Alien: ” Nemam vise ni rijeci ni objasnjenja za ovo [smiley16]” Rekao sam ti sinoć, nema tu veze TA. Vidiš da ludilo vlada. Nemam ni ja objašnjenja. [smiley16] IGH je na slobodnom padu.
Jadroplov isto tako
Mi tonemo 3 puta brže nego bilo tko, samo kod nas………[smiley2]
Nema logike da se INA brani na 2550.- a istovremeno se dozvoljava ovoliki pad ATPL. Vjerojatno INA ima bolja FI od ATPL kao i većinu prihoda koje ostvaruje na deviznom tržištu za razliku od ATPL koja ima prihode isključivo u KN.
Najbolje bi bilo fondovima odmah nuditi nominalne vrijednosti da skratimo priču.
Na ovaj način se destimulira bilo kakvo ulaganje na burzi.
Sva će lova ponovno natrag u banke, ali možda je to i cilj.
[smiley7]
Nisam u ovoj dionici ni temi ali ne mogu vjerovati kako cijena tone.
Baš sam vidio neki dan Jerkovića u crnom passatu i mislim se stari “težak” si 200 milijuna kuna,kad ono u mjesec dana čovjek “pao” za 10 milijuna eura!
A banke će lovu ponovno prebacivati na burzu. Tako to ide. Uvijek nastradaju mali, a njih je
poprilično ušlo u zadnjih nekoliko mjeseci.
Zato sada treba kupovati banke! [smiley2]
I, naravno, brodare (ATPL), jer oni zaista vrijede pa će ih banke kupovati! Ovo je drukanje!
[smiley2]
Kao da gledam napeti triler… a dobri (ATPL) uvijek pobjeđuju!
Čak je i kolega Plavi malo požurio s kupnjom.OK,nemoguće je procjeniti dno,al evo dionica je već 5% jeftinija nego jučer![smiley6]
A gdje ti to INA zarađuje većinu prihoda na inozemnom tržištu? Veze nema s ničim taj post.
Di je sada HANFA i njena blokada? [smiley10]
Blokada je na 2.645,84
Malo truda ne bi škodilo.
Jučer sam si poduplao poziciju u ATPL i sad je ATPL 50% portfelja, a sve se mislim da li da i ostatak stavim u ATPL.
Svaki dan se pomislim ovo ne može više dolje i svaki dan se nanovo iznenadim kad padne još više [smiley5]
Ljudi ja se najozbiljnije razmišljam da uletim u ATPL i to do grla što se kaže,ipak pričekat ću još malo s cijenom!
Ne pratim pozorno ovu temu pa ako mi može netko s dvije rečenice napisati ima li neki potencijalni rizik glede njihovog poslovanja i kakva je projekcija prihoda i dobiti za ovu i sljedeću godinu?
Bio bih zahvalan!