ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 01:40
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
74.725
1,525
47,60
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

[Očito uprava nema pojma o vrijednosti ove dionice kada je prodaje na 1.000.
Ovdje ste podigli NAV na preko 2.000.Da li to znaći da je FI falsifikat.
Zar mislite da se uobičajeno djelomično plaćeni brodovi u izgradnji nisu prikazani kroz bilancu.
Uozbiljite se.Novi brodovi,nova zaduženja ,a ATPL je već sada dosta zadužena.

Evo danas u Dubrovačkom listu kap.Jerković tvrdi da je agresivni i izuzetno ambiciozni program 6 bulkera i dva "mala broda" iz Kraljevice koštao 220 miljuna dolara uz dodatak od 76 miljuna dolara za četri polovna teškaša. Podjeli to sa brojem izdanih dionica i dobiti ćeš interesantnu cifru, a valjda nešto vrijedi i ostalih 10-ak brodova, hoteli, avioni, agencije etc. O NAV-u ne možemo relevantno zaključivati jer nemamo pojma koliki je keš na računu u Londonskom City, no siguran sam da tvrtka nije prezadužena, no nije dobra ni prevelika likvidnost, nužan je pravi balans, a Upravi je iskustvo jača strana, pa se nadam i jednoj lijepoj kamatici od gotovine sa bankarskih računa.
Još nešto, na burzi se kupuje budućnost, ne prošlost, osobno vjerujem u dobit od 25 miljuna dolara u 2010, kome se to čini malo neka proba sam imati tu neto dobit.

Ako na dionicu gledate s te točke gledišta, potpuno je svejedno da li je ona danas 1000, sutra 900, a prekosutra 800 kn, jer kada ponovno u budućnosti dostigne vrijednost od 3000kn, te će razlike u cijeni biti smiješne i potpuno nebitne.

Potpuno krivo kolega.
Npr.za 100.000 kuna kupiš 100 kom.(1.000 kn.kom.) i kad dođe na 3.000 imaš 300.000 kn.
za -"- 130 kom.( 769 kn.kom.) – " – 390.000 kn.

Zaradio si za prosječan automobil,a ako cijena padne još niže,…..možeš i ženu počastiti
[kiss]

(P)ostao san dugoročni dokupljivač

a što ako nisi kupio ni na 1000 ni na 769?

što si onda zaradio?

a što ako nisi kupio ni na 1000 ni na 769?

što si onda zaradio?

malo više nego ako si kupio na 820 🙂

luke, brodovi...

bdi ned 98 pkt!
Baltic Exchange Dry Index 3376 DOWN 98
BCI Baltic Exchange Capesize Index 4875 DOWN 248
BPI Baltic Exchange Panamax Index 3436 DOWN 8
BSI Baltic Exchange Supramax Index 2340 DOWN 26
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 1213 DOWN 14

I very much love INGRA !!

Poštovani kolega divim se vašoj skromnosti, ja sam dao nalog na 10 000 kn. Kad imaš 1 dionicu, uistinu, da li si kupovao po 800 ili 1000, apsolutno nema veze i da dođe do 10 000, ALI kad ih imaš more kao većina ovdje, onda su i lipe bitne. Nego jel u Atlansku došla struja, jel im sve u redu sa serverom?

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

PA ZATO I PADA DIONICA JER NEMAJU STRUJE PA IM SERVER NE RADI strpimo se da dođe struja pa će opet up [thumbsup]

Tko god ima lovu i kupi ATPL do cc konca 1.mj. profitira 100% !!!

bdi ned 98 pkt!
Baltic Exchange Dry Index 3376 DOWN 98
BCI Baltic Exchange Capesize Index 4875 DOWN 248
BPI Baltic Exchange Panamax Index 3436 DOWN 8
BSI Baltic Exchange Supramax Index 2340 DOWN 26
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 1213 DOWN 14

Panamax je opet najbolji !

Tko god ima lovu i kupi ATPL do cc konca 1.mj. profitira 100% !!!,kaže likos, i spremi kristalnu kuglu

Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont

Panamax je opet najbolji !

Podsjećaš me na Sanadera poslije izbori, svaka čast, i to volim!!! [thumbsup]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Tko god ima lovu i kupi ATPL do cc konca 1.mj. profitira 100% !!!

??????

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

New Report

Close