ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 01:22
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
22.540
460
47,70
49,10
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Nitko ništa o dividendi …………? I Vi onda diskutirate o dionici…niti Vas zanima dividenda , jer
je ionak nećete dobiti, niti Vas muči što će biti kad drugi dobe dividendu, jer ionak ne mislite kupiti…
samo puste teorije…
Ma zanima to sve one koji će ih dobit. Pa ako je zadnji dan 04.10., onda je taj dan blizu, nego zanima me što je sa onim o oporezivanju dividende. Da li će nam uzet jedan dio dionica da naplate porez, ili ćemo to mi morati sami uplatiti, ili to izbjegavamo. Recimo ja bi ih trebao dobiti 15. Što je sa onima koji će dobiti nešto u dionicama, a nešto u novcu?

Ameri u Pre-marketu: 6.46 +0.08 (+1.25%)

Vaš link

I noga u guzicu je korak naprijed

u svakom slučaju toliko očekivane dividende još uvijek nema… [shocked]

Rekli meni da će sjesti do 17.11.09. Jel to točno? [embarass]

Bogatstvo je kad ne znaš koliko imaš.

Nitko ništa o dividendi …………? I Vi onda diskutirate o dionici…niti Vas zanima dividenda , jer
je ionak nećete dobiti, niti Vas muči što će biti kad drugi dobe dividendu, jer ionak ne mislite kupiti…
samo puste teorije…
Ma zanima to sve one koji će ih dobit. Pa ako je zadnji dan 04.10., onda je taj dan blizu, nego zanima me što je sa onim o oporezivanju dividende. Da li će nam uzet jedan dio dionica da naplate porez, ili ćemo to mi morati sami uplatiti, ili to izbjegavamo. Recimo ja bi ih trebao dobiti 15. Što je sa onima koji će dobiti nešto u dionicama, a nešto u novcu?
[/quote]

a što si ti zapeo za porez… u mom se selu kaže: "kud trčiš pred rudo" !?!

Čovjek koji ne pravi greške obično ne radi ništa.

dividenda, ah ta dividenda…

najbitnije da procitate clanak III. i VII.

svaki dionicar koji ostvari dividendu vecu od 3.000 kn duzan je platiti posebni porez

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

u svakom slučaju toliko očekivane dividende još uvijek nema… [shocked]

Rekli meni da će sjesti do 17.11.09. Jel to točno? [embarass]
[/quote]

do tada hoće sigurno.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

To za MUTNJU I POMUTNJU oko svih nejasnih dividendi kriva je HANFA. Zašto odobrava
prijedloge kad su nejasni ????

Da sam direktor Hanfe, nikad ne bih prihvatio i verificirao prijedlog koji je nejasan članovima…..investitorima društva………. i prijedloge koji se mogu tumačiti na više načina…. pa kako kome sjedne…

Nema tu velike filozofije….. samo SELJAČKA PAMET… kao kod najvećih HT-a–npr.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

kaj se desava. neko malo potego

Ameri dobro potegli u zeleno 6.66 +0.28 (+4.39%)

Vaš link

I noga u guzicu je korak naprijed

Ono što ja govorim Techu, koliko god BDI padao i brodovi ne vozili po TA ova dionica ide UP jer je mnogi žele imati…..

http://finance.yahoo.com/news/Shipper-Forecasts-80-Baltic-indie-1203424773.html?x=0&.v=1

Can Chinese demand spur a massive rebound for the dry bulk sector’s benchmark?

Lackluster post-recession demand has weighed heavily on the dry bulk shipping sector, recently sending many of the industry’s public players down by double-digit percentages. According to China Ocean Shipping (Cosco), that all might change by the year’s end. Cosco senior researcher Kong Fanhua told Bloomberg that government-encouraged factory output in China could send the Baltic Dry Index up by 80% by the end of 2009.

As a whole, the Dry Bulk Shipping Stocks Index is ahead by 1% today. It is currently trailing the S&P 500 by -4% over the last month.

Genco Shipping & Trading (NYSE: GNK – News) and DryShips (NADSAQ: DRYS) are leading the rally with more than 3% gains. Close behind are Excel Maritime (NYSE: EXM – News), Navios Maritime Holdings (NYSE: NM – News), and Eagle Bulk Shipping (NADSAQ: EGLE). All four remain in negative territory over the last five sessions.

Omega Navigation Enterprises (NADAQ: ONAV) is the Index’s only component to break even over the last week. Paragon Shipping (NASDAQ: PRGN – News), Diana Shipping (NYSE: DSX – News), and Excel remain down by more than -10% for the period.

As of this writing the Dry Bulk Shipping Index is one of the 15 worst-performing tickerspy Indexes over the last month, down by -1.1%, though if Cosco’s bold call on the BDI rebound is accurate, there could be plenty of upside for the sector.

Na putu prema gore

Je sorry, sada sam pogledao za BDI, jučerašnji datum je, nije bilo namjerno. Molim moderatora gosp. Vijeku da obriše i ovaj post i post prethodni o krivo objavljenom BDI-u s moje strane.
Sorry još jednput, nije bilo namjerno.
LP svima !!

I very much love INGRA !!

New Report

Close