Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 05:27
Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 22.540 | 460 | 47,70 | 49,10 | 0,00% |
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.
Sinoć su brodari na američkim burzama završili dan sa +6,74%, a nakon toga after hours još oko 0,50%, a mi se nešto kilavimo.
I noga u guzicu je korak naprijed
S obzirom na vjerojatni oporavak svjetskog tržišta,te izglednu mogućnost dubljeg
zarona domaćeg gospodarstva kakve su perspektive domaćih brodara?
Koliko je njihovo poslovanje vezano uz naše tržište?
zeba,
S obzirom na vjerojatni oporavak svjetskog tržišta,te izglednu mogućnost dubljeg
nikakav ili zanemarivo mali utjecaj imaju naši brodari na domaće gospodarstvo
I noga u guzicu je korak naprijed
zeba,
Ja ti prijatelju iz iskustva mogu reči veliko, veliko poslovanje nose brodari na našem tržištu. Evo moj pajdo prodaje kineske motore, dovoze se brodom. Zbog ovakvih crnih viesti koje pišete svakodnevno, vratili su mu lovu a motore nisu isporučili niti dovezli. Sada je i on jadan propao, sve zbog zloglasnih i zlosutnim drukova. Bilo bi lijepo kada bi se počelo optimistično pisati kao recimo Optimistični i evo mom pajdi motori, evo vama i meni love. Stoga sam hrabro. Ako se itko oporavi i vrijeme im je, to su naši dragi brodari. (Evo vididite Kukumara, daj živni malo)
LP i više optimizma, ne plašiti male sakrivene, a koji čitaju naše škrabotine !!
I very much love INGRA !!
zeba,
nikakav ili zanemarivo mali utjecaj imaju naši brodari na domaće gospodarstvo
[/quote]
slažem se.
ipak kad tone crobex, onda i brodari na žalost.
drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !
Izgleda da i disperziji bas ne cvatu rozice.
Ajmo Inverter i drustvo u shopping. Koliko jos postova trebam stavit da vas motiviram [huh]
Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"
još i k tome posta stare članke
uostalom smanjenje plaća ide u korist dioničara
tak da ne vidim gdje je problem [thumbsup]
Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!