio 3 mjeseca na livadi. Oni vise od nas nece dobit ATPL ispod 1000kn. To mogu zaboravit, jer medu nama vise nema labavih rucica. One su otisle u ovom sideway razdoblju. Ostali su samo cvrsci igraci. Njima je to jasno i zato se boje da sad nebi brodari podivljali a HT josh nije isplatio svoju dividendu. Pozdrav zerko
[/quote]
kolege, ja bi rekao – nerješeno, dobro je biti u ATPL, al dobro je i u HT zbpg dividende naravno, samo trebalo je prodat ATPL prije mjesec, dva i ući u HT na cca 280, bar po meni, a ATPL se čeka.
[/quote]
atpl ide kad tad sigurno gore samo treba pogodit i bit unutra
[/quote]
[/quote]
atpl ide kad tad sigurno gore samo treba pogodit i bit unutra
[/quote]
Kad tad će zasjati sunce samo treba pogoditi uzet cvike!