Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 22.540 | 460 | 47,70 | 49,10 | 0,00% |
nista tragicno Mrgude! [thumbsup]
pozdrav tebi i cijeloj Slavoniji… [wink]
kako objasniti ovaj rast brodara u americi ? … nešto se dešava …
DSX 2:13pm ET 12.84 0.58 4.73%
DRYS 2:13pm ET 6.97 0.59 9.25%
EGLE 2:12pm ET 5.24 0.12 2.34%
EXM 2:09pm ET 6.68 0.24 3.73%
FREE 2:12pm ET 1.76 0.03 1.73%
GNK 2:13pm ET 21.03 1.64 8.46%
NM 2:13pm ET 5.04 0.12 2.44%
kako objasniti ovaj rast brodara u americi ? … nešto se dešava …
DSX 2:13pm ET 12.84 0.58 4.73%
DRYS 2:13pm ET 6.97 0.59 9.25%
EGLE 2:12pm ET 5.24 0.12 2.34%
EXM 2:09pm ET 6.68 0.24 3.73%
FREE 2:12pm ET 1.76 0.03 1.73%
GNK 2:13pm ET 21.03 1.64 8.46%
NM 2:13pm ET 5.04 0.12 2.44%
Pa zar nisi pročitao članak koji je objavio Zagyy 3 posta iznad tvog ?
Dubrovačka zrakoplovna tvrtka Dubrovnik Airline početak zimskog razdoblja dočekuje s potpisanim ugovorima za dva zrakoplova koji će 18 mjeseci pružati usluge stranom operatoru. To će im, ističu iz ove tvrtke, osigurati konstantan tijek novca u dvije naredne zime.
– S obzirom da su oba zrakoplova iznajmljena bez kabinskog osoblja – stewardessa, a za potrebe domaćih touroperatora će u tijeku zime biti dovoljne 4 posade, za sve ostale stewardesse ove zime nema posla – navode iz Dubrovnik Airlinea no također ističu da će im se omogućiti zadržavanje radnog mjesta. Naime, Dubrovnik Airline će za sve članove kabinskog osoblja, koje u razdoblju od 6 mjeseci neće raditi niti jedan dan, isplaćivati minimalnu plaću od 2000 kuna, kao i sve doprinose (zdravstveno, mirovinsko itd.), te sve troškove održavanja njihovih dozvola. Ujedno im se garantira povratak na posao 01. travnja 2010. uz punu plaću.
– Svim ostalim djelatnicima Dubrovnik Airlinea koji će i u zimskom periodu normalno obavljati svoj posao plaće se neće smanjivati. Mjera upućivanja na mirovanje uz minimalnu plaću tiče se samo dijela kabinskog osoblja koje u tijeku zime ne će raditi niti jedan dan – navode iz ove zrakoplovne tvrtke.
Također navode kako su usprkos krizi ovu sezonu uspjeli završiti s pozitivnim poslovnim rezultatom s čime se danas može pohvaliti malo avioprijevoznika.
Iako bi najbolje bilo da se riješe aviona nisu loše vijesti.
Kuster i goran
Pročitam kusterov post Sve super! pa onda goranov. Ne može gore!
Ubiti sam pročitao dvije iste stvari al napisane iz sasvim suprotnih gledišta. Pa kojoj strani da vjerujem?
optimist1 @ samo sebi vjeruj…. [cool]
Sve osim core Businessa su prazne tlapnje…To što brodovi zarade je bitno..Cili turizam kod nas je popuna rupa u zapošljavanju, maloprodaji, domaćinstvima itd…Firme koje se bave turizmom imaju vrlo malu zaradu ili su u gubicima…Kod nas je Solaris krcat cilo lito, pa di je lova, šta je s dionicom…
Samo brodovi su bitni, oni donose dobit ako donose…
danas bi trebao biti dobar dan za panamaxe sudeći po FFA levelima.
Vaš link [thumbsup]
Kuster i goran
Pročitam kusterov post Sve super! pa onda goranov. Ne može gore!
Ubiti sam pročitao dvije iste stvari al napisane iz sasvim suprotnih gledišta. Pa kojoj strani da vjerujem?
Optimistični samo ti ime govori kome da vjeruješ. I da ako pratiš otvoreno i događeje u inim firmama diljem HR i van naših granica, ova varijanta od Kustera čini mi se u potpunosti ispravna i pravična. Lako je nekome dati otkaz, ali samo prava i po meni poštena firma radi u recesiji ovakav program. Doma na plaćeno i kad se izvučemo iz recesije povrat na posao. Fantastično. Rekao sam neki dan da mi je sin bio pred otkazom kao jedan od glavnih informatičara u ĐĐ. Hvala Bogu otkaz nije dobio ali je dobio plaću manju 30% dok se stanje ne popravi. Mnogi moji i njegovi prijatelji nisu bili te sreće, dobili su otkaze prem da večina njih ima i kredite. Novinari kao novinari, kad su nešto lijepo napisali. Tiraža NULA, ovako kad te pocrne uh,, I zašto samo crne vijesti uz ATPL, nije mi jasno ??
LP svima !!