ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 16:24
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,31
4.590
97
47,10
48,20
-0,42%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

koja je ovo sprdnja…po trgovanju pretpostavljam da se Držić zabio u jadroplovov Trogir, negdje oko somalije, te pirati drže posadu i čekaju u zamjenu ledov sladoled u vrijednosti od 30 mil.dolara. I sve se to mora prevesti ledenjačama koje ekskluzivno idu na inin benzin i troše 280 l/km. a vozači samo jedu kulen od belja, te su šukerovog kapaciteta.

[lol] [lol] [lol]

sutra je novi dan.

dioničko tržište i jest za one koji žele brzo kupiti i još brže prodati. Dionica se kupije kad pada, a prodaje kad raste. Razlika od prodaje do kupnje je zarada. Tako tržište funkcionira, i tako se treba igrati.
Malu prednost dajem malim investitorima, koji ulažu svoj novac, jer ipak fondovi i banke ulažu tuđi novac a to nije baš lako, bez obzira na znanje i iskustvo. Zato uživajte u kupnji kad cijene padaju, i prodaji kad rastu. I nemojte se nervirati. ako ne ide, oročite za 6 %, i budite bezbrižni. [thumbsup]

upravo tako….i sve su brže izmjene k/p , fondovi i ono malo kesa sto imaju TREJDAJU

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

lakše nama trgovati na malo, nego njima na veliko. Samo strpljenja, strpljenja…

sutra je novi dan.

Nakon značajnog rasta u svijetu jučer, nisam se nadao ovome danas.

Grrrrrrrr

Mislim da bi bilo pošteno, da trezor sa sitnim novcima za njih drži cijenu bar iznad 1100.

Neka se ugledaju u Ledo

Sretno svima

:)))

Nakon značajnog rasta u svijetu jučer, nisam se nadao ovome danas.

Grrrrrrrr

Mislim da bi bilo pošteno, da trezor sa sitnim novcima za njih drži cijenu bar iznad 1100.

Neka se ugledaju u Ledo

Sretno svima

:)))

Zasto bi trezor cuvao cijenu…da se ti iskrcas?
Trezor nije da cuva cijenu, vec da kupuje kad se smatra da je nesto podcijenjeo i prodaje precijenjeno—

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

BDI up 161 !

na 4300 sve prodajem...

BDI = 4381 UP 161

BDI = 4381 UP 161

Najviša razina BDI u ovoj godini [thumbsup]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

BDI UP 161 NA 4381

koga briga, to i tako na našoj burzi nema utjecaja!!!

idući tjedan će bit bolje...

Baltic Exchange Dry Index 4381 UP 161
BCI Baltic Exchange Capesize Index 7683 UP 357
BPI Baltic Exchange Panamax Index 4182 UP 91
BSI Baltic Exchange Supramax Index 2350 UP 93
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 1004 UP 19

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Jedino im ostaje da naprave veliku aferu mita, korupcije, sex skandala, traže pozajmice i ino paš vidit kad se vine na 1400.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

New Report

Close