ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 03:28
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
22.540
460
47,70
49,10
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

evo stizu na prodaju…. [bye] sad ce ekipa cim registriraju u brokeraj….

Ne mora značiti.Ja sam svoju "dividendu" prodala davnih dana,znači sad samo čekam da mi se taj isti broj vrati na račun,(upravo se vratio). Doduše,jednu više sam prodala jer nisam uračunala harač.
Idem sad to dokupiti [wink]

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

Ima netko da je kupio dionice 28.7. i da je u ZABI i da mu nije sjela dividenda u novcu od ostatka?

No pain no Game

evo svježeg raporta koji će mnoge nedoumice riješiti. nakon odokativne matematike, ali i egzaktnog iznosa za koji sam okljaštren, nazvao sam atlant i tražio odjel za kontat sa dioničarima. javio se neki gospodin koji mi je rekao da marvetinicu kasnije nazovem (jermu ne radi kompjutor), što sa ja učinio. nakon što nismo uspjeli uskladiti sve štoje potrebno da bi se potkrijepio izračun, uputio me na mojeg skrbnika (investor pbz) te sam zajedno sa djelatnicom call centra prošao cijel algoritam izračuna grabeži.vidjeli smo da mi je ugrabljeno oko 100 eur mimo realnog izračuna i rečeno mi je da nikom nisu pripisivali kunska sredstva i da oni koji su okljaštreni za višak dioica (zaokruživanje), da će dobiti kunske iznose ovih dana. konkretno, meni su u tim razlikama zaokružili 1,32 otimačine na 2, no poslat će mi razliku na račun. 100 eura – sto eura.
sve riješeno.

Ima netko da je kupio dionice 28.7. i da je u ZABI i da mu nije sjela dividenda u novcu od ostatka manjem od onog za sto se dobivala jedna dionica?

na investoru dionice stigle….nema razlike u keshu

ja sam u zabi, kupovao prije, novci nisu sjeli, za dionice nisam provjerio u sda. mislim da atpl radi preko pbz-a tako da ćemo pričekati dan-dva da i nama sjednu

Ima netko da je kupio dionice 28.7. i da je u ZABI i da mu nije sjela dividenda u novcu od ostatka?

meni isto nije sjela u zabi. a imao sam ih dosta dugo. dionice su sjele. valjda bu uskoro…

Ja sam na investoru dionice dobio, ali ne i keš?
Ima li ko takav slučaj?

Jel objavljeno nešto loše kad ovako burza pada….

Šuker preuzima sve funkcije u državi spajaju ga na deep blue i umrežuju sa državom…jedino takav državni aparat zahtjeva izdašne količine energenata (janjetina, buncek…)
[/quote]

Šukija budu prikljucili na gumeno crijevo pa na pumpu, tj. vodeno hlađenje, za onakvo "tjelce"!
Kad ga rashlade onda s njim u jedan panamax pa u vijetnam, na trančiranje i za koju rol-šunkicu…
[lol] [lol]

hvali more, drž se altantske plovidbe.....

hvala branac na info, ali sramota je tolika netransparentnost, uostalom takva je i drzava pa nista cudno. Moras bit Sherlock Holmes da odgonetnes sto su oni zapravo mislili, podsjeca me to na gimnaziju i one poete pa procitas stih i onda cijeli sat raspravljas sto je pjesnik mislio zapravo, uzas

No pain no Game

Jel objavljeno nešto loše kad ovako burza pada….

Šuker preuzima sve funkcije u državi spajaju ga na deep blue i umrežuju sa državom…jedino takav državni aparat zahtjeva izdašne količine energenata (janjetina, buncek…)
[/quote]

Šukija budu prikljucili na gumeno crijevo pa na pumpu, tj. vodeno hlađenje, za onakvo "tjelce"!
Kad ga rashlade onda s njim u jedan panamax pa u vijetnam, na trančiranje i za koju rol-šunkicu…
[lol] [lol]
[/quote]
a i ova tvoja zvijer na avataru bi od njega imala za dvaput jest, ali mislim da morske đukele ni ne jedu bas čvarke

No pain no Game

http://seebiz.eu/hr/tvrtke/transport/atlantska-plovidba-trezor-prebacio-menadzerima-i-dionicarima-117.482-dionice,60681.html

evo, atpl zagrebala 1030 kn. ova halabuka oko dijeljenja dionica,njihova prodaja prije i nakon stignuća ju je nešto kao srozala, a vjerojatno će još malo. ovo je sad logika krda a ne investitora, pa čak ne i špekulanta. čekam još malo da ljosne (anada se da hoće) pa odoh ja u šoping. ovdje mogu pričati, pametovati i odavati stvari kad ionako fakeri nemaju vremena čitati forum. a ako ćemo baš, fakeri i ne prodaju kad znaju da je trigger atlantske tempiran, a ne potezan.

New Report

Close