Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 11:59
Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 7.595 | 155 | 49,00 | 49,50 | 0,00% |
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.
namjerno ju drže na 1040 sa utezima prema dolje da slobodno mogu prodavati ogromnu dogovorenu transakciju na 1050, koliko god zanimiljivo ne znam zašto to ne riješe van burze…
i dam se kladiti da će slijedećih dana opet doći vijesti članovi uprave otpustili koju tisuću dionica…
zato što onaj koji kupuje računa da ako ide preko burze, kupit će više po 1050. upadaju mali u žrvanj kao bonus.
[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]
namjerno ju drže na 1040 sa utezima prema dolje da slobodno mogu prodavati ogromnu dogovorenu transakciju na 1050, koliko god zanimiljivo ne znam zašto to ne riješe van burze…
i dam se kladiti da će slijedećih dana opet doći vijesti članovi uprave otpustili koju tisuću dionica…
zato što onaj koji kupuje računa da ako ide preko burze, kupit će više po 1050. upadaju mali u žrvanj kao bonus.
[/quote]
ili će lakše prodati jer će puno malih i kupiti, kaj ne?
meni se čini da više malih kupuje nego prodaje..no oke
Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!
PBZ je donedavno imao cca 42000 komada, možda su sad to presložili malo.
prije bih rekao da je to razlika od prebacivanja dionica sa PBZ skrbničkog na SDA račun investora,,, pa ovi šta ostaju na skrbištvu se smanjuju u top 10
Nikl,
i sad kakve su moje šanse na 1060,00kn [lol]
ovdje su na djelu neprijavljeni market makeri 🙁
ovdje su na djelu neprijavljeni market makeri 🙁
[/quote]
Ako upali obrnuti H&S – šanse su ti jako dobre (a i Crobexu). Pa kad je bal nek bude i maskenbal.
[/quote]
Kolega gdje vidite obrnuti šampon.
"Kupujte zemlju, ona se više ne proizvodi"