Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 22.540 | 460 | 47,70 | 49,10 | 0,00% |
Dao Polančec ostavku. Sad idemo 20% gore [rolleyes]
Baltic Exchange Dry Index 3103 UP 90
BCI Baltic Exchange Capesize Index 5047 UP 271
BPI Baltic Exchange Panamax Index 3150 UP 49
BSI Baltic Exchange Supramax Index 1820 DOWN 5
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 867 DOWN 1
Baltic Exchange Dry Index 3103 UP 90
BCI Baltic Exchange Capesize Index 5047 UP 271
BPI Baltic Exchange Panamax Index 3150 UP 49
BSI Baltic Exchange Supramax Index 1820 DOWN 5
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 867 DOWN 1
Pitanja za one koji razmišljaju da li su bolje ulaganje brodari ili građevinari:
Znate li nekog građevinara koji ima depozite u cashu s kojima može preživjeti i sljedeću godinu u minusu?
Znate li nekog brodara koji čeka naplatu svojih potraživanja ko sušna godina da bi uopće mogao isplatiti plaće?
Na koga najviše utječe smanjenje infrastrukturnih ulaganja države?
Pada li BDI ili prodaja stanova?
Grade li se nove autoceste ?
Eto , pa malo razmislite
lijepo .
ipak zbog ovog štopanja cijene ne očekujem kratkoročno veći pomak , niti gore, niti dolje.
drži se ova cijena takvom kakva je , vrlo povoljna akumulacija dionica , posljednji udarac na cijenu očekujem div. dionicama ,nadam se da će se održati iznad 1000, a onda samo jedan pravac, a to je snažno prema gore .
lijepo .
ipak zbog ovog štopanja cijene ne očekujem kratkoročno veći pomak , niti gore, niti dolje.
drži se ova cijena takvom kakva je , vrlo povoljna akumulacija dionica , posljednji udarac na cijenu očekujem div. dionicama ,nadam se da će se održati iznad 1000, a onda samo jedan pravac, a to je snažno prema gore .
Polako kolega, trebam i ja još malo akumulirati. Neka to još malo padne i ispod 1000. meni neće smetati.
lijepo .
…kada će ta dividenda u dionicama? kada u kunama? Hvala…
lijepo .
Polako kolega, trebam i ja još malo akumulirati. Neka to još malo padne i ispod 1000. meni neće smetati.
[/quote]
pametno imati još casha za ovakve slučajeve