ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 12.11.2024. u 19:48
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
14.455
295
47,90
49,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

dax raste, mi u minusu, letargija. A je imamo burzu, baš po našoj mjeri.

Evo odličnog podatka: Broj on-line korisnika: registiranih: 241, gostiju: 4385
prije je bilo normalno oko 60 000 gostiju dok sada je oko 4385.

Ljudi se klone foruma, a i po tim podacima nalazimo se na dnu……

Sada kolo vode fondovi…..
[/quote]

o bože dragi, ako po broju korisnika na forumu gledaš da li ćeš kupiti ili prodati onda je to zbilja žalosno. nikad nisi pomislio da su održavatelji portala promijenili način brojanja korisnika? srećom ovo je samo loš druk…

Prvo nauči čitati podatke, pa onda komentiraj!
Ja niti nigdje nisam pozvao na prodaju niti kupnju, a što sam naveo naveo sam podatke s foruma, a podaci su super jer može biti samo bolje……

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Upravo se sada čuo s upravom ATPL gđom AV, krenula isplata dividende i novčana po bankama i lisnato izdanje !!
LP

Jedna je stvar raditi u upravnoj zgradi i "vodu nosit", a nešto savim drugo biti član Uprave. Da je dotična gospođa član Uprave ja bi odmah prodao svoje dionice. No, da je gospođa praznik za oči, to jest.
[/quote]
imaš pravo gospođa Ana Vičan , hvala Bogu, nije u upravi kao ni njen kolega preko puta Tonči Miloslavić.

I noga u guzicu je korak naprijed

Ništa se ne komentira rast BDI-a od skoro 3% sada je već na 3500 bodova, ATPL će godinu zaključiti vjerojatno pozitvino, katastrofičari sada mudro šute. Tko se zadnji smije…

tko se zadnji smije,najkasnije je skužio vic..ili?

Upravo se sada čuo s upravom ATPL gđom AV, krenula isplata dividende i novčana po bankama i lisnato izdanje !!
LP

Jedna je stvar raditi u upravnoj zgradi i "vodu nosit", a nešto savim drugo biti član Uprave. Da je dotična gospođa član Uprave ja bi odmah prodao svoje dionice. No, da je gospođa praznik za oči, to jest.
[/quote]
imaš pravo gospođa Ana Vičan , hvala Bogu, nije u upravi kao ni njen kolega preko puta Tonči Miloslavić.
[/quote]

Pa dobro ima li tko više sliku dotične da podigne to ovdje, možda se oraspoložimo prema buliš.

"Kupujte zemlju, ona se više ne proizvodi"

Ništa se ne komentira rast BDI-a od skoro 3% sada je već na 3500 bodova, ATPL će godinu zaključiti vjerojatno pozitvino, katastrofičari sada mudro šute. Tko se zadnji smije…

Kolega pustite ih i skupljajte. BDI je u mjesec i pol porastao 60% [yawn]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Ana Vićan iz Dubrovnika [undecid]

http://www.24sata.hr/news/zagreb-studetica-mora-rusiti-36-kvadrata-stana/64487/

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

jeli gđa ana podržava panamaxe i supramaxe,ili kroz nju može proći i cape size?

Pola sata niti jedna transakcija!

A kada krene tsunami, na koju će stranu? [rolleyes] [cool]

Bilo bi dobro da nije zabrinutosti o padu maloprodaje….

Još možemo biti i zadovoljni sa današnjom razinom. Dosta nizak promet za ovu dionicu ponedjeljkom [shocked]

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

New Report

Close