ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 14.11.2024. u 21:41
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
22.540
460
47,70
49,10
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Niš se ne spominje trezor…. jel kupuje kaj?

Poz

Kupuje potiho…
[/quote]

Ako je ovo po tiho, kaj bu kad krene malo bučnije… [lol]

Kupuje PBZ CROATIA O.OBV.MIR.FOND.

Važeći podaci za uredovni dan 26.01.2010 .

ATLANTSKA PLOVIDBA D.D./REDOVNA ATPL-R-A

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 151.179 10,83 Osnovni račun
2. CROATIA OSIGURANJE D.D. 74.175 5,32 Osnovni račun
3. CROATIA OSIGURANJE D.D. (1/1) 74.174 5,32 Osnovni račun
4. USKOKOVIĆ ŽELIMIR 67.410 4,83 Osnovni račun
5. JERKOVIĆ ANTE 52.470 3,76 Osnovni račun
6. VLADOVIĆ-RELJA DUŠKO 51.013 3,66 Osnovni račun
7. LONZA VLAHO 48.362 3,47 Osnovni račun
8. ŠMOK DAMIR 32.362 2,32 Osnovni račun
9. PBZ D.D. 26.236 1,88 Skrb. račun
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE OBVEZNI MIROVINSKI FOND 24.698 1,77 Skrb. račun
Ukupno: 43,14

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

PBZ je donedavno imao cca 42000 komada, možda su sad to presložili malo.

sutra je novi dan.

To sam prvi put spomenuo prije godinu dana, a sad ću ponoviti. Mislim da već neko vrijeme traje, a tek će se intenzivirati bitno preslagivanje vlasnika Atlantske plovidbe. Htio to netko (uprava) ili ne.

"Ne brojite novac dok još sjedite za stolom."-profesionalni kockar

To sam prvi put spomenuo prije godinu dana, a sad ću ponoviti. Mislim da već neko vrijeme traje, a tek će se intenzivirati bitno preslagivanje vlasnika Atlantske plovidbe. Htio to netko (uprava) ili ne.

Ma preslagivanje traje već u mom slučaju neko vrijeme. Svaku godinu završim s 14 dionica više nego proteklu. Tim tempom doći ću u obavezu da dam javnu ponudu tamo negdje 2159-e godine.

"Kupujte zemlju, ona se više ne proizvodi"

mislim da je ovo razmišljanje pogodak u sridu, i svim malim kupcima ovi veliki (vjerojatno dogovoreni) nalozi mogu pomoći da vide otprilike trenutnu vrijednost dionice.
u najmanju ruku ne bi trebali ići ispod tih naloga a uzevši u obzir momentum i razrjeđivanje prodaje a jačanje kupnje trebali bi se postavljati iznad.
za divno čudo nema sada peromadjara i sličnih da prognoziraju pad, i oni su se nakrcali i sad sa promijenjenim nickom drukaju za up. kad se riješimo takvih na ovim razinama bit će situacija i svjetlija…

fundamentalist

taj je nalog valjda trebao kočiti rast……… [lol]

Bilo je 174x i nešto naloga za prodaju po 1050 kn. Čovjek si je lijepo osigurao jeftinu KUPNJU, isto kao sad što čini dotični od 1050 pa do 1048-9, Veliki nalog za prodaju i par manjih prethode. Svi koji žele prodati idu ispred jer plašljivci ugledavši veliki nalog na prodaji misle ode to u 3PM, KRAJ JE RASTU pa se navala prodaje povećava s manje vrijednim nalozima. Isto tako na drugoj strani ta ista osoba sada ima otvoreni put za dokup dionica po mizernoj cijeni jer ZNA da ATPL ide gore !!
Pametan tko god da je !!
LP [thumbsup]

I very much love INGRA !!

čisti se čim se nakupi do 1050 znatnija količina. pa dobro jel su ljudi munjeni pa ne vide trend? [shocked]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Baltic Exchange Dry Index TM 3118 (DOWN 87)
Baltic Exchange Capesize Index TM 4019 (DOWN 174)
Baltic Exchange Panamax Index TM 3630 (DOWN 65)
Baltic Exchange Supramax Index TM 2356 (DOWN 39)
Baltic Exchange Handysize Index TM 1192 (DOWN 11)

Koliko pratim ovo je prvi USA-listed bulk-shiper 4q2009 izvještaj, ako koga zanima..

Navios Maritime Partners L.P. Reports Financial Results for the Fourth Quarter and the Year Ended December 31, 2009

1.2% Increase in Distributions to $0.41 per Unit for the Q4 2009
35.1% Increase in Quarterly Operating Surplus to $12.7 Million
25.4% Increase in Quarterly EBITDA to $17.8 Million
25% Increase in Quarterly Net Income to $11.0 Million

http://finance.yahoo.com/news/Navios-Maritime-Partners-LP-iw-1916673576.html?x=0

Mrgud28, slažem se do u zadnje slovo,netko izuzetno sposoban i strpljiv se krca jer nalozi stižu precizno raspoređeni u najpovoljnijim intervalima.Svaka čast ma tko bio,volio bi ga za instruktora…

namjerno ju drže na 1040 sa utezima prema dolje da slobodno mogu prodavati ogromnu dogovorenu transakciju na 1050, koliko god zanimiljivo ne znam zašto to ne riješe van burze…
i dam se kladiti da će slijedećih dana opet doći vijesti članovi uprave otpustili koju tisuću dionica…

fundamentalist

New Report

Close