Nema od avijacije ništa…
A da stave u plavi oglasnik "Mjenjam 5 boinga, drugi vlasnik, ko novi, servisna knjižica, za 2 dobra kejpa za vozat ugljen "
[undecid]
_zuti_ @ tko garantira da ce sljedece 2-3 godine bit bolje????? onaj tko je unutra ,mora se nadat…a onaj tko nije..uvjek ima vremena kupit….cemu se zavaravati [undecid] jel posteno?
Nema od avijacije ništa…
A da stave u plavi oglasnik "Mjenjam 5 boinga, drugi vlasnik, ko novi, servisna knjižica, za 2 dobra kejpa za vozat ugljen "
[undecid]
To galamim već godinu dana, jebali ih avioni, i to sezonski čarteri, kad je bila koliko toliko podnošljiva godina za avio biznis prije tri godine onda su stalno bili pod nekim tehničkim problemima i remontima. Tog balasta se hitno treba riješiti. Prijedlog za udruženje malih pa na skupštinu i dignut galamu. Ne možež u današnje vrijeme u ovoj konkurenciji niskotarifnih u ovoj branši radit s plusom, uz ove cijene goriva i pad broja putnika. Ili si nacionalni avio operater pa netko drugi, čitaj država pokriva gubitke i pravda to nacionalnim interesom. Mo9žda je jedan od puteva u avio biznisu ono što radi Virgin, Emirates, AirCanada i još njih par, oni idu u drugu krajnost, izbacili su ekonomsku klasu i cijeli avion je u luksuzu da ne možete bilivit, naravno uz paprenu cijenu karte i prorijeđen red letenja, pa tko oće letit sa stilom i ne svrbi ga džep…
I čini mi se da nisu boeing-i nego ono smeće od MCdonell-Douglas
_zuti_ @ tko garantira da ce sljedece 2-3 godine bit bolje????? onaj tko je unutra ,mora se nadat…a onaj tko nije..uvjek ima vremena kupit….cemu se zavaravati [undecid] jel posteno?
Ovo si jako dobro rekao….
Znaš na što me podsjeća ovo navijanje. Znaš kako u filmovima, prije nekakve velike i teške ragbi utakmice, igrači se stanu u krug i jedan drugoga ohrabruju…
Tko je ono rekao da će BDI danas "malo" gore?
Tako je, radi se o MD-82 i 83 naprednijoj verziji DC-9 zrakoplova čija proizvodnja završava 1998.g. Neznam kojeg su godišta DA zrakoplovi…
Pa bi tvoj oglas doživio manju izmenu – mjenjam 5 MD-80-etki za tri kioska na dubrovačkoj gradskoj plaži…
Tko je ono rekao da će BDI danas "malo" gore?
FFA su falili [angry]
Tako je, radi se o MD-82 i 83 naprednijoj verziji DC-9 zrakoplova čija proizvodnja završava 1998.g. Neznam kojeg su godišta DA zrakoplovi…
Pa bi tvoj oglas doživio manju izmenu – mjenjam 5 MD-80-etki za tri kioska na dubrovačkoj gradskoj plaži…
[/quote]
I tamo prodajemo sljadoled-, sljadoled, to bi barem nosilo kakvu pinku.
[
"Flota Dubrovnik Airlinea sastoji se od dva zrakoplova Boeing MD-83 i tri zrakoplova Boeing MD-82"
Jesu, i McDonnell Douglas i Boeing, pola pola…
Al što kažeš nisu se baš pokazali…
-Ja to isto tako to ti. [thumbsup]
mislim da iz toga možemo zaključiti da je sklopljeno dosta dobrih ugovora pri BDI-u oko 4000 i to na najmanje godinu dana.
-Po čemu si to zaključio????
-Ma nije ono što se zbilo, već što se babi snilo [yawn]
FFA su falili [angry]
[/quote]
Kad nitko neće ja ću….
Tørrbulkindeksen Baltic Dry faller 44 poeng (1,25 prosent) til 3.474 poeng onsdag