ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 14.11.2024. u 15:54
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
22.540
460
47,70
49,10
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

BDI obećava za UP, kada bi tako i ATPL sigurno bih dobio bolju ocjenu za šalu [thumbsup]
LP

I very much love INGRA !!

Ajme nama, Ledo raste svaki dan kad zlato dilaju, a mi unatoč BDI up ništa od rasta…

Biće sutra interesantno, Ameri u crveno….Crobi bi mogao i šesti dan down….

Moram još malo nadopuniti moj omalovaženi razgovor sa uvaženim predstavnikom ATPL.a…

Na pitanje..oko kupaca dionice…dotični gospodin je ovako odgovorio:….
….Ne znam da li će šta naši kupovat …. sad JE SKUPO!!!………? ……. Skupo je na ovoj razini…
pa dionica se ne miče izmedju 1100,00 i 1160….recimo…?

Zato kolege pričekajmo ŠTO SU SMISLILI S DANOM 01.11.2009. …kako su neki napisali kada je
svečani dan podjele dionica….a zadnji rok je 17.11.2009..nakon čega bi već svi trebali imati dionice.. misli li Uprava tada kupovati….kada se skreše cijena radi prodaje dobivenih dionica….
ili će ja tada pustiti s lanca……? ..i prodati svoje stečene dionice-…da bi kupili tuđe…?????

Vidjet ćemo…evo kolege…..nije im bilo skupo na 2400,00 a sad im JEST SKUPO !!!!..
Treba kakav komentar …..?

inače atpl u ovom trenutku, do isplate dividende u dionicama, može makismalno kupiti cca 900 vlastitih dionica s obzirom da joj zakon dopušta maks. 10% .. e sad si ti kontaj [wink]
[/quote]
pokupovat ce ih odmah nazad od drhtavih rucica koje ce ih dobit ovih dana….vidis da svaki drugi post pitaju kad ce vise te dividendne dionice…kad se to sve rasproda tek onda mozemo gore….prije toga nema smisla…pozdrav atpl-ovcima ,p.s. ma nije ovo losa cjena za prodati poklonjene dionice… [rolleyes]
[/quote]

mislim da neće biti previše prodavatelja … dosta je dioničara ovdje već ispeklo zanat i znaju odoljeti… mislim da će se na prodaji naći većinom dionice onih koji više uopće nemaju dionice AP jer su ih u međuvremenu prodali ali su ih imali do trenutka ostvarivanja prava na dividendu…

Moglo bi doći do pojačane prodaje nakon isplate dividende, što mislite?

Podijeliti će se preko 100000 dionica i činjenica je da će biti prodaje i kupnje. U pravilu veliki igrači naprave što žele i po mom njima će biti milija keševina tako da će krupnije ribe uz iznenadan rast dionice inkasirati 5 milja kuna bez po frke. Stvar je prosta, i ja bi to napravio, kompanija ih za trezor može kupovati i skuplje. Prodati ih neće biti problem jer kad stado krene, već znate kako to ide, uvijek isto se ponavlja. Krivulja će zadovoljiti sve analitičare, vuk će biti sit a ovce na broju, tko se nada nečem suprotnom nek se nada. [cool]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

…molim neka mi netko odgovori-budući da nisam dobio nikakvu obavijest- da li je novčani dio dividende uplaćen, kada, a ako nije kada će? HVALA.

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Nije uplaćen novčani dio dividende, koliko sam shvatio isplata počinje 1.11., zadnji rok je 17.11., neka me neko ispravi ako griješim..

…hvala tribal1…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

kad pogledam u stanje na ZSE neznam bih li se smijao ili plakao…pitam se jesu li uhapsili upravu ATPL ili Podravke? naime stojimo lošije nego firma u kojoj je menadžment "zamračio" preko 200 milja kn…
još da vozarine padaju rekao bih nije čudno a ovako…najbolje je ne gledati…

Zato kad pohapse ove iz mirovinskih fondova ode Atpl u pozitivnu blokadu. [lol]

Uhljebe na ulicu!!!!!

A što su tek fondovi HPB invest i ZB Invest radili u Srbiji u 2007. godini. Npr. nakon što je cijena dionice porasla 10-tak puta (i postala ne samo precijenjena, već se i danas trži na 10% te vrijednosti na kojoj su oni kupovali) s milijunskom količinom eura kupuju od srpskih brokera i vjerojatno svojih privatnih. Istina, sam svatko bira gdje će ulagati i u koji fond, ali toliku bezobraštinu i razbacivanje tuđim novcem da je za nevjerovati.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ja dobio lovu prije tjedan dva … čekam još dionice 🙂

A i ti si isto našao gdje češ vrijeme gubiti. Bolje da si otišao na seminar o razmnožavanju jednojajčanih algi, nego na BRA

…molim neka mi netko odgovori-budući da nisam dobio nikakvu obavijest- da li je novčani dio dividende uplaćen, kada, a ako nije kada će? HVALA.

Nije uplaćen novčani dio dividende, koliko sam shvatio isplata počinje 1.11., zadnji rok je 17.11., neka me neko ispravi ako griješim..

Ekipa kolko je teško ukucat http://www.zse.hr .. zatim ukucat ticker ATPL (il bilo koju drugi koji vas zanima) … zatim izabrat novosti .. i eto imaš sve potrebne info?

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/Uxpzxxde29xODqdRkyOBSA==.pdf

[b]"Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju"[/b]

New Report

Close