Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 74.725 | 1,525 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
oče li bit napad na 850-880 da konačno upadnemo u brod pa makar sve potonulo
[lol]
Baš je žalosno da moderator pušta takve postove …..žalosno…
Dajte molim vas kolega, pa kad ste vi bilo što točno prognozirali?
Tko je vas slušao je već 6 mjeseci u ovom jadu od dionice i čeka napad na 1200 kuna [bye]
[/quote]
Baš je žalosno da moderator pušta takve postove …..žalosno…
sad bi ja moderatora ocjenio sa jedinicom….
[/quote]
oće li bit napad na 900kn prije napada na 1200kn? [sad]
[/quote]
NE !!
[/quote]
Ja mrzim 900! :))
Štrumpfovski pozdrav! (pazi, čujem da se Gargamel mota oko Atlantske)
Ovo je definitivno najsofisticiranija dionica na svijetu. Lakše je pogoditi super sedmicu nego trend ATLPL-RA. Koliko je želja toliko je i dezinformacija a veliki se namiriju mic po mic. Da idemo malo promijenit temu i malo razgovarat o mogućoj dividendi za gladne, obespravljene i osiromašene. Barem nešto da se izvuče iz ove močvare.
Baltic Exchange Dry Index TM 2575 (DOWN 55)
Baltic Exchange Capesize Index TM 3224 (DOWN 86)
Baltic Exchange Panamax Index TM 3045 (DOWN 42)
Baltic Exchange Supramax Index TM 2076 (DOWN 35)
Baltic Exchange Handysize Index TM 1045 (DOWN 12)
Will Shipping Rates Be Supported By Bulk Commodity Metals Price Rebound Projected By Deutsche Bank Securities?
http://finance.yahoo.com/news/Will-Shipping-Rates-Be-twst-269153364.html?x=0&.v=1
(…) The top three suppliers account for about 75% of this relevant seaborne market, and your largest end client is China, accounting for roughly 65% of the relevant end market for this commodity. So it’s highly concentrated in terms of both sellers. Other relevant seaborne markets, like Europe and historically Japan, actually used to be the market five or six years ago before China’s rise in terms of raw material needs. So what you’re buying into by buying the seaborne iron ore-exposed companies is the trend in China of decreasing resource self-sufficiency.
In other words, the faster China grows, the more it needs to turn to imports by its shortfall of domestic supply of commodities. And that’s no different than, say, in energy. Obviously, we all know China is oil short. But it’s increasingly becoming evident in a lot of other raw material commodities – in not only base metals, but particularly in the bulk metals, where they are being forced to go further and further afield. You’ll hear of the Chinese increasingly backing startup projects in Africa and startup projects in riskier Latin American countries in order to at least partially ensure their raw material supply.
Ovaj puta samo pozdrav i graf za odgonetku.. (gore ili dole).. pitanje je SAD ?? [bye] [bye]
Ovaj puta samo pozdrav i graf za odgonetku.. (gore ili dole).. pitanje je SAD ?? [bye] [bye]
sve gusca suma u tvojim grafovima…. [lol] [lol] [lol]
Čini mi se da brodari rastu u Amera…….Izgubija sam link, preinstalira sam računalo…
sve gusca suma u tvojim grafovima…. [lol] [lol] [lol]
[/quote]
Je prijatelju, mreža se skuplja kako bi zaustaviia pad dole, a i nekako, vrijeme joj je da se uozbilji i krene ako ne danas, u što sam siguran, onda idući tjedan sigurno prema gore. U kini NG Tigra, hrabrost jakost, promjene na bolje. U HR očekivanje pozitivnih trendova, ne brzinom kao u USA i Kini ali svakako prvo profitiranje, oporavak očekuje se od strane transporta i turizma a čime se bavi naša ATPL !!
LP svim forumašima !! [bye]
Najbolji potez ATPL će biti porinuće cijele uprave koja sebi 20 godina dijeli dionice šakom i kapom. Pa je li jedan Frontline ili Dryships ima članove uprae u prvih 10 dioničara. NEMA !!!!
A kako svi naši brodari imaju. Izgleda da će svi oni u RBA. ( Remetinac business academy )
Prodaj po bidu dok ima ponuda….