Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 14.11.2024. u 15:51
Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 22.540 | 460 | 47,70 | 49,10 | 0,00% |
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.
meni se čini da su futuresi podložni trenutnom stanju na burzama, nakon jačeg pada burzi promijeni se sentiment pa se to odrazi na futurese dok BDI nema veze sa sentimentom već realnim kretanjima na tržištu…ispravite me ako griješim, ovo je samo moje nestručno mišljenje
zanimljivo, bdi opet gore a nitko nema muda opalit po asku……jako ljepo…..bude onda to krenilo po principu krda…..za sad je ono: ajd ti prvi,ne,ne ajd ti a onda bude došel netko treći pa bude [undecid]…….. [bye]
za bdi se slažem samo se ne vidi nikakva reakcija kod trgovanja. svi se ušančili i čekaju tko će prvi opaliti. a mene strah da bi se moglo početi kapitalizirati dobit danas
meni se čini da su futuresi podložni trenutnom stanju na burzama, nakon jačeg pada burzi promijeni se sentiment pa se to odrazi na futurese dok BDI nema veze sa sentimentom već realnim kretanjima na tržištu…
Tako je kako si rekao.
hugh,
zanimljivo, bdi opet gore a nitko nema muda opalit po asku……jako ljepo…..bude onda to krenilo po principu krda…..za sad je ono: ajd ti prvi, ne,ne ajd ti
Pa ajd ti! [rolleyes]
hugh,
zanimljivo, bdi opet gore a nitko nema muda opalit po asku……jako ljepo…..bude onda to krenilo po principu krda…..za sad je ono: ajd ti prvi,ne,ne ajd ti a onda bude došel netko treći pa bude [undecid]…….. [bye]
samo da ne bude tko ce prvi po bidu [embarass]
SVI SU SPAMERI IGNORE !!!
D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak
hugh,
samo da ne bude tko ce prvi po bidu [embarass]
[/quote]
hehehheeheh drukeru
[kiss] [tongue]
[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]
rita,
OPA koji ulet!!!!! Preko 200.
pocistio i odmah ih stavio na ask [bye] vidjeno puno puta…
SVI SU SPAMERI IGNORE !!!
D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak