ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 09.11.2024. u 02:12
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
334.572
6,828
47,70
49,00
3,38%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Nekako mi se čini da neće ovo na dobro idući tjedan.

Vani ne ide baš kako treba, a kod nas još i manje. Nemojte mi zamjeriti, no pišem onako kako mislim, što je rijetkost na forumu.
To ne znači da će ATPL biti crna ovca i nadalje, dapače, ali idućih tjedan-dva-tri mi se čini da sigurno neće ići na razine koje priželjkujemo, prije bi mogla na razinu 1100-1050.

zasto uopce dolazite na pomisao da bi Vam netko mogao zamjeriti sto pisete kako mislite…………..samo tako nastavite Vas rad na forumu kako bi pridonjeli opcem dobru
hvala Vam i unaprijed Vam hvala
pofuk

BDI 23.10.2008 1200
23.10.2009 3043

ATPL 939
1114

JDPL 189
198

ULPL 800
700

KOMENTAR

možda prodaje lonza,opet..netko izlazi,a netko tko želi kupovati to dobro zna,i čeka ga što niže,u svakom slučaju,ova dionica je pravo žrtveno janje zse-a…bdi up 50%,A ATPL DOWN 5%…di je tu pamet?pozdrav domovini…

a vidit ćemo i taj vaš UP UP UP UP……..

Eno neki se zatvorija u kuću i baca bombe, jel to radi bdi-a!

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

zasto uopce dolazite na pomisao da bi Vam netko mogao zamjeriti sto pisete kako mislite…………..samo tako nastavite Vas rad na forumu kako bi pridonjeli opcem dobru
hvala Vam i unaprijed Vam hvala
pofuk

ne znam od kuda mi je pala na pamet takva ideja [rolleyes]

pofuk

halfte trinken, halfte Šarcu geben

potpuno pogrešno da to može raditi onaj tko ima 100-150 komada.
to može raditi onaj koji ima tisuće komada i isto toliko novaca i kontrolira cijenu
onaj koji ima 100 komada može lako popušiti ako nema zaleđe

Ne ako zna čitati graf, svaki put probijanje 60min Bollingera vrati cijenu najmanje 2%.
Dakle sa 100kom eto čistih 1800kn

potpuno pogrešno da to može raditi onaj tko ima 100-150 komada.
to može raditi onaj koji ima tisuće komada i isto toliko novaca i kontrolira cijenu
onaj koji ima 100 komada može lako popušiti ako nema zaleđe

Ja sam u prošlom padu bio postavio nalog na 1059 i sitno, palo na 1160, nekoliko lipa iznad mene, svejedno brzo sam reagirao i kupio na 1075, cijena je otišla do 1185, iskrcao se prerano na 1150 jer sam gledao nešto drugo što je padalo. Dakle može se!
Al ne u mirnim danima kakav je ovaj

NIje u pitanju samo ATPL, i brodari vani u teškom minusu iako raste BDI, u ponediljak će biti tarapana, prilika za jeftin dokup, skidam naloge na ispod 1100…

A glupe li ATPL, ni da makne. Čekam je pred svojim ekranom već tri mjeseca i ništa. Ima li pomaka na vašim monitorima, primjerice vi koji ste bliže …

Pa kod nas u Dalmaciji Mrgude rekao bi daje znakove života, srce kuca i dalje.
US brodari objava izvješća u utorak 27.10.
Zanimljivo tu ovaj trokut završava…
Tko se nije ukrcao, a tko želi odustati nek proda u ponedjeljak.
Iduće gibanje nije ovako sporo kao Ovo gibanje,
SLIJEDI NAM IMPULS….UP UP UP
[/quote]
Splico trokut je mrak. Onako crn meni vise slici na Bermudski a znamo da u njemu nema nista dobro.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

možda prodaje lonza,opet..netko izlazi,a netko tko želi kupovati to dobro zna,i čeka ga što niže,u svakom slučaju,ova dionica je pravo žrtveno janje zse-a…bdi up 50%,A ATPL DOWN 5%…di je tu pamet?pozdrav domovini…

Kad je BDI padao s 3000 bodova ATPL nije pa zašto bi sad trebala rasti?
Nema nikakvih razloga da brodari rastu prije nego BDI prijeđe 3500 bodova, a to će biti brzo.
Isto tako nema nikakve šanse da ATPL završi dan ispod 1100 kn, nije niti jednom u zadnja dva mjeseca pa neće ni sada kad BDI raste.
Ljudi malo se strpite ima još uvijek jeftinijih dionica.

E m oj Antisa. Kratko si ti u brodarima. A da vidis sta su prosle stare kuke. BDI gore brodari dolje. Ameri gore brodari dolje. TA gore brodari dolje. Druge dionice rastu, brodari padaju. Druge dionice padaju, brodari padaju. TA dolje, brodari dolje. BDI dolje, brodari slobodni pad.

I onda u svemu tome nadjes logiku a logika je da NEMA LOGIKE.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

New Report

Close