Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 74.725 | 1,525 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
šTA SU SE GOSPODA POČASTILA !!!!!
Članovi Uprave i NO-a Atlantske ovih su dana tako postali bogatiji za dionice koje su im preknjižene zaslugom dividende za prošlu godinu koja je, umjesto uovcu, isplaćena u dionicama. Najveće su pakete stekli Ante Jerković, predsjednik Uprave, koji je stekao 7.602 dionice, te nakon stjecanja ima ukupno 52.470 dionica što predstavlja 3,76 posto udjela te Želimir Uskoković, član Uprave koji je stekao 8.709 dionica. Nakon stjecanja Uskoković drži 67.410 dionica, što predstavlja 4,83 posto glasova na skupštini.
Ja sam na investoru dionice dobio, ali ne i keš?
Ima li ko takav slučaj?
Isti slučaj, pitam se zašto?
Ove dividendne dionice su napravile više štete dioničarima ATPL već donijele koristi iz više razloga, npr radi ovih dionica se zakočila cijena dionice, smanjila volatilnost, smanjio promet, mislim da nije bilo ove dividende da bi ATPL sada bila 1500 kn, da bi u međuvremenu cijena oscilirala (od 1000-1500) trejderi bi vjerojatno više zaradili, a promet bi bio od 5-10 milja dnevno.
koliko se dobije casha po dionici recimo imas 12 i jednu viska
…jel zna netko kada konačno stižu dionice i novac na račune??? hvala…
Članovi Uprave i NO-a Atlantske ovih su dana tako postali bogatiji za dionice koje su im preknjižene zaslugom dividende za prošlu godinu koja je, umjesto uovcu, isplaćena u dionicama. Najveće su pakete stekli Ante Jerković, predsjednik Uprave, koji je stekao 7.602 dionice, te nakon stjecanja ima ukupno 52.470 dionica što predstavlja 3,76 posto udjela te Želimir Uskoković, član Uprave koji je stekao 8.709 dionica. Nakon stjecanja Uskoković drži 67.410 dionica, što predstavlja 4,83 posto glasova na skupštini.
Lako što su se počastila, veći bi problem mogao bit kad svako 2 dana krenu obavijesti o otpuštanju određenog broja komada…
Lako što su se počastila, veći bi problem mogao bit kad svako 2 dana krenu obavijesti o otpuštanju određenog broja komada…
[/quote]
to se ceka….
@roger
mislim da pokraj sukera ne ostane nista (eventualno kosti za juhu), a homer mi se čini pametniji [lol]
ova zse je postala nečija privatna prčija,mogu raditi šta ih je volja,tužno je gledati ovo sranje od burze,žalosno…a hanfa niti šta može,niti hoće,a ništa,pokušat ćemo poslati dopis uskoku,nema druge…
ova zse je postala nečija privatna prčija,mogu raditi šta ih je volja,tužno je gledati ovo sranje od burze,žalosno…a hanfa niti šta može,niti hoće,a ništa,pokušat ćemo poslati dopis uskoku,nema druge…
kolega možeš se žalit upravi vodovoda dok mafija vlada nema nam pomaka