ma sve i da BDI ode na 10k, ATPL bi ostao na 1100 max…nema se novaca…jad i bijeda…
Prodaju ATPL kao da bjeze s burze… 🙁
koja smijurija, danas protrgovano 2 mijijuna kuna a cijena dionice nije se ni pomakla……
Strogo kontrolirana dionica od strane fondova.
[/quote]
sječam se jedne takve kontrole negdje u 4 mj prošle godine gdje su je išli kontrolirati da ne pređe 1000 kn pa du odnjeli gače na štapu a dionica preletila 1350……na dobro nije se tamo dugo ni zadržala ali je nakon toga protrgovano puno u rasponu 1150-1200……..
revizija krobeksa – jedan brodar manje -tankerska, ostadoše samo tri.
lopina voli nelikviduše, pa eto sad osim lplh i dkvs ima i tnpl
[thumbsup]
ps-tankerska je ok da se razumijemo..
Fondovi su odnijeli gaće na štapu!? Hahaha, dobar si hugh! Upravo suprotno, mali su odnijeli gaće na štapu! Sjećam se da su mnogi tada navalili jer je BDI krenuo opasno prema gore i prešao 4000 bodova. No, ispostavilo se da je to bilo kratkoročno, a BDI je kliznuo natrag ispod 3000, pa tako i cijena ATPL.
Pozivam takozvane marketmejkere da zatuku atlantsku u crveno.
Bio bi to prekrasan završetak jednog zelenog dana.
[lol]
edit: eto tek napisah, već me poslusaše!
[thumbsup]
i još jednu sam zaboravio mediteranska plovidba
ha, lopina šta kažeš na ovaj biser, tamo je u upravi onaj čuljak-šelebaj što ga je izbacilo i iz peveca nakon 2 dana. [lol]
a ne ovdje pišeš na temi atpl, a kao sve je dobro osim svete krave.
[/quote]
Čiča ti si napisao prvi post na ovom topicu i govorio i pogodio da je ovo atraktivna dionica. Sad opet zboriš ispravno da je strogo kontrolirana dionica ja bi dodao kao i ostale dionice u sastavu Crobexa. To nije teško držati pod kontrolom u ovom plićaku i totalnoj besparici. Mene veseli tvoja pojava ovdje jer navješćuje nešto dobro i kvalitetno, ne treba smetnuti sa uma vrijeme kada je ATPL u fazi rasta došla od 900 na 3600 u roku od šest mjeseci. Mene intrigira više od svih futuresa, bdija tvoja pojava ovdje, nešto mi tu smrdi pozitivno. Ovo je grom od dionice i nebi se čudio da mnogi omaste brk na njoj, mislim na one koji su ogromnu lovu ubacili u nju u pravo vrijeme tj kad su se gaće tresle. Nek te tu čiča i javi se ponekad, samo da si tu. [thumbsup]
istina, fondovi se iskrcali….a gače na štapu su kao i uvijek odnjeli oni kojima se lampica pali kad dionica poraste 30%……
ali isto tako netko "jak" je kupovao sve do 1000 i onda dugo,dugo vremena imao prilike riješiti se toga po 15-20% večoj cijeni…..