ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.11.2024. u 17:36
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Kažeš dionica je bila prije godinu dana 500 kuna, ali je bila i 3100 prije godinu i pol dana (svibanj 2008), pa vjerujem da će u 2010 dosegnuti zlatnu sredinu, jer Kina i Indija ne posustaju. U svakom sluačaju rezultati poslovanja će biti značajno bolji od ove godine, pa bi se to moralo odraziti i na cijenu dionice, držim i prije nego ovdje mnogi pretpostavljaju. No, da dionica može još dole i to je točno, osobno nemam mu.. prodati na ovim razinama, nema mi fundamentalne logike, a dok nisam prodao ništa nisam izgubio. Ovaj pad Crobija u zadnjih par dana špekulativnog je karaktera, pa iz istog razloga Crobi može i up kad se najmanje nadamo, možda čak i danas.

šjor Gardist, pustite Antišu na miru da druka, ipak je on češći gost ovdje nego vlasnici ove dionice. A što Vam to drugo govori nego da je jako zainteresiran te da jako dobro zna za njenu fundamentalnu podcjenjenost. Samo je želi još niže.

Molio bih kolegu mrguda za jedan novi graf ATPL i analizu događaja.
Ako nam može neki novi count nabaciti, želim vidjeti kako se razvija situacija.
Kolega mrgud, kad ste spomenuli da ATPL neće pasti ispod 950 kuna, da li je to bio lapsus te da li ste u stvari htjeli reći da neće pasti ispod 590 kuna ili ste stvarno mislili da neće pasti ispod 950 kuna?
Da li je možda uzrok vaših svakodnevnih promašaja koji traju već mjesecima, bug u Teletraderu?
Možda trebate preći na Sferu, čujem da se valovi bolje vide
[bye]

Feđa samo za tebe. Target donji za ATPL bio danas. Rekoh da sam dokupio jučer, danas opet i više ne dokupljujem.. Isto tako nije mi važno dali sam fulao 10 – 50 kn jer mi to ne znači ama baš ništa, a da ću zaraditi, vjeruj mi da hoću jer u to sam uvjeren. Da sam imao promašaja kao i svi ovdje na forumu DA. Nikada vjeruj mi s namjerom druka nego samo moje viđenje kako ja to vidim jer puno crtam s falšanim TT, a na svima Vama je da imate pravo na repliku koju uvažavam i prihvaćam. Danas mi proradio TT kako treba i sad mi veli da je danas bio kraj padalinama i da sada ide gore. Kupi koju ATPL i već sutra ćeš biti bogatiji HA, ha, i ha,,, falš TT [shocked]
[/quote]

Kolega čini se da ste u pravu!

Čestitam!

A mi vežimo pojaseve, bilo je i vrijeme! [proud]

S obzirom da se ne javljam dugo, a imam dionice niže iznosim svoje mišljenje: Atlanska nema trenutno dionica u trezoru, a ima keša. Prijašnjih 10% iz trezora je potrošila na dividendu, a ima odobrenu kupnju do 10% za nove dionice u trezoru. Pretpostavka je da je s nekim brokerom dogovorila cijenu po kojoj će kupiti dionice i njemu je definitivno u interesu da se cijena spusti, ali realno, kad-tad će tih 10% završiti u trezoru i pojavit će se potražnja na tržištu i rast dionice.
Istina malo ćemo morati trpjeti ovaj trenutni minus.

ludilo od prometa, nemožeš kupiti il prodati malo veću količinu a da ne pomakneš cijenu 4-5% gore-dolje

pozdrav svima..novi san na forumu…može mi neko reć od ovih sta se koriste TA koliko je pouzdana..i ova knjiga na poslovnom TEHNIČNA ANALIZA da li je tko koristi i kakva su iskustva..

pozdrav svima..novi san na forumu…može mi neko reć od ovih sta se koriste TA koliko je pouzdana..i ova knjiga na poslovnom TEHNIČNA ANALIZA da li je tko koristi i kakva su iskustva..

Kniga ti je skupa i nije za naše tržište – pisao je neki amerikanac Murphy, software isto tako, mislim na TT njemački ili kineski, sve jedno je osim austriskog, on je OK, ovi drugi su falš .. jedino Sfera S, mislim da je ona OK. Po meni ti je najbolje odabrati dva do tri stručnjaka iz svakog sektora dionica i slušati njih, normalno uključivši i mene Mrguda,, i sigurno i brzo čak i temeljito ćeš izgubiti svu lovu. Garancija zajamčena 100% !!
Lijepi pozdrav pridošlom novome članu !! [bye]

I very much love INGRA !!

BDI ned 91 pkt!
Baltic Exchange Dry Index 3063 DOWN 91
BCI Baltic Exchange Capesize Index 4041 DOWN 243
BPI Baltic Exchange Panamax Index 3498 UP 38
BSI Baltic Exchange Supramax Index 2264 DOWN 33
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 1186 DOWN 7

I very much love INGRA !!

pa dokle će tj BDI padati ko pokošen….ako ovako nastavi evno nas opet na 2.500 u par dana…

dok god bude capeovi padali (a padat će još).

Po meni ti je najbolje odabrati dva do tri stručnjaka iz svakog sektora dionica i slušati njih, normalno uključivši i mene Mrguda,, i sigurno i brzo čak i temeljito ćeš izgubiti svu lovu. Garancija zajamčena 100% !!
Lijepi pozdrav pridošlom novome članu !! [bye]

[lol] [thumbsup]

pa dokle će tj BDI padati ko pokošen….ako ovako nastavi evno nas opet na 2.500 u par dana…

Jedan od razloga zašto Bdi pada je jer je jedan od Australskih najvećih terminala za izvoz željezne rudače bio zatvoren radi lošeg vremena,danas je opet otvoren

Australia Port Hedland reopens to iron ore ships

SYDNEY, Dec 22 (Reuters) – Australia’s Port Hedland, one of the country’s two main iron ore export terminals, reopened undamaged after a severe cyclone passed, the port’s operator said on Tuesday.

http://in.reuters.com/article/rbssIndustryMaterialsUtilitiesNews/idINSGE5BK0JF20091222

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

je, i onaj ledenjak što je pluta tamo oko australije je zajeba stvar.
doslovno je potopio BDI. 😀

New Report

Close