Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 74.725 | 1,525 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
Kako prolaze praznici u Kini tako će jačati brodsko tržište, po podacima koje imam, Kinesko tržište započelo je novi krug, od 18.02. narudžbe će biti sve jače i jače…….
šta je sa dividendom, jer će biti kolko će biti i kad će biti?
pozdrav…
Mnogi se smiju,no nije nemoguće.Istina prošle godine gubitak oko 50milja,no ova će biti u plusu,po najavama,a ne zaboravimo 2008.-660milja dobiti,tj. ima se para! A najvažnije, pogledajte top10 i sve će biti jasnije- neće valjda sami sebi uskratiti milijune od dividende!? [proud]
ove godine ko na dan glavne skupštine bude imao dionice ATPL, na kraju godine – kalendar! [lol]
ne mora biti ipak imaju iz prošlih godina zadržanih dobiti
pozdrav (kla)dioničarima od jutra
Mnogi se smiju,no nije nemoguće.Istina prošle godine gubitak oko 50milja,no ova će biti u plusu,po najavama,a ne zaboravimo 2008.-660milja dobiti,tj. ima se para! A najvažnije, pogledajte top10 i sve će biti jasnije- neće valjda sami sebi uskratiti milijune od dividende!? [proud]
[/quote]
Jasno da nije nemoguće. Ima se na računu dosta zadržane iz prethodnih dobrih godina. Međutim ima se i kredita. Imaju se i vazduhoplovni odjel koji slaže gubitke ko špil karata. A i ciklus gradnje i obove hotela nije gotov. Pa tek marina. A sve to neće ići iz TC od 22k usd – 25k usd na dan. Nekakva izdašnija dividenda bi prilično oslabila kompaniju u ovakvim uvjetima. Samo moje mišljenje.
[/quote]
Jasno da nije nemoguće. Ima se na računu dosta zadržane iz prethodnih dobrih godina. Međutim ima se i kredita. Imaju se i vazduhoplovni odjel koji slaže gubitke ko špil karata. A i ciklus gradnje i obove hotela nije gotov. Pa tek marina. A sve to neće ići iz TC od 22k usd – 25k usd na dan. Nekakva izdašnija dividenda bi prilično oslabila kompaniju u ovakvim uvjetima. Samo moje mišljenje.
[/quote]
Mislim da je ovo tvoje podvučeno riješeno. Avione iznajmili skupa s pilotima i mehaničarima i sekama Makedonij ….. Super posao, pa sad neka makedonci slažu karte a mi čemo brojati lovu !!
Mislim da je ovo tvoje podvučeno riješeno. Avione iznajmili skupa s pilotima i mehaničarima i sekama Makedonij ….. Super posao !!
[/quote]
To odmah vrijedi + 50 odoka po papiru.
[/quote]
[/quote]
Opet podvučeno.. nisam iz Dubrovnika no kako sam skužio kupili su najbolji dio zemljišta za hotel 128 zvjezdica, navodno koji če biti pun kao čep. Na jedan od katova sele upravu, a staru zgradu prodaju ili iznajmljuju,,, ispravite me ako griješim. Bio je i rok – datum završetka radova. Pa ako se to zgotovi, gdje će biti kraj ATPL, pogotovo s pomlađenom flotom brodova. Mislim da je prosjek 7 godina.
ETO.100..LP
[/quote]
[/quote]
Nema govora o nekoj izdašnjoj dividendi, no i ona od desetak dolara po dionici nije zanemariva u ovakova rececijska vremena. Ako dobit iz 1H 2010 pokrije gubitak iz 2009 ne vidim razlog da je ne isplate, posebno ako se baci pogled na top 10, dobro je to dkinvest26 primjetio, pronicljivo, svaka čast. No, HT je trenučano prejak magnet i guši sve ostale dionice na zse, očito ljudi igraju na sigurno jer su se opekli pa pušu i na hladno, i dok HT ne ispati dividendu ostalima nema naprijed.
da li će nam se posrećiti??!!
…..zaokret BDI-a u zeleno….ameri zeleni(i brodari)
možda ovaj trokut na grafu i probijemo na gore
Ne piše nam se dobro, nema ovdje besplatnog gableca, ponekad burek a i ovaj skok je već bio uračunat u cijenu kad je bila na 1150. Mrgud je znanstveni teoretičar, nama treba i netko iz prakse kao što je bio Techman, ali tko zna di je on sada, ohladio se i on nakon ulaska u brodare, i sad strepi i dijeli ovaj kruh sa sedam kora sa svima nama.
[/quote]
Kolega ne vrijeđaj struku. Da sam sada u brodarima uvrijedio bi je ja [lol]
Kolega ne vrijeđaj struku. Da sam sada u brodarima uvrijedio bi je ja [lol]
[/quote]
Burza struci dođe nešto gore nego maćeha. Blago je reć da se ne podnose. A vidi što se neki dan dogodi čovjeku, sva mu mukom stečena ušteđevina (60k Orja) izgori u ormaru. Žao mi čovjeka, ali bolje je novac investirati pa čak i u brodare nego ga držati po ladicama, ormarima, kaminima i sličnim nesigurnim skloništima. Pozdrav tebi i Braču!