ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

može li netko objasniti gdje je isparilo 35.585 dionica AP (trezor) koje su ostale nakon isplate dividende u dionicama?
10/11/2009. još se nalaze na 9. mjestu u TOP10 a 17/11/2009. više ih nema … ali se pojavljuje PBZ D.D./STATE STREET CLIENT ACCOUNT na 10.mjestu sa 26,236 komada … jesu li dionice koje su preostale u trezoru prodane tom skrbničkom računu ili ? znade li itko više o tim pretumbacijama?

Obzirom da se je Uprava nagradila sa 4013 nagradnih dionica po glavi, trebalo bi biti jasno je da je trezor ispao iz TOP10… treba malo citati i pratiti, ne samo pisati. nhf. Spomenuto je tu na forumu jos prije 2 dana, a vidjelo se barem vec u petak.

Po SKDD-u, 18. su jos kod njih.

na burzi sam 3 i pol godine,jedina stvar koju sam naučio je ta da je na burzi puno više luđaka nego normalnih ljudi,i da je najgora dionica logika r-a-…

na burzi sam 3 i pol godine,jedina stvar koju sam naučio je ta da je na burzi puno više luđaka nego normalnih ljudi,i da je najgora dionica logika r-a-…

Kuda ti spadaš?

Nema puno luđaka već puno lakovjernih ljudi koji misle doći do bogatstva preko noći, ali to ne ide, kada siješ pšenicu treba ti 10 mjeseci da dođe žetve, a ovdje ima jako puno ljudi koji bi htjeli imati žetvu odmah nakon sadnje, pa ako cijena padne ispod kupovine misle izgubiti će pare, ali to je isto kao da si zasijao pšenicu, i kada je kiša počela padati, htio si odmah doći do zrna, po svaku cijenu. A uvaljao si se u blato i našao par zrnja, pa od žetve ništa, ali i sjemena što si zasio pronašao si vrlo malo.
Eto treba znati ulagati i biti dugoročan, kada je cijena niska držati dugoročno bez obzira što cijena pada barem 10 mjeseci……

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

pa da,baš zato kažem da ima puno luđaka..uostalom,tok novca je vrlo kaotičan proces,da me ne bi krivo shvatili,ne žalim se na ništa,jer smatram da nisam luđak,iako posjedujem dionicu logika r-a…

Nema puno luđaka već puno lakovjernih ljudi koji misle doći do bogatstva preko noći, ali to ne ide, kada siješ pšenicu treba ti 10 mjeseci da dođe žetve, a ovdje ima jako puno ljudi koji bi htjeli imati žetvu odmah nakon sadnje, pa ako cijena padne ispod kupovine misle izgubiti će pare, ali to je isto kao da si zasijao pšenicu, i kada je kiša počela padati, htio si odmah doći do zrna, po svaku cijenu. A uvaljao si se u blato i našao par zrnja, pa od žetve ništa, ali i sjemena što si zasio pronašao si vrlo malo.
Eto treba znati ulagati i biti dugoročan, kada je cijena niska držati dugoročno bez obzira što cijena pada barem 10 mjeseci……
[/quote]
ajooooj bigi , prosla su ta vremena….bas su ljepo prosli dugorocni ulagaci koji su usli 2005-2006…od 500% i vise plus..dosli u minus….tko je jamio jamio je….pa vidi na sto nam burza lici.. [bye]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

pa da,baš zato kažem da ima puno luđaka..uostalom,tok novca je vrlo kaotičan proces,da me ne bi krivo shvatili,ne žalim se na ništa,jer smatram da nisam luđak,iako posjedujem dionicu logika r-a…

Lijepo prodaj dok si još normalan. Kako bi nastavio živjeti da sutra ode u + blokadu?

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Lijepo prodaj dok si još normalan. Kako bi nastavio živjeti da sutra ode u + blokadu?
[/quote]
ma kakvi prodavati na ovim razinama,samo dokup dolazi u obzir,a dokup će doći u obzir ako padne oko 900,ništa prije toga,vidim ja šta vidim,od manjega uvijek može manje,i obratno…

ma kakvi prodavati na ovim razinama,samo dokup dolazi u obzir,a dokup će doći u obzir ako padne oko 900,ništa prije toga,vidim ja šta vidim,od manjega uvijek može manje,i obratno…

Ma to je jasno da treba kupovati, ali polagano….. Jer se treba uvijek čuvati žurbe, a ovaj neka ruši……

brodarima u americi očito ne smeta korekcija BDI-a…ili rastu pod utjecajem ostalih indexa?
tko bi ga znao…ali mislim da griješe, evo naši stručnjaci predviđaju loše poslovanje brodara pa rasprodaja još traje…

brodarima u americi očito ne smeta korekcija BDI-a…ili rastu pod utjecajem ostalih indexa?
tko bi ga znao…ali mislim da griješe, evo naši stručnjaci predviđaju loše poslovanje brodara pa rasprodaja još traje…

Današnji dan:

Evo bitnih podataka od brodara koji su izlistani na burzama širom svijeta

122 brodara vrijednost njihovih dionica raste

26 brodara čija vrijednost dionica je nepromijenjena

i
33 brodara čija vrijednost dionica pada

Opaska: pod brodare se podrazumijeva i tankerski i putnički sektor.
i nisu uključene dionice brodara iz Hrvatske

Dry bulk svih brodara je 1,73 posto u plusu……

I danas je izašla vijest o dugoročnoj projekciji dry bulkera, i ona je pozitivna…….

http://finance.yahoo.com/q?s=GOGL.OL&=

Up 0.78 (7.63%)

New Report

Close