Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
ne znam što bi rekao, a da bude pametno. Kupovao nisam, prodavao nisam, i "plovim" brodom ATPL i čekam da prođe jugo i okrene na buru. [rolleyes]
Znaš što prijatelju po Vinu, čim nisi prodao BOGAT si, kada, NEKADA !!
@ Feđa:
Opet on meni kolega, svoje si prodao i znaš kada ćeš biti bogat, NIKADA i to zato što se drži Sfere S. Ja sam ti kupio TT na buvljaku u Osijeku polovni, malo šteka ali cca 50-tak kn, gore dole, no radi mali ko pravi. I baš me briga ja sam ti na duže staze pa kupujem samo da somalci ne zarobe flotu e onda sam n….o. Živ mi bio Feđa !! [thumbsup]
Evo ti 100 od mene !!
http://www.slobodnadalmacija.hr/Biznis/tabid/69/articleType/ArticleView/articleId/84595/Default.aspx
Naslov je kriv, ali brojke su jebitačne. [tongue]
da li to treba da znači da se sutra tone ispod 900 ?
Zašto se Mrgude hvališ da kupuješ jeli to znak nervoze. Dionica lagano pada, nema pozitivnih vijesti nigdje na vidiku, BDI pada, budućnost brodara je loša, pa ova dionica je pred godinu dana bila na 500 kn, ne vidim razloga zašto ponovno nebi došla tamo.
Dok se kupovalo na 500 kn nije na forumu bilo previše hvalisavaca, svi su to radili u tišini a bio je očit UP trend.
Pogledaj kako se korigirala ULPL I JDPL, a u puno su boljoj poziciji na tržištu nego ATPL, ni uprava ne vjeruje dionici na ovoj cijeni, jednostavno ovo će još puno padati.
Jučer cijeli svijet u plusu ( Ameri oko 1 %, Europa skoro 2 %, Azija 1-2 % ) a mi ( Crobex ) smo jučer opalili dole 2 %. Danas bi trebalo ići gore, eto ATPL danas na 970.
Jučer cijeli svijet u plusu ( Ameri oko 1 %, Europa skoro 2 %, Azija 1-2 % ) a mi ( Crobex ) smo jučer opalili dole 2 %. Danas bi trebalo ići gore, eto ATPL danas na 970.
Nije bilo razloga za ovakve padove, osim jake manipulacije ne na samo ATPL već na svim dionicama……… Sada je pravo ulaganje da se kupuje, a ništa se ne prodaje….
Zašto se Mrgude hvališ da kupuješ jeli to znak nervoze. Dionica lagano pada, nema pozitivnih vijesti nigdje na vidiku, BDI pada, budućnost brodara je loša, pa ova dionica je pred godinu dana bila na 500 kn, ne vidim razloga zašto ponovno nebi došla tamo.
Dok se kupovalo na 500 kn nije na forumu bilo previše hvalisavaca, svi su to radili u tišini a bio je očit UP trend.
Pogledaj kako se korigirala ULPL I JDPL, a u puno su boljoj poziciji na tržištu nego ATPL, ni uprava ne vjeruje dionici na ovoj cijeni, jednostavno ovo će još puno padati.
Antiša, Antiša… što znači hvalim se i znak nervoze. Prijatelju ja samo hvala Bogu imam love viška i gdje da ju stavim u čarapu ili banku.. NE u ATPL jer vjeruj mi rasti će ona, kada, kako rekoh u prethodnom postu NEKADA, a pitanje je gdje tolike kamate u kojoj banci dobiti. Meni jednostavno ova cijena sada odgovara pa i da padne još 100 kn isto mi odgovara i baš me briga dali sam je mogao kupiti po vaših za mene nedostižnih 590 kn ili još bolje 500 kn.
Drugo ,, budućnost brodara loša, onda ti ne čitaš biltene, izjave i ne pratiš stanje za sada meni samo interesantne ATPL. Pročitaj do kraja postove koje pišu ovdje prisutni na PF. Vidimo se moj Antiša za godinu dana možda i puno prije.. Živ ti meni bio a i obogatio se na NN dionicama !! [thumbsup]
Kažeš dionica je bila prije godinu dana 500 kuna, ali je bila i 3100 prije godinu i pol dana (svibanj 2008), pa vjerujem da će u 2010 dosegnuti zlatnu sredinu, jer Kina i Indija ne posustaju. U svakom sluačaju rezultati poslovanja će biti značajno bolji od ove godine, pa bi se to moralo odraziti i na cijenu dionice, držim i prije nego ovdje mnogi pretpostavljaju. No, da dionica može još dole i to je točno, osobno nemam mu.. prodati na ovim razinama, nema mi fundamentalne logike, a dok nisam prodao ništa nisam izgubio. Ovaj pad Crobija u zadnjih par dana špekulativnog je karaktera, pa iz istog razloga Crobi može i up kad se najmanje nadamo, možda čak i danas.
http://www.slobodnadalmacija.hr/Biznis/tabid/69/articleType/ArticleView/articleId/84595/Default.aspx
[/quote]
Slobodna Dalmacija=komunistički bastion.
A inače je počela hajka na menađere sa visokim primanjima i to bez obzira na njihovu sposobnost.
Mogli bi uskoro ostati i bez tih sposobnih koji firmama donose profit.U velikoj firmi ne postoji
novac kojim se može platiti pametan i sposoban menađer.
Menađeri se nagrađuju prema zaradi.U 2008.ATPL ima zaradu od cca 700 mil kuna i oni imaju zub.
Nažalost,ove godine s obzirom na loše vozarine zuba biti neće.A manje su šanse i na dividendu.
Ali ako se pokaže i najmanja prilika dividenda će sigurno biti isplaćena iz dobiti iz ranijih godina,jer
postoji ogromna zadržana dobit.
[/quote]
Slobodna Dalmacija=komunistički bastion.
A inače je počela hajka na menađere sa visokim primanjima i to bez obzira na njihovu sposobnost.
Mogli bi uskoro ostati i bez tih sposobnih koji firmama donose profit.U velikoj firmi ne postoji
novac kojim se može platiti pametan i sposoban menađer.
Menađeri se nagrađuju prema zaradi.U 2008.ATPL ima zaradu od cca 700 mil kuna i oni imaju zub.
Nažalost,ove godine s obzirom na loše vozarine zuba biti neće.A manje su šanse i na dividendu.
Ali ako se pokaže i najmanja prilika dividenda će sigurno biti isplaćena iz dobiti iz ranijih godina,jer
postoji ogromna zadržana dobit.
[/quote]
Tebi je u redu da je uprava sebi namjenila 17,16 % od dividende? Nije li to malo puno?