ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Baltic Exchange Dry Index 2986 DOWN 27
BCI Baltic Exchange Capesize Index 4665 DOWN 68
BPI Baltic Exchange Panamax Index 3107 DOWN 2
BSI Baltic Exchange Supramax Index 1833 DOWN 9
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 871 DOWN 6

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Odlično izvješće od ULPL govori da se s ovim vozarinama može ostvariti profitabilan rezultat, a treba znati da ATPL ima financijske potrebe jer financira odnosno otplaćuje nove brodove, a ima povećani iznos amortizacije…. Odlično, kompanija se širi i pri tome ne gubi………

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Btw broj dioničara Atlanske je 8500 i ne smanjuje se

to je jedino što mi se ne sviđa kod ove dionice . primjer za to je ptkm i ddjh , ne znam možda još koja dionica ; svojedobno su imali tako velik broj malih , znamo što se kasnije dogodilo .

Drugačija je struktura malih dioničara bila u PTKM i DDJH i u ATPL jer u ATPL je na tisuće ljudi ušlo preko burze kupivši dionice vlastitim novcem, dok su PTKM i DDJH mnogi dobili preko vaučera i po drugim osnovama.
[/quote]

ovo ti je djelomično točno. djelomično, iz razloga što je isto tako puno malih u ovim firmama kupovalo dionice svojim novcem.
naravno da je dosta toga bilo i povlašteno , ali da se ne shvati krivo da je većina dionica tako dobijana.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

.Dotad čemo imati respektabilnu flotu i dočekat čemo spremni malo bolje vjetrove.Ovaj BDI nam osigurava solidno poslovanje do tada na granici minus plus.Koga to ne zadovoljava neka kupi HT. [smiley] Ja imam vremena i živaca za čeku.Pozdrav svima iz Dubrovnika i laka vam noć.

Evo, ja odmah potisujem da BDI ostane na razinama od 3000 sljedećih 15 mjeseci, u tom slučaju znao bi da me i za 2010 godinu očekuje dividenda.
[/quote]
za 2010 ce biti dividende svakako, ako ne u novcu onda u dionicama kao i sada.
[/quote]

odmah potpisujem !

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

ovaj masakr stvarno više nema smisla. u ovakvim trenucima mi dođe da pokupim pare i odem s ove smrdljive burze.

trenutno kupnja : prodaja
0,8 10

Artiljerijom po ATPL.

ATPL-R-A 1.047,00 1.081,01 1.048,00 -2.44 % down 2.282 2.413.165,78

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

http://finance.yahoo.com/q/cq?s=DSX,DRYS,EGLE,EXM,FREE,GNK,NM,OCNF,SEA,QMAR,BHO,TRMD,ESEA,TBSI,TOPT,PRGN,GDOCF.PK,DNORD.CO,TORM.CO,GOGL.OL,CECO.OL,BEL.OL,JIN.OL&d=e ovo uopce ne izgleda dobro….cak i ja postao pesimistican…. [undecid]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Što i ti si rasprodao dionice od ATPL, pa sada rušiš da možeš kupiti jeftinije……

Sutra američki GDP izlazi i ako bude preko 3,2 eto sve u jakom plusu……

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

ja bi bio pesimističan da sam u građevinarima a ne u brodarima 😉

Što i ti si rasprodao dionice od ATPL, pa sada rušiš da možeš kupiti jeftinije……

[/quote]
nisam i ne rusim…ali kako sam napisao jutros….da ja kontroliram atpl …rusenje sto nize dok ne dodju dividendne dionice….da ekipa se rasproda….e onda raketa gore….mislim da k tome i vodi…ajmo pogadjati dokle ide nisko????

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

[/quote]
kolega i ja to mislim da se to čeka GDP

New Report

Close