ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 04:38
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
74.725
1,525
47,60
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Tko god ima lovu i kupi ATPL do cc konca 1.mj. profitira 100% !!!

objasni mi molim te tvoju matematiku !

u ovom biznisu mali dioničar bez 100.000 ojra i to pravilno raspoređenih naravno i neopterećenih nema što tražiti, može tu i tamo nešto i upecati, ali sve to je nula bodova. i naravno onome tko ima 10-ak dionica je tak svejedno jel bu dionica 1000 ili 500 kn, a nekome 20 – 30 kn plusa ili minusa vrti podosta love. naravno ne može se uvijek pogoditi pravi trenutak kupnje i prodaje, barem ja ne mogu. Uvijek radim kontra, kad god pada kupujem, kad raste prodajem. meni je to postalo jednostavno. vodim uredno papirologiju ulaz izlaz, zadovoljim se sa 20%, nekad i manje. Uvijek spreman na dokup i prodaju. i to je to. komp radi za mene, nalozi su pravilno raspoređeni i vozi miško

u ovom biznisu mali dioničar bez 100.000 ojra i to pravilno raspoređenih naravno i neopterećenih nema što tražiti, može tu i tamo nešto i upecati, ali sve to je nula bodova. i naravno onome tko ima 10-ak dionica je tak svejedno jel bu dionica 1000 ili 500 kn, a nekome 20 – 30 kn plusa ili minusa vrti podosta love. naravno ne može se uvijek pogoditi pravi trenutak kupnje i prodaje, barem ja ne mogu. Uvijek radim kontra, kad god pada kupujem, kad raste prodajem. meni je to postalo jednostavno. vodim uredno papirologiju ulaz izlaz, zadovoljim se sa 20%, nekad i manje. Uvijek spreman na dokup i prodaju. i to je to. komp radi za mene, nalozi su pravilno raspoređeni i vozi miško

Kolega 10% na 100 000€ je dobra godišnja plaća u Hrvata. Uđeš jednom odmjereno i pametno te ne trebaš raditi cijelu godinu. Kad bi na Burzi bili samo takvi igrači tu bi se igralo 500 tinjak ljudi te to nebi imalo nikakvog smisla. Zarada ne mora ovisiti isključivo o veličini uloga već i o znanju i sreći.
Netko sa 1000€ za godinu dana može doći i na 10 000€ dok se ovaj sa stotke može i prepoloviti.

who dares, wins

kaže mrgud da dalje valjda neće……
i ja tako mislim

Za danas 18.12.2009.

BDI 3376 (-98)
PANAMAX 27576 (-75)
SUPRAMAX 24466 (-271)
HANDYSIZE 17620 (-194)

Sorry kolega gdje vi u zadnje vrijeme vidite 20%, osim na HGSPOTU? Osim ako nemate insajd info.
[rolleyes]

Bogatstvo je kad ne znaš koliko imaš.

Kolega 10% na 100 000€ je dobra godišnja plaća u Hrvata. Uđeš jednom odmjereno i pametno te ne trebaš raditi cijelu godinu. Kad bi na Burzi bili samo takvi igrači tu bi se igralo 500 tinjak ljudi te to nebi imalo nikakvog smisla. Zarada ne mora ovisiti isključivo o veličini uloga već i o znanju i sreći.
Netko sa 1000€ za godinu dana može doći i na 10 000€ dok se ovaj sa stotke može i prepoloviti.
[/quote]
Sa 1000 na 10000? Da niste nešto pobrkali?

Bogatstvo je kad ne znaš koliko imaš.

kaže mrgud da dalje valjda neće……
i ja tako mislim

ja se ne bi kladio….

na 4300 sve prodajem...

ja mislim da smo se mi vratili u 90 sa ovom nelikvidnošću.nema nam pomoći

Good artists copy. Great artists steal.

do grla sam u atpl i sad stojim na dokupu ali ovo na bidu ne izgleda dobro, dovoljno da se netko istrese i eto mi jeftinijeg dokupa, moram dosta paziti po kojoj cijenu ću je dokupljivati…

fundamentalist

Ova nelikvidnost je gora nego kada je prošle godine cijena pala na 500, u prvih pola sata protrgovano 4 dionice ATPL. Cijela burza je u totalnoj komi, neophodna je akcija za spas burze od svih zainteresiranih strana.

@Grofica, Verdi
Vi očito niste dobro pročitali ili niste shvatili, pročitajte još jednom ako Vas uopće više zanima što sam napisao, ili je možda bitnije da se bilo što piše

New Report

Close