Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,31 | 4.590 | 97 | 47,10 | 48,20 | -0,42% |
Ako vas brinu mali ulagači na ATPL ….. to je lako riješiti se ih ! Podignite cijenU ATPL..
i eto nas …………..vanka !
Ovi špekulanti manipulatori bi obratno ti izađi kada ti cijenu srušim za 100 Kn, a uđi kada je dignem 200 Kn, i tako opet……
Gdje si ovo čuo?
[/quote]
Rekao sam da su to samo glasine.Sretno.
[/quote]
ako je riječ oglasnima, zasigurno je još netko čuo. ja nisam.
tko je?
[/quote]
poceli i ovdje s tim trezorom drukat…. [shocked] cekajte da se prije isprazni trezor i da se vecina tih dionica rasproda sto jeftinije….sigurno ih ekipa nece prodavati ako raste …treba im izbit sve te dionice iz ruku…tek tada mozemo gore….
Neviđena glupost u vezi trezora. Trezor će dokupiti dionica kad se steknu uvjeti za to (kad se isprazni). Kada će, i po kojim cijenama, to još ne zna ni Uprava, a ne EXTREM.
.Dotad čemo imati respektabilnu flotu i dočekat čemo spremni malo bolje vjetrove.Ovaj BDI nam osigurava solidno poslovanje do tada na granici minus plus.Koga to ne zadovoljava neka kupi HT. [smiley] Ja imam vremena i živaca za čeku.Pozdrav svima iz Dubrovnika i laka vam noć.
Evo, ja odmah potisujem da BDI ostane na razinama od 3000 sljedećih 15 mjeseci, u tom slučaju znao bi da me i za 2010 godinu očekuje dividenda.
primjecujem da vrlo malo ljudi daje danas po ovim cjenama.pitanje je koliko prometa je od manipulatora ovdje,,pomalo se štipka po 1060 vrlo mudro i odmjereno.moj zakljucak..
.Dotad čemo imati respektabilnu flotu i dočekat čemo spremni malo bolje vjetrove.Ovaj BDI nam osigurava solidno poslovanje do tada na granici minus plus.Koga to ne zadovoljava neka kupi HT. [smiley] Ja imam vremena i živaca za čeku.Pozdrav svima iz Dubrovnika i laka vam noć.
Evo, ja odmah potisujem da BDI ostane na razinama od 3000 sljedećih 15 mjeseci, u tom slučaju znao bi da me i za 2010 godinu očekuje dividenda.
[/quote]
za 2010 ce biti dividende svakako, ako ne u novcu onda u dionicama kao i sada.
e da, točno pred godinu dana 27.10 je bio završio onaj strmoglavi pad sa cca 2400 na 700 kn, a sad je nategnuto kao praćka, samo da izađe izvješće pa da vidimo na koju stranu idemo
Pozdrav svima!
Evo sam dobio informaciju u vezi dividende koja nukako nežele doći.
Poslao sam mail u službu dionica Atlantske pa su mi odgovorili:
"Poštovani!
Dividenda u dionicama će biti početkom studenog i to u zakonskom roku. Iz točke III se ne vidi da je raspodjela dobiti već trebala biti jer ne piše kad je provedena promjena statuta na Trgovačkom sudu.
Služba dionica
Tonći Miloslavić
"
Primopredaja m/b ‘AP Sveti Vlaho’
Zadovoljstvo nam je izvijestiti da je danas, 26. listopada 2009. godine, u 19,45 sati po lokalnom vremenu odnosno u 13,45 sati po hrvatskom vremenu, u brodogradilištu HA LONG u Vijetnamu Atlantska plovidba d.d. u svoju flotu primila još jedan novi brod, koji se gradio pod oznakom trupa HR53-HL06.
Atlantska plovidba d.d. je, želeći zadržati tradiciju, brod nazvala po Parcu našega grada, nakon što je „stari“ m/b Sveti Vlaho prodan 2008. godine. Tako ponovno u floti imamo brod koji nosi ime m/b AP SVETI VLAHO.
I ovaj brod je najmoderniji brod tipa supramax, duljine 190 metara, širine 32,26 metara i visine 17,50 metara do glavne palube, sa dvostrukom oplatom. Pokreće ga glavni stroj MAN B&W od 9.480 kW, a brod ima nosivost od 53.530 DWT.
Preuzimanjem ovog broda, kao i prethodnom prodajom starih brodova iz naše flote, prosječna starost naših brodova je trenutno: ukoliko se izračunava po broju brodova 8,59 godina, a ukoliko se izračunava po nosivosti onda je prosječna starost svega 7,27 godina. Ovakav prosjek starosti flote je znatno niži od svjetskog prosjeka i čini našu flotu konkurentnijom na svjetskom tržištu.