Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,31 | 4.590 | 97 | 47,10 | 48,20 | -0,42% |
napokon burza ide kako bi trebalo da bude.brodarski sektor vozi a ostali lagano za njim.i vidite na kraju da priroda zivota uvjek pobjeduje na kraju..cestitam strpljivim dionicarima atpl na velikom strpljenju.
Atpl je pocela rast zato jer je vecina malih dionicara ovog foruma i eweteista izgubilas vjeru u brodare
ne kužim…iz kojeg razloga sad ATPL raste…na osnovu čega!!!!?????
ATPL raste jer sam ja rasprodao sav dlkv i sa svim mojim preostalim kapitalom ušao u ATPL..eto!
..i ulaziti ću još i to često!!
A tek kad izađe bdi preko 4000 danas. To će biti dodatni psihološki moment. A ja pun ko brod hihihihi…. [lol]
Di mi je onaj pero prognozer, nesto ga nema ovih dana. Covjek prodao taman pred rast 🙂 Neka, pomalo, naucit ce. A atpl cekam na 3800 gdje sam je ostavio, pa se vidimo za koju godinu, a vi do tad pomalo, druk gore, druk dole, malo TA graf, BDI u 14:21, malo suplje price i tako. Ajde ciao.
Kolege, ima li među vama još onih koji su dobili dionice na račun, a da nisu dobili ostatak u kunama?
Kolege, ima li među vama još onih koji su dobili dionice na račun, a da nisu dobili ostatak u kunama?
ima
Ljudi eto meni rekli da nema casha zato jer mi je plačem krizni porez.
Da li je netko od Vas dobio ikakvu potvrdu o plačanju istog?
Jer ako već ide porez na ovo onda nam moraju dostaviti potvrde, a ovaj iz odjela dionica u atpl (dalmoš bahati) govori da nikakva potvrda neće ići.
Da li netko od Vas ima nekakva saznanja o ovome?
Jer hbiga ako plate porez umijesto nas onda neka pokažu račun