Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 22.540 | 460 | 47,70 | 49,10 | 0,00% |
falco, bojim se da nisi u pravu. evo naloga od 300 kom na 1.000kn. dobar čep
sad ce se vidit interes ? 300 se nudi odmah [rolleyes]
falco, bojim se da nisi u pravu. evo naloga od 300 kom na 1.000kn. dobar čep
Vrijednosnica Cijena Količina Vrijeme
ATPL-R-A 1.000,00 286 15:14:54
ATPL-R-A 999,99 14 15:14:54
ATPL-R-A 998,00 1 15:11:11
I……..? Isplatilo Vam se rušiti cijenu…………?
Kojim razlozima za pad cijene dajete prednost više….?
– loš BDI ?
– loše poslovanje ATPL-a ?
– previše dionica u opticaju uskoro?
– masovna histerija u ponedjeljak ….?
kerefek76 @ http://finance.yahoo.com/q/cq?s=DSX,DRYS,EGLE,EXM,FREE,GNK,NM,OCNF,SEA,QMAR,BHO,TRMD,ESEA,TBSI,TOPT,PRGN,GDOCF.PK,DNORD.CO,TORM.CO,GOGL.OL,CECO.OL,BEL.OL,JIN.OL&d=e tek kad se ovi dogovore [cool]
I……..? Isplatilo Vam se rušiti cijenu…………?
Kojim razlozima za pad cijene dajete prednost više….?
– loš BDI ?
– loše poslovanje ATPL-a ?
– previše dionica u opticaju uskoro?
– masovna histerija u ponedjeljak ….?
Šta ti misliš da je padu došao kraj? Ha, kakvi optimisti. Čekaj još malo pa onda procjenjuj jel se nekom isplatilo prodavati danas il nije, prije nego doneseš ikakav suvisli zaključak.
Eto naše atpl već na ispod 1000. Ko bi rekao..od toliko perspektive da će preko 1200.
A kad smo kod razloga, šta je uzrok padu, ja bih rekao sve pomalo od nabrojanog plus činjenica da se atpl i dalje najmanje korigirala među svim mogućim brodarima, obzirom na ranije nabijenu cijenu, dakako bez ikakvog razloga. Prije il kasnije to tržište uvidi.
Vidi vani se opet brodari crvene, svaki dan po par posto, nema padu kraja, a kamoli gibanja postrance. drys – 5 posto, dsy – 3 posto, gnk – 3 posto.
[bye]
Peromadjar…prvo se smiri, popij si nekaj….to će te malo oraspoložiti…
Drugo…..ja ti nisam nikakav paničar…a obzirom na neke okolnosti, trebala bi se više od tebe uzrujavati..
Treće, lijepo mi smireno reci….kad ide podjela dionica…? To me jedino trenutno interesira..
Cijena mi je u drugom planu jer ne mislim prodavati……ionako.
Cijena će ići gore dok se neke činjenice, na koje ni ti ni ja nemamo utjecaja poslože….
Za sada netko prodaje…………….I NETKO KUPUJE ?! NE…?
Ti znaš da je jalova sva teorija koju ste napisali proteklih tjedana skupa sa mnom.
I da je jedino strpljenje i čekanje pravi način postizanja cijene…naravno, uz objektivne uvjete
koje ATPL….sigurno ima.POzdrav…