Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
Jethro
hvala na trudu i informacijama o ovoj zbrci …znači možemo još nekaj siće očekivati na računu u narednim danima…pretpostavljao sam da će nam opaliti porez, čak sam o tome progovorio ovdje ali neki pametnjakovići su me ušutkali…no dobro, to ne bi promijenilo na stvari ništa.
Nemam vremena puno pisati žurim u banku položiti keš na investor…veseli me ovo sniženje pa da obavim šoping dok je još Akcija!
pozdrav svim dioničarima Atlantske plovidbe ma gdje god bili … [thumbsup]
Broj dionica koje sam imao je bio djeljiv sa 12, tako da sam očekivao samo dionice, bez gotovine, a zasad sam dobio 1 dionicu manje, nego što sam očekivao. Očito će doći nekakva sića na tekući.
A opet dobro, ja zadovoljan.
nazvao me broker i kaže umjesto 10 dividendnih dobio sam 9.jedna će valjda u kunama pošto ***obrisano*** šuki zadovolji svoj apetit .za informacije možete zvati u atlantsku 020 356 146. [pray]
ova zse je postala nečija privatna prčija,mogu raditi šta ih je volja,tužno je gledati ovo sranje od burze,žalosno…a hanfa niti šta može,niti hoće,a ništa,pokušat ćemo poslati dopis uskoku,nema druge…
Najjači su mi ovi investitori koji bi dizali tužbe čim tržište krene u krivom smjeru.
A što ćeš točno napisati u tužbi? Kupio sam po 1100, a "nepoznati počinitelj" je srušio cijenu na 1000?
ova zse je postala nečija privatna prčija,mogu raditi šta ih je volja,tužno je gledati ovo sranje od burze,žalosno…a hanfa niti šta može,niti hoće,a ništa,pokušat ćemo poslati dopis uskoku,nema druge…
Najjači su mi ovi investitori koji bi dizali tužbe čim tržište krene u krivom smjeru.
A što ćeš točno napisati u tužbi? Kupio sam po 1100, a "nepoznati počinitelj" je srušio cijenu na 1000?
[/quote]
neka se čisto provjeri tko manipulira sa ovom dionicom,znam da je to teško,ali nije nemoguće..ne zanima me tržište,nego brodari koji ovise o vozarinama,vozarine rastu 15 dana za redom,a atpl je oborena za 15%,tko je tu lud..nervira me to što sam pogodio točno smjer kretanja bdi-a,i ušao kad je bdi bio na 2200,sada je narastao preko 50%,od tada,a za svo to moje znanje oko brodara sam nagrađen od nekog mafijaškog fond managera sa 11% minusa ..naravno da dionice nisam prodao,ali ne mogu više trpiti balkanskog pračovjeka…
[/quote]
Kada zarađuju onda je to zato što su pametni i sposobni a kada gube onda su drugi krivi [rolleyes]
A zar nije bolje da se dionica "pročisti" od lakih ručica, pa kad krene rast da to bude ozbiljnih 15-20% i zauzimanjem novog nivoa. Sjetite se koliko je dugo bila ispod 900.
IMHO nije još spremna za novi nivo.
neka se čisto provjeri tko manipulira sa ovom dionicom,znam da je to teško,ali nije nemoguće..ne zanima me tržište,nego brodari koji ovise o vozarinama,vozarine rastu 15 dana za redom,a atpl je oborena za 15%,tko je tu lud..nervira me to što sam pogodio točno smjer kretanja bdi-a,i ušao kad je bdi bio na 2200,sada je narastao preko 50%,od tada,a za svo to moje znanje oko brodara sam nagrađen od nekog mafijaškog fond managera sa 11% minusa ..naravno da dionice nisam prodao,ali ne mogu više trpiti balkanskog pračovjeka…
Pa zar nije realno očekivati da se cijena održi nisko uoči dolaska dividendnih dionica na tržište? Tko ne bi htio kupiti jeftino a prodati skupo?
haloo ljudiiii!!!
dok je zdravlja dobro je, a ovo će nekako proći….
nego….sve mi dodje da iz ovo svoje hrpice dionica, onako čisto iz gušta ispustim (čitaj:ko smrdljivi zajebani prdež) svaki dan po jednu dionicu i to za -10% pa da napravim blokadu, pa da dočekam ko će me zvati iz HANFE ili slično!?! da nekom zaljepim vruču šamarčinu!ovo je sramota….
fuj, gadi mi se stanje na ZSE i struktura (ako možemo govoriti uopće o strukturi) ulaganja!
odjelce, telefon i 4 monitora ne ćine burzovnog mešetara, nego mozgić koji kucka između uheka i iza okica!
pa koliko se piše na ovom forumu!ljudi se trude proniknuti što je, zašto i iz kojih pobuda….a "oni tamo" mažnjavaju milione, dok se mi ovdje veselimo svakoj tisućici koja oporavlja naš portfelj, pa onda opet pesimizam do nožnog zgloba…
Kutle vlasnik FIME?!odlično!kad god netko "zasere" dopušteno mu je još više Jamiti!nemam dionice varteksa no stvarno sad suosjećam s ljudima koji imaju, najednom slično ko Podravka….
ahoj!