Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 14.455 | 295 | 47,90 | 49,00 | 0,00% |
Evo odličnog podatka: Broj on-line korisnika: registiranih: 241, gostiju: 4385
prije je bilo normalno oko 60 000 gostiju dok sada je oko 4385.
Ljudi se klone foruma, a i po tim podacima nalazimo se na dnu……
Sada kolo vode fondovi…..
[/quote]
o bože dragi, ako po broju korisnika na forumu gledaš da li ćeš kupiti ili prodati onda je to zbilja žalosno. nikad nisi pomislio da su održavatelji portala promijenili način brojanja korisnika? srećom ovo je samo loš druk…
Prvo nauči čitati podatke, pa onda komentiraj!
Ja niti nigdje nisam pozvao na prodaju niti kupnju, a što sam naveo naveo sam podatke s foruma, a podaci su super jer može biti samo bolje……
Upravo se sada čuo s upravom ATPL gđom AV, krenula isplata dividende i novčana po bankama i lisnato izdanje !!
LP
Jedna je stvar raditi u upravnoj zgradi i "vodu nosit", a nešto savim drugo biti član Uprave. Da je dotična gospođa član Uprave ja bi odmah prodao svoje dionice. No, da je gospođa praznik za oči, to jest.
[/quote]
imaš pravo gospođa Ana Vičan , hvala Bogu, nije u upravi kao ni njen kolega preko puta Tonči Miloslavić.
Ništa se ne komentira rast BDI-a od skoro 3% sada je već na 3500 bodova, ATPL će godinu zaključiti vjerojatno pozitvino, katastrofičari sada mudro šute. Tko se zadnji smije…
Jedna je stvar raditi u upravnoj zgradi i "vodu nosit", a nešto savim drugo biti član Uprave. Da je dotična gospođa član Uprave ja bi odmah prodao svoje dionice. No, da je gospođa praznik za oči, to jest.
[/quote]
imaš pravo gospođa Ana Vičan , hvala Bogu, nije u upravi kao ni njen kolega preko puta Tonči Miloslavić.
[/quote]
Pa dobro ima li tko više sliku dotične da podigne to ovdje, možda se oraspoložimo prema buliš.
Ništa se ne komentira rast BDI-a od skoro 3% sada je već na 3500 bodova, ATPL će godinu zaključiti vjerojatno pozitvino, katastrofičari sada mudro šute. Tko se zadnji smije…
Kolega pustite ih i skupljajte. BDI je u mjesec i pol porastao 60% [yawn]
Ana Vićan iz Dubrovnika [undecid]
http://www.24sata.hr/news/zagreb-studetica-mora-rusiti-36-kvadrata-stana/64487/