ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dionica je bez trenda.predugo..izlazi se van dok se ne odredi smjer….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ja sam ušao u dionice 100%. nemam Atpl al imam drugog brodara,a pošto je ATPL vodilja tako kad raste ona rastu i drugi.
Kakav će smjer biti to će veliki odlućiti.
Nebi sebi nikad oprostio da se neukrcam na vrijeme.
Ako sve padne onda postajem investitor na duže staze gdje nevjerujem da ću prodati dionice prije 2011 jer smatram tad da bi tebali izaći iz krize,a i tu je ulazak u EU gdje oćekivam značajan porast dionica.

lp

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Kolega nasmijao si me sad…svaka čast [thumbsup] [lol]
Svi očekivate krah tržišta al nemojte zakasnit na ukrcaj [lol]

Pametni Balkanac vidi da veliki umjetno ruše dionice – prodaju i kupuju sami sebi,a to ćeš vidjeti kolega za nekoliko dana.

Nemoj da ti nalog na cca 900 kn skupi prašinu [bye]

Neće biti rušenja vjerovatno stagnacija, ne postoje razlozi ni za rast ni pad trenutačno. Veliki su ovo kupovali po 40 kn pa im je sada itekako isplativo prodavati.
Ja uopće ne namjeravam ulaziti ovdje iako smatram da je ovo odlična firma.
Žao mi je jedino što se brokeri već šest mjeseci iskrcaju na vama, dok se u međuvremenu na drugim dionicama moglo zaraditi pravo bogatstvo.

na koju će stranu izaći iz ovog trokuta….
ja kao klasa optimist mislim da će up

Zna li netko zašto je DryShips u ovim trenutcima drastično i naglo skočio??!!

Kolega nasmijao si me sad…svaka čast [thumbsup] [lol]
Svi očekivate krah tržišta al nemojte zakasnit na ukrcaj [lol]

Pametni Balkanac vidi da veliki umjetno ruše dionice – prodaju i kupuju sami sebi,a to ćeš vidjeti kolega za nekoliko dana.

Nemoj da ti nalog na cca 900 kn skupi prašinu [bye]

Neće biti rušenja vjerovatno stagnacija, ne postoje razlozi ni za rast ni pad trenutačno. Veliki su ovo kupovali po 40 kn pa im je sada itekako isplativo prodavati.Ja uopće ne namjeravam ulaziti ovdje iako smatram da je ovo odlična firma.
Žao mi je jedino što se brokeri već šest mjeseci iskrcaju na vama, dok se u međuvremenu na drugim dionicama moglo zaraditi pravo bogatstvo.
[/quote]

Ti tvoji veliki su vjerojatno intelektualno vrlo mali ako to već nisu prodali 2007. godine po 3800 kn.
Nemoj drobiti Antiša gluposti.

A majke mu stare, pa tehnički odbijanac kolega. Bilo je samo pitanje vremena.

Šta su svuda ljudi zaboravili na tehničku analizu?

@nkobe

Pa trokut ti je već bio probijen neki dan, samo nije glat signal. I nije u pitanju proboj iz trokuta, već proboj trend linije otpora.

never surrender

Ni ostali nisu loši……

http://finance.yahoo.com/q/cq?s=DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK,NM,TBSI&d=e

Neobičan neki tehnički odbijanac.
Nakon 5 dana svakodnevnog postupnog uspona (vidi grafiku), iz čista mira, usred trgovanja, veliki promet i porast od 8,5% gotovo po vertikali.

I TBS raste značajno…

Evo ti razlog:

http://www.tickerspy.com/newswire/?p=1686

CNBC druk.. a možda čak i nepristrana informacija. U sklopu emisije FAST MONEY. Par minuta nakon toga počelo je UP UP.

"…What must you know?

I’m seeing strong activity in DryShips [DRYS 6.1584 0.4984 (+8.81%) ], reveals Jon Najarian. The options action suggests to me a big investor expects something bullish."

http://www.cnbc.com/id/35764903/site/14081545

S obzirom da je na DRYS glavni upitnik oko toga šta će biti sa drillshipsima, moguće da su riješili nešto oko toga, najvjerovatnije zaključili koji dugoročni drill ugovor. Dakle, bulk dio vjerovatno nije trigger ovom rastu.

EDIT: Evo vidio Mavanov link.. zanimljivo. A bit će valjda nešto i za moje long callove i short puteve ;)))

New Report

Close