Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 22.540 | 460 | 47,70 | 49,10 | 0,00% |
Nakon 3-4 mjeseca juga, danas neočekivano zapuhala bura?
Tko bi rekao… [wink]
[/quote]
Pers
bez brige, nisam prodao makar sam trebao jer bih dobro zaradio…ovo sa 900 kuna sam izjavio u revoltu, ne zato što mislim da ne vrijedi više…jednostavno sam već pomalo rezigniran sa svime što se dešava na burzi pa si dopuštam i takve izjave koje se kose sa mojim stavovima…
ja još uvijek vjerujem u ATPL i čvrsto držim svoje dionice …
kao i u cijelom našem društvu tako i na burzi ima lopovluka pa sukladno tome ispalio sam cijenu koja sugerira "igre" oko dionica…kako bi drugačije objasnio da cijelo ljeto, mrtvu sezonu za burzu i sa lošijim vozarinama cijena ne pada ispod 1100kn a sad gle čuda pada kao da je stečaj proglašen …igre i igrice za lov u mutnom…tako ja to sebi objašnjavam …ovo će biti dionica za brzu zaradu u prilično kratkom razdoblju , mreže su već bačene i samo čekaju … nažalost popušit će uglavnom mali…
[/quote]
Kolega,
nemojte se nervirati, sve će biti kako se na kavi dogovore fondaški šefovi, prvenstveno oni mirovinski. Pa ne posluju sve firme izlistane na zse jednako loše/dobro pa da su jednom danu sve u crvenom/zelenom. Tragikomično, no potpuno se slažem sa Vama, popušiti će mali kao i uvijek, a ovo juče je bio ekletantan primjer orkestriranog rušenja Crobija. Poruka je sljedeća "nemojte sami ulagati na burzi, nemate dovoljno znanja i informacija, prepustit to fondovima i njihovim profesionalcima da rade za Vas". Eto, u tom je sva filozofija na zse. E, pa neće ići, ne mogu me zajebati, trenutno sam smanjio keš poziciju na 50% keš, 50% dionice. Ako dodatno sruše Crobi na cca. 1950 ulazim jače u dionice, u suprotnom izlazit ću na 2300, baš kao što sam iz nekih dionica (prerano) izlazio na 2250. Nažalost, fundamenti i poslovanje na zse ne igraju neku ulogu, samo je trend bitan, nikad ali baš nikad ne idite konta trenda, i odredite target od kojeg ne odstupajte. I love this game.
heh jučer nitko nitko nije htio, bježali ko od kuge, sad 18 sati nakon toga nema dosta na asku. zaista se puno toga promjenilo u svijetu od jučer [lol]
Eto kao u udžbeniku… jučer hammer svijeća, križanje na stohastiku, RSI u oversoldu. Ako danas dobijemo potvrdu u obliku bijele svijeće možemo reći da je pad odrađen. Ako pogledamo i da je zadnjih par mjeseci atlantska tavorila na 1125 +/-50 možemo predvidjeti da će tavoriti na 1030 +/-50 što je naravno 8% niže tj. za razliku dividendnih dionica.
Ljudi mislim da nece dozvliti toliki rast!! vidim da ja 100 kom na 1020 ako ga netko udri biti ce zanimljivio
sve iznad 1000 za danas je uspjeh. nema potpore.
Evo dočepao se kompa i vidi danas fini plus.Još jučer sam napisao da bi se mogli lagano iznenadit oporavkom na ovoj dionici,a već danas fali je na prodaji.Već neko vrijeme je u oversoldu i nakon dugo vremena ovo je jedan logičan trgovinski dan.Nadan se da će ih bit i više! [thumbsup]
Netko samo kupi a potpore na kupnji nema…. Vidim da je pukao i onaj paket od 100 kom
FFAs se crvene i to dobrano. Jel to znaci da danas BDI ide u minus? Glikos, ti pratis te ffa levelse. Kakva je prognoza za danas?
http://reports.platou.com/FixtureReport/Pages/BulkFixtures.aspx