Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.11.2024. u 12:39
Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.
Evo ušminkana verzija.. panamaxi se ne daju 🙂
Baltic Exchange Dry Index 3023 DOWN 40
BCI Baltic Exchange Capesize Index 3917 DOWN 124
BPI Baltic Exchange Panamax Index 3544 UP 46
BSI Baltic Exchange Supramax Index 2246 DOWN 18
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 1173 DOWN 13
Pa panamaxi su nam bitni. Što nas briga što cijena čarapa pada kada mi prodajemo gaćice…a one rastu [smiley]
livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south
jel’to meni crko investor ili je razlika između 2. i 3. bida 40kn??
dal’ ti je crkao ivestor ili nije, znat ćeš jedino ako ti je promet na atpl veći od 870000 kn. ako je veći, crkao ti je.
jel’to meni crko investor ili je razlika između 2. i 3. bida 40kn??
35 kn 🙂
rita,
Pa panamaxi su nam bitni. Što nas briga što cijena čarapa pada kada mi prodajemo gaćice…a one rastu [smiley]
Da li se ti panamaxi mogu prenamjeniti za prijevoz sušenog bakalara ????
Sezona izlova je odlična, a BDI ideu deep blue. Dogodine će se još plaćati ovima koji bilo što prevoze.
Nije dobro.
Biti će krvi, al ne moje......
Kina uvela antidampinške carine na europski čelik
S obzirom da se ne javljam dugo, a imam dionice niže iznosim svoje mišljenje: Atlanska nema trenutno dionica u trezoru, a ima keša. Prijašnjih 10% iz trezora je potrošila na dividendu, a ima odobrenu kupnju do 10% za nove dionice u trezoru. Pretpostavka je da je s nekim brokerom dogovorila cijenu po kojoj će kupiti dionice i njemu je definitivno u interesu da se cijena spusti, ali realno, kad-tad će tih 10% završiti u trezoru i pojavit će se potražnja na tržištu i rast dionice.
Istina malo ćemo morati trpjeti ovaj trenutni minus.
-još kad bi iščačkao po kojoj cijeni su se dogovorili…….pa nam to prenio na forum…… [rolleyes]
(P)ostao san dugoročni dokupljivač
buda,
svakodnevno se spominje bdi.kakve veze ima vrijednost bdi-a sa cijenom atpl.? ako je atlantska prije 12 mjeseci potpisala ugovor za iznajmljivanje broda po 15 000 dolara a sada je ( po bdi) možda 22 000 dolara ( primjer samo ) neće mu razliku isplačivati ugovaratelj-ugovor je potpisan po dogovorenoj cijeni po važećem bdi-u.rast bdi pogoduje samo tvrtkama koje će potpisati ugovor o najmu za naredni period.bole bi mogao objasniti kolega techman.
Kolega odavno se nisam javio. Berba pa se nema vremena. Veza charter hire i BDI postoji a naj cesce se koristi na duzim TC. Tada se odredi minimum hire i svaki mjesec vrsi obracun vozarine po indeksima a razlika dijeli naj cesce po pola.
Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"