ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 05:29
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
74.725
1,525
47,60
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Danas FFA leveli UP. BDI dakle raste.
Vaš link

[thumbsup]

Stotka za dobru prognozu kolega, puno puta nas točno i pravilno informirate, naravno ako koji puta FFA zakažu drukeri Vas odmah osuđuju, zato je red kad pogodite da VAS se i pohvali.

Atlanska se i danas strpljivo trži, kupuje se brale potiho ali stalno, svaki dan, pravi dizelaš, nikad stati. [thumbsup]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

@ glikos1

hvala kolega

I noga u guzicu je korak naprijed

Dobro je bar su Panamaxi down [thumbsup] [lol]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

ako bdi do kraja godine dođe do 4000,onda bi i mi možda mogli na 1200,00….meni su smanjili provizije,pa ćemo onda malo trejdat,za burek i jogurt 0.2 l dovoljno…

Atlanska se i danas strpljivo trži, kupuje se brale potiho ali stalno, svaki dan

Da bi netko potiho kupovao, netko mora i potiho prodavati.

ako bdi do kraja godine dođe do 4000,onda bi i mi možda mogli na 1200,00….meni su smanjili provizije,pa ćemo onda malo trejdat,za burek i jogurt 0.2 l dovoljno…

kolega jeli govoris o PBZ-u?? ili

Baltic Exchange Dry Index 2688 UP 91
BCI Baltic Exchange Capesize Index 3979 UP 217
BPI Baltic Exchange Panamax Index 2726 DOWN 7
BSI Baltic Exchange Supramax Index 1890 UP 21
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 964 DOWN 4

Di je sada kolega Techman ili kak se već naziva?
Govori je da bdi neće gore?
hehehe

Kako je samo tih danas…to nisu istine…a rekao sam vam da je samo kratkotrajni predah prije nastavka rasta

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Baltic Exchange Dry Index 2688 UP 91
BCI Baltic Exchange Capesize Index 3979 UP 217
BPI Baltic Exchange Panamax Index 2726 DOWN 7
BSI Baltic Exchange Supramax Index 1890 UP 21
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 964 DOWN 4

Ako baš idemo analizirati situaciju s brodarskim indeksima ipak je u zadnjih 15-ak dana BDI porastao za oko 500 bodova (bio na 2200), a BPI za oko 400 (bio na 2300).

Ne može se reći da je ovo ostavilo značajan trag na cijeni dionice, evo koliko vidim prosječna cijena atlantske je u istom periodu narasla tek 15-ak kuna.

No možda ulagačima treba bolji poticaj. Ako indeksi nastave dalje s ovim rastom, možda će razina BDIa od 3000 (do koje nedostaje 300-tinjak bodova) promijeniti neka razmišljanja po ovom pitanju, možda je to granica koja se čeka…

[/quote]
da,smanjili su proviziju na pbz investoru,a ja kupujem i prodajem po 10 kom,samo da mi je smanje na 0.4%.npr. jučer sam zaradio 148 kuna,a brokerima dao 100..čak sam i maloj kupio barbiku iz kine,valjda nema plutonija na njoj…

[/quote]
da,smanjili su proviziju na pbz investoru,a ja kupujem i prodajem po 10 kom,samo da mi je smanje na 0.4%.npr. jučer sam zaradio 148 kuna,a brokerima dao 100..čak sam i maloj kupio barbiku iz kine,valjda nema plutonija na njoj…
[/quote]
[thumbsup]

Prema liniji otpora targeti otpora su 1158kn za ATPL da napravi proboj, a za ULPL negdje oko 750kn.

New Report

Close