ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 06:39
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
22.540
460
47,70
49,10
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Puno vijesti, bezvrijednih informacija ali niti jednog grafa koji ukazuje gdje bi mogli u buduće. Po meni imaju dvije verzije. Prvo ona dobra ,, ako danas okrenemo gore, samo da pogledam graf,,, ako popunimo gap i uđemo u i-cu idemo gore, no ako i dođe do popune gapa ali ne pređemo 1085 bodova ili više, e onda ronimo dole do kraja, a kraj je cca 960 bodova. Prva varijanta mi je za sada draža i ako se ostvari moje predviđeno prvotno brojanje idemo, a i Vi se molite preko 1085 i više bodova, onda je siguran UP, a ako ne onda do famoznih 96x bodova (bod gore, dole). Iz tehničkih razloga graf ne postam, (nestalo mi boje u kompu i ventilator mi se pali svakih 5 sekundi pa mi je vruće) !!
LP, Guten Morgen, good morning, dobro jutro radni napačeni narode !!

I very much love INGRA !!

Ovi baneri gore što se vrte, baš su mi dragi.. "Teške odluke"
1. Fondovi–ulažite pametno
2. Dionice –sigurna dobit… nema srednjeg prsta !!
3. Siguran rast– konoplja, ako nije kukuruz, a nije– napušite se, zbog manjeg BOLA i TUGE
4. Lexus, osobni automobil koji ćete voziti– pametnim ulaganjem — NIKADA, NAVLAKUŠA !!
5. Bolje biti pijan, lud i star nego se uhvatiti u koštac s ZSE vragom — KASNO !!

I very much love INGRA !!

Molim nekog znalca da mi objasni izračun vozarine za dry bulk iz ovog podatka

USD 20.5 SCALE/30000C (RELET)

Koliko je to USD dnevno

Hvala

ventilator mi se pali svakih 5 sekundi pa mi je vruće) !!
LP, Guten Morgen, good morning, dobro jutro radni napačeni narode !!

Ajde Mrgude nije sve tako crno, uzmi šmrk za komp, nakon 10 nijedan vent nebu dost. I nitko nije ovdje zato što je siromah i napaćen, svi su ti ovdje iz obijesti i pohlepe.

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

kako se samo kote na prodaji,odjednom samo izlete…

Kakva se danas igra sprema…?

We Will Not Assimilate

Kakva se danas igra sprema…?

igra…iskrcaj kupnje od petka…pa novo sisanje [wink] sve manji vrhovi -sve nizi donji targeti….a bdi leti u nebo….ZAKLJUCAK DONESITE SAMI

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

danas se sprema igra kao i svaki drugi dan, neko gore – neko dole, neko u plus – neko u minus.

sutra je novi dan.

http://www.seebiz.eu/hr/burze/peric-zasto-se-rasprodaju-brodari-kad-bdi-index-raste%3f,61718.html

odi na moje dionice.com i vidi

nastavlja se igra ožeži po kupnji,ne gledaj znamenke bitno da ih ima četiri….

fundamentalist

nastavlja se igra ožeži po kupnji,ne gledaj znamenke bitno da ih ima četiri….

Ožeži po kupnji??? Nekako tako ne izgleda, a vi kolega samo dajte, opalite po kupnji…

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

New Report

Close