Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
Kak stoji PANAMAX ?
[/quote]
To je potpuno irelevantno, jer uvijek je trend određivao BCI i određivati će i u budućnosti. Dok cape market pada dnevno 5% nije dobro. No, trenutačne vozarine (prosjek) pratiti će nas dobrim djelom 2010 i one omogućuju sasvim pristojno poslovanje brodarima. Ipak, nisam očekivao ovakav kraj godine, no sad je glupo prodavati, makar ne isključujem mogućnost panične rasprodaje i moguće je da će sutra biti i jeftinije.
Podržavam kolegu malibua.
Ovaj post s citiranjem jerkovića je postan stopedeset puta, mislim ono jebiga.
mogu i ja spamat ovdje cili dan, al neko se mora rješit ovakvih ”loših” drukera. dajte nam perumađara nazad 🙂
btw, opet da se pozovem na sebe, cape oštro dole, panamaxi lagano gore.
da capeovi ovako ne padaju BDI bi bio na 4000.
jučer je eagle bulk sklopio desetogodišnji ugovor za novi supramax za 18 500$ po danu.
igra se na sigurno izgleda.
Shipping Industry Undergoing Rebound
Mon. Dec. 21 2009 | 09 13 00 ET
The shipping industry is undergoing a stunning rebound, with the Baltic Dry Index up nearly 300 percent in the last year. Natasha Boyden, of Cantor Fitzgerald, shares her 2010 outlook for the sector.
Video CNBC
http://www.cnbc.com/id/15840232?video=1365059661&play=1
BDI ned 104 pkt!
Baltic Exchange Dry Index 3154 DOWN 104
BCI Baltic Exchange Capesize Index 4284 DOWN 282
BPI Baltic Exchange Panamax Index 3460 UP 12
BSI Baltic Exchange Supramax Index 2297 DOWN 25
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 1193 DOWN 6
Molio bih kolegu mrguda za jedan novi graf ATPL i analizu događaja.
Ako nam može neki novi count nabaciti, želim vidjeti kako se razvija situacija.
Kolega mrgud, kad ste spomenuli da ATPL neće pasti ispod 950 kuna, da li je to bio lapsus te da li ste u stvari htjeli reći da neće pasti ispod 590 kuna ili ste stvarno mislili da neće pasti ispod 950 kuna?
Da li je možda uzrok vaših svakodnevnih promašaja koji traju već mjesecima, bug u Teletraderu?
Možda trebate preći na Sferu, čujem da se valovi bolje vide
[bye]
Evo ponovo flota od ATPL prevozi sve više i više ugljena, posljedni put kada je većina brodova prevozila ugljen bio je strelovit rast vozarina……..
http://www.atlant.hr/kretanje_brodova.php
Kolega mrgud, kad ste spomenuli da ATPL neće pasti ispod 950 kuna, da li je to bio lapsus te da li ste u stvari htjeli reći da neće pasti ispod 590 kuna ili ste stvarno mislili da neće pasti ispod 950 kuna?
Da li je možda uzrok vaših svakodnevnih promašaja koji traju već mjesecima, bug u Teletraderu?
[bye]
Feđa samo za tebe. Target donji za ATPL bio danas. Rekoh da sam dokupio jučer, danas opet i više ne dokupljujem.. Isto tako nije mi važno dali sam fulao 10 – 50 kn jer mi to ne znači ama baš ništa, a da ću zaraditi, vjeruj mi da hoću jer u to sam uvjeren. Da sam imao promašaja kao i svi ovdje na forumu DA. Nikada vjeruj mi s namjerom druka nego samo moje viđenje kako ja to vidim jer puno crtam s falšanim TT, a na svima Vama je da imate pravo na repliku koju uvažavam i prihvaćam. Danas mi proradio TT kako treba i sad mi veli da je danas bio kraj padalinama i da sada ide gore. Kupi koju ATPL i već sutra ćeš biti bogatiji HA, ha, i ha,,, falš TT [shocked]
http://www.slobodnadalmacija.hr/Biznis/tabid/69/articleType/ArticleView/articleId/84595/Default.aspx
Naslov je kriv, ali brojke su jebitačne. [tongue]
http://www.slobodnadalmacija.hr/Biznis/tabid/69/articleType/ArticleView/articleId/84595/Default.aspx
Naslov je kriv, ali brojke su jebitačne. [tongue]
stotka kolega ,,,koja ekipa…. [shocked]
[bye]
Feđa samo za tebe. Target donji za ATPL bio danas. Rekoh da sam dokupio jučer, danas opet i više ne dokupljujem.. Isto tako nije mi važno dali sam fulao 10 – 50 kn jer mi to ne znači ama baš ništa, a da ću zaraditi, vjeruj mi da hoću jer u to sam uvjeren. Da sam imao promašaja kao i svi ovdje na forumu DA. Nikada vjeruj mi s namjerom druka nego samo moje viđenje kako ja to vidim jer puno crtam s falšanim TT, a na svima Vama je da imate pravo na repliku koju uvažavam i prihvaćam. Danas mi proradio TT kako treba i sad mi veli da je danas bio kraj padalinama i da sada ide gore. Kupi koju ATPL i već sutra ćeš biti bogatiji HA, ha, i ha,,, falš TT [shocked]
[/quote]
Kolgea mrgud, znao sam da je posrijedi viša sila. Ni Švabe nisu više što su nekad bili.
Ma,vjerovatno se i taj Teletrejder radi u Kini