Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
Samo nisu stigli komentirati da rast BDI-a nijedan od naših brodara taj isti rast nije popratio!
Ljudi gledajte malo vedrije. Ne tako davno ATPL je bila i na 500 kuna, tako da iz te perspektive, ovo izgleda fanastično, BDI je bio upola niže nego što je sad, tako da, bar zasad, i ne izgleda sve tako crno. Ima puno lošijih dionica, i firmi u mnogo lošijoj situaciji nego što je ATPL. Pa izračunajte samo koliko ste inkasirali od ATPL, što u kešu, što kroz dionice od dividende, i mislim da će vam onda to izgledati malo ljepše. [smiley]
mislim da isto vrijedi i na zse!
zamislite kutle suvlasnik FIME!sigurno ne "pretaču" vino….
ali da ga "rijede" s punooo vode to je sigurno…
vrijedi pročitati….
Vaš link
[angry]
Zato treba pohraniti na duži rok svoje dionice, pa vidjeti što se dogodilo kroz 5 -6 mjeseci……
nemogu vjerovat da netko sa 100-200 dionica može dizat ili rušit cijenu kako mu odgovara . Sramota za burzu i državu .Zato jesmo još uvjek na brdovitom Balkanu .
Još ćeš se u mnoge stvari ovdje uvjeriti, a vidiš i sam kako se ZSE crveni zbog toga. A država, oni ti pojma nemaju da ZSE postoji. Pitaj Kosorku, njen odgovor će biti da nije čula za ZSE, ali da će pitati Škegru, da li ta firma postoji. Škegro će reći ma jok to ne postoji. A što se tiče Brdovitog Balkana pazi malo jer pitanje granica BB-a još nisu potegnute, kad to dođe na red jadni mi. Srbi, Bosanci, Hercegovci, Crnogorci a možda i Makendonci će blokirati ulaz HR u EU jer još nisu riješeni problemi granica i razdruživanje, jer Jadransko more je bilo Jugoslavensko. Možda nam ostane Palagruža i Jabuka i prolaz do njih. Samo da što prije prođe ovaj dan, prošli petak je bio za veselje ovaj za tugu, pilo se prošli piti će se i ovaj, najbolje od najboljeg, vele da alkohol za 35% smanjuje bolesti srca., zato braćo pijme ga dok ne …………!
Zato treba pohraniti na duži rok svoje dionice, pa vidjeti što se dogodilo kroz 5 -6 mjeseci……
[/quote]
5-6 godina, to svakako! no, nije stvar u tome, nego u umjetno izazvanom mrtvilu!
osim toga jakooo puno pisanja, a čemu?
TA jasno pokazuje, malko RSI, malko CCI, malko MACD, i vidi se da ide dole (nije druk, nego samo TA)!
a da je istina da ovdje Vas punoooo nije bilo u 1,2/2009 kada smo takooo jakooo roniliiii, a sada svi znamo što se dešava, ma šipak, nemojmo se svi zavaravati….
odoh na čevape…
mislim da isto vrijedi i na zse!
zamislite kutle suvlasnik FIME!sigurno ne "pretaču" vino….
ali da ga "rijede" s punooo vode to je sigurno…
vrijedi pročitati….
Vaš link
[angry]
Ma kako se kapitalizam busao u svoje slobode i tzv. slobodno tržište postoje mnoge strategije i metode za manipuliranjem odnosno umjetnim podizanjem ili spuštanjem cijena onako kako to velikim igračima odgovara.
"Nema hljeba bez motike".
Pa ovo sve znamo, ništa novo, kod nas je samo malo izraženije jer kad Hrvat krade tu više ni lipe ne ostaje.
E neću ti više reći ni dragi, nego sam djede Mraze, ako se slučajno spustiš na moju kuću,, znaš što ,, zube ću ti razbiti i onaj tvoj crveni nos, ma razbit ću noseve i tvojim Sobovima, sanke ću ti prevrnuti i,,,i svašta nešto ću ti napraviti.. ETO !! Ja mrzim djeda Mraza i mrzim ATPL i upravu i ja mrzim, SVE mrzim !! [angry]
Legendo
[thumbsup] [thumbsup]
Samo vi kupujte uprava prodaje a vi im branite cijenu, nema šta jako lijepo od uprave.
Otpustio Jere tek 955 komada, dok otpusti svih 5000 i drugi će tjedan ovako. Pa onda dok to naprave i ostali iz uprave eto Nove godine, a dotad će i BDI dolje, dakle nema nam druge nego sakupljati punomoći i sazvati inzvarednu skupštinu i ovo dovesti u red. Ja imam obećanje za 15-20000 dionica da će dati punomoć, gospodo potrudite se i ovaj će cirkus će se zaustaviti. [angry]
Samo vi kupujte uprava prodaje a vi im branite cijenu, nema šta jako lijepo od uprave.
ljepo i od nas kupaca [embarass] jos ako i bdi danas bude negativan [bye]