ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 16:21
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,31
4.590
97
47,10
48,20
-0,42%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

***obrisano***

uglavnom, htjedoh se pohvalit da sam i ja zaplovio sa jerkovićem.
pa što bude.

joj hvala bogu što je BDI pao ispod 4000 to je znak za brodare up!!! [lol]

al moraju oni rušiti cijenu [angry] [angry]

Dinja a da ti to digneš i oročiš na banku. Svaki dan si pod totalnim stresom. Tko ruši cijenu???? Pusti ljude nek prodaju.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

nisam pod stresom(ja sam mila majka prema drugima)samo volim puno pisati… [wink]

Ovo je opasan druk jer ako sad krene uprava sa rasprodajom porfelja, jao ti ga onima što imaju Atlansku. A i Clinton je rekao da će Dubrovnik biti potopljen za 50 godina, znači da će uprava morati na posao podmornicom.
[/quote]

Ma nije druk. Samo čovjek pitao što znači nešto i htio da mu neko objasni. Ja mu samo probao proširiti vidike, možda mu pomogne. Naprimjer očito čovjek ima dionicu a muči ga ono nekakvo crvenilo pa pita. A ne razumije sam. Da mene muči to što muči njega, stvara mi osjećaj neugode ja opalim po bid-u i muke prestaju. Boli jako, ali bar kratko. Dobro da si me podsjetio. Ako se slučajno upravi u iskrcaju pridruži i tajnica uprave ili portit odosmo odmah u MP3. A da predložimo upravi da naruči studiju u kakvom brodskom institutu za dry bulk submarine, ta može prevoziti teret ispod leda, ako se kontinent zaledi.
Ovo je nagovor na prodaju dionice.
pozz

"Kupujte zemlju, ona se više ne proizvodi"

Ma nije druk. Samo čovjek pitao što znači nešto i htio da mu neko objasni. Ja mu samo probao proširiti vidike, možda mu pomogne. Naprimjer očito čovjek ima dionicu a muči ga ono nekakvo crvenilo pa pita. A ne razumije sam. Da mene muči to što muči njega, stvara mi osjećaj neugode ja opalim po bid-u i muke prestaju. Boli jako, ali bar kratko. Dobro da si me podsjetio. Ako se slučajno upravi u iskrcaju pridruži i tajnica uprave ili portit odosmo odmah u MP3. A da predložimo upravi da naruči studiju u kakvom brodskom institutu za dry bulk submarine, ta može prevoziti teret ispod leda, ako se kontinent zaledi.
Ovo je nagovor na prodaju dionice.

Ovaj post ne mogu da ne nagradim [thumbsup]

Dostava po narudžbi !! [thumbsup]

I very much love INGRA !!

PETKA
Ship Name PETKA
DWT 75460
Built 1994-10
Flag CRT
Draft 14,3380
75,460 BLT 94 PORT TALBOT/WW 26-30/12.2009 11-13 MOS USD 26,500 DAILY CNR

Written by Scott Eden in New York
Despite the softening in shipping rates over the last few days, some analysts have therefore taken heart: Chinese steel prices have shown no signs of dropping off — and this, they say, should protect shipping rates — and, evidently, shipping stock prices — from a severe retrenchment.

Many companies use FFAs as a hedging instrument.

http://reports.platou.com/FixtureReport/Pages/BulkFixtures.aspx

Može li mi netko pojasniti ovaj link i da li je to pozitivno za nas ili da lagano krenemo prema izlazu….
Nitko ništa već dugo ne govori o BDI i FFA
Samo znalci molim, nemoj da mi se javljaju neznalice i navlakači svih boja i pravaca

Vidim ja da tebe Pređo jako zanimaju brodari [rolleyes] Pa slobodno ti kupi nije bed, mozes i za Feđota kupit.Bas se lijepo rimuje Pređo i Fedjo [lol]

WWW.THEVENUSPROJECT.COM

Pa ako je ciklus 1000-1150, drugi put, onda je 10 kn iznad dna. [rolleyes]

ha,ha,ha dobro si me nasmijala [lol] [lol] [lol]

Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont

New Report

Close