ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

As a whole, the Dry Bulk Shipping Stocks Index is ahead by 1% for the session. The sector has now outperformed the S&P 500 by more than 3% over the last month – a period in which DryShips remains far from the top performer.

Mislim da se čeka FI za 1q

Neobičan neki tehnički odbijanac.
Nakon 5 dana svakodnevnog postupnog uspona (vidi grafiku), iz čista mira, usred trgovanja, veliki promet i porast od 8,5% gotovo po vertikali.

I TBS raste značajno…

Pa kako iz čista mira? Pa ne radi se o bilo kakvom odbijancu. Treba gledat malo iz šire perspektive. Bilo je samo pitanje kad će se uspostavit nova potpora nakon što je prva neslavno propala krajem prošle godine.

never surrender

As a whole, the Dry Bulk Shipping Stocks Index is ahead by 1% for the session. The sector has now outperformed the S&P 500 by more than 3% over the last month – a period in which DryShips remains far from the top performer.

Trenutno
Today vs S&P 500 : +1.4%
1-month vs S&P 500: +4.0%

http://www.tickerspy.com/index/Dry-Bulk-Shipping-Stocks?refer=yhoo_2757_DBULK

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

Zna li netko zašto je DryShips u ovim trenutcima drastično i naglo skočio??!!

Evo ti razlog:

http://www.tickerspy.com/newswire/?p=1686

[/quote]

Ne vjerujem da je to razlog, pogledaj DSX,EXM, PRGN i ostale brodare, pometeni po asku. Zna se do kad BDI raste i da ide sutra u korekciju mjesec dana. Vjerovatno će se pri padu BDI-a akumulirati dionice i dizati cijena, a kad u proljeće BDI bude rastao distribuirati.
Eto dobrih vijesti za naše brodare, problem je jedini što ekipa ovdje kupuje jedino kad BDI raste pa će opet biti ošišana.

Zna li netko zašto je DryShips u ovim trenutcima drastično i naglo skočio??!!

Evo ti razlog:

http://www.tickerspy.com/newswire/?p=1686

[/quote]

Ne vjerujem da je to razlog, pogledaj DSX,EXM, PRGN i ostale brodare, pometeni po asku. Zna se do kad BDI raste i da ide sutra u korekciju mjesec dana. Vjerovatno će se pri padu BDI-a akumulirati dionice i dizati cijena, a kad u proljeće BDI bude rastao distribuirati.
Eto dobrih vijesti za naše brodare, problem je jedini što ekipa ovdje kupuje jedino kad BDI raste pa će opet biti ošišana.
[/quote]

Care…. [lol] [lol]

brodari vani gotovo svi u plusu……
bitno da se ovdje svako malo pojavi neki pametnjaković koji objasni svima kako je normalno da atpl pada……

Symbol Time (Pre/Aft Mkt) Trade (Pre/Aft Mkt) Pre Mkt Chg Related Info
DRYS 4:02pm ET 6.06 0.40 7.07% Chart, Messages, Key Stats, more…
ESEA 3:51pm ET 4.02 0.07 1.77% Chart, Messages, Key Stats, more…
EXM 3:59pm ET 6.38 0.06 0.93% Chart, Messages, Key Stats, more…
EGLE 3:59pm ET 5.91 0.18 3.14% Chart, Messages, Key Stats, more…
GNK 3:59pm ET 22.50 0.40 1.75% Chart, Messages, Key Stats, more…
DSX 3:59pm ET 14.87 0.28 1.92% Chart, Messages, Key Stats, more…
NM 3:59pm ET 6.41 0.03 0.47% Chart, Messages, Key Stats, more…
SBLK 3:58pm ET 2.87 0.02 0.70% Chart, Messages, Key Stats, more…
SB 1:39pm ET 8.46 0.10 1.20% Chart, Messages, Key Stats, more…
OCNF 3:59pm ET 0.83 0.04 4.31% Chart, Messages, Key Stats, more…
PRGN 3:59pm ET 4.92 0.19 4.02% Chart, Messages, Key Stats, more…
FREE 3:50pm ET 1.32 0.06 4.34% Chart, Messages, Key Stats, more…
TBSI 3:59pm ET 7.00 0.51 7.86% Chart, Messages, Key Stats, more…
SHIP 3:59pm ET 1.20 0.01 0.84% Chart, Messages, Key Stats, more…

bitno da se ovdje svako malo pojavi neki pametnjaković koji objasni svima kako je normalno da atpl pada……

Neki od pametnjakovića iza sebe imaju neki fond koji (sredstvima ulagača) proda dionice ne bi li netko od tih istih pametnjakovića svojim privatnim novcem kupio jeftinije. Plitko tržište bez nadozra. Ne dajte se zavesti takvim kratkoročnim akcijama i cjenovnim manipulacijama.

persjesus

iz atpl sad ne izlazim ni pod razno jer več neko vrijeme čekam a još sam ovih dana i dokupio…..
tako sam čučao i u krašu onda izašao kako bi kupio "neku bolju" i popušio na kvadrat…..na krašu digao neku siću oko 300 kn i prodao a ona onda u par dana otišla na 350……

Metali skoro na vrhuncu…Vaš link

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

nista od potpore investitora jer ne bi zavrsili na top low u ovom danu nego najmanje na nuli. No buduci da oni nisu dosli pali smo. Sada ovo moze biti samo za danas no mene brine to sto nisu sudjelovali u danasnjem danu i podrzali dionicu na 1010kn. Za sada ne vidim neko veliko dizanje ATPL jer smo se opet vratili u trading range koji je od 990kn do 1025kn vec neko vrijeme. Ono sto ATPL treba je da jednostavno preskoci taj range, da li vecim volumenom ili gapom nije bitno. To nije moguce bez sudjelovanja profesionalaca, a oni kupuju HT i ERNT. Za sada njima vise nego odgovara ovaj trading range.

persjesus

na krašu digao neku siću oko 300 kn i prodao a ona onda u par dana otišla na 350……

Da je meni 300 kuna, ti si bogat čovjek, neznaš što imaš. Ja dignuo na Atlanskoj do sada samo 250 kuna, mislim po danu boravka na njoj, da nije bilo ovog jučer bilo bi i više ali i brokeraj mora od nečeg živjeti. [sealed]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

New Report

Close