ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.11.2024. u 19:54
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Nema druge nego uletit u Varteks. Propada, otpušta, moli za reprogramiranje dugova, prezadužena.
To je top hrvatska dionica. Ta će da raste a ne atpl koja gubi 10% NA VRIJEDNOSTI DOK VOZARINE ZA NJENU FLOTU RAST CCA 20%.

Bit će vrlo lukrativno biti u Varteksu ako otpusti najavljeni broj radnika. IMHO.
Po svemu sudeći, bit će na ATPL još povoljnog dokupa ovaj tjedan.
Idući tjedan se mogu očekivati nešto pozitivniji trendovi.

Just another day in paradise

Baltic Exchange Dry Index 3748 UP 133
BCI Baltic Exchange Capesize Index 6392 UP 279
BPI Baltic Exchange Panamax Index 3787 UP 103
BSI Baltic Exchange Supramax Index 2021 UP 63
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 918 UP 15

Lijepo vas molim da prestanete objavljivati ove podatke, samo obmanjuju dioničare forumaše. Trebaju nam informacije gdje je Rumenko i Malo Vitra. To je puno relevantnije.

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Ovakav rast vozarina iz dana u dan, a mi nikud s mrtve točke…očito je burza dosta vjerna slika stanja u našoj zemlji…usput,netko je ujutro,ako sam dobro zamjetio na investoru, pokupio 450kom u komadu po 1040,00kn..valjda zna što radi [thumbsup]

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

A netko im je tih 450 komada i prodao. Taj valjda ne zna što radi.

Mogao bi i on plakat gledajući bdi i uspoređujući sa cjenom [bye]

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

Ljudi sad sam saznao što se dešava. Greška je na zse, neki haker je stavio blokadu na kupnju iznad 1050. A mi se ko budale brinemo ima već tri tjedna [yawn] [wink]

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

obavjest ATLANTSKE u vezi keša

Isplata dividende za 2008. godinu
Dana 9. studenog izvršen je prijenos vlastitih dionica Društva na pojedine dioničare na ime dividende za poslovnu 2008.g. u skladu sa Odlukom Glavne skupštine Društva održane dana 4. kolovoza ove godine. Preostali dio isplate dividende, koji se isplaćuje u novcu, će dioničarima biti isplaćen u roku od nekoliko radnih dana.

Vaš link

I noga u guzicu je korak naprijed

meni u abacusu još nisu stigle…..

Nazovi abacus i reci da hoćeš registrirat dionice, pitat će te koliko pa si izračunaj da znaš odmah reći, uzmi papir di su ti podatci od SDA-znači korisnički račun i pin.
Ženi u abacusu ćeš reći korisnički račun a ona će ti dati broj zahtjeva.
Nakon toga nazoveš SDA govorni automat 01/4607-300 i tamo ćeš utipkat korisnički i pin.
Za pola sata će ti bit na računu od abacusa.
Pozdrav!
[/quote]

Ne trebaš ništa računati!

Nazovi govorni automat 01/4607-300, odaberi 2 Stanje računa i upiši broj investitora i pin. Kad ti ispriča koliko imaš ukupno ATPL izračunaj razliku od stanja u portfelju (ili portfeljima).

Tu razliku upiši u zahtjev za registraciju kod svog brokera.

Kada od brokera dobiješ broj zahtjeva opet nazovi govorni automat 01/4607-300, odaberi 1 potvrda zahtjeva i upiši broj investitora, pin i broj zahtjeva.

Zrno do zrna pogača, burek do bureka pekara, pekara do pekare Mlinar.

Što je posralo etiopljane.

Vaš link [wink]

je ima neko broj telefona atpl-a sektor za dionice.
naime zakinuli su me za jednu dionicu pa bi htio malo popricati s njima

posralo i bdi [thumbsup]

http://www.dryships.com/pages/report.asp

I amere posralo
Vaš link

New Report

Close