Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,02 | 12.205 | 249 | 49,00 | 49,10 | 0,00% |
Hvala šta si nam javio da si prodao,mi koji nismo tako pametni i dalje ćemo držati ovu dionicu
Najbolje se rješiti brodara jer za njih nema budučnosti.
Veliki broj narudžbi novih brodova iz razdoblja prije krize doveo je do porasta ponude zbog čega su snižene vozarine brodara, a ne očekuje se niti oporavak
Zbogom brodari situacija sve gora i gora nema budučnosti za ove dionice
Ako ste pametni prodajte ako imate kome ja sam svoje riješio
China and India could save dry bulk, says Fortis
Bank warns of mass newbuild cancellations, but predicts demand for iron ore will keep owners satisfied
By Rajesh Joshi – Friday 25 September 2009
ABOUT 40% of the world’s outstanding dry bulk orderbook might never be delivered, Fortis Bank has said.
As well as delivering this prediction, a panel of Fortis experts also told Capital Link’s dry bulk webinar that demand from China and India might prove surprisingly strong, and that scrapping of the last wave of mass-ordered bulkers …
http://lloydslist.com/ll/news/china-and-india-could-save-dry-bulk-says-fortis/1253789674256.htm
mavan @ [thumbsup] pa cucim na bidu cjelo jutro cekam tu rasprodaju….. [yawn]
Baš to što su brodari prenapuhani a naročito ATPL .Ljudi su vjerovali u veliki imiđ ATPL
koja nije ništa osim tog imiđa ima puno boljih i jeftinijih brodara.
Sam graf kretanja cijene ATPL nagovješta daljni pad pa svi vide dok Crobex raste da Atpl stagnira neće ona nigdje Crobex ide gore a vi budete na 1000 kuna još koju godinu ako bude sreće.
Baš to što su brodari prenapuhani a naročito ATPL .Ljudi su vjerovali u veliki imiđ ATPL
Sam graf kretanja cijene ATPL nagovješta daljni pad pa svi vide dok Crobex raste da Atpl stagnira neće ona nigdje Crobex ide gore a vi budete na 1000 kuna još koju godinu ako bude sreće.
Tao, Tao, prijatelju tko je tebe tako naljutio ?? Kad jednog dana a to je skoro, samo što nije ATPL krene gore, vikat češ ti "ajme majko mila što se ovo događa", samo češ se ćudit i gljedat !!
LP i tebi !!
Da li netko zna kada je isplata dividende ATPL, odnosno upis dionice (1 za 12)??? Ili je več upisana na računu SKD?
Ja npr. nisam dobro informiran o bankama, zašto mi netko ne bi dao uvid bez obzira što trenutačno ne ulažem u banke? Možda dobijem neku ulagačku ideju ili me pak članak, u slučaju negativnih zbivanja, može odvratiti od ulaganje u banke…dakle, može biti korisno, zar ne?
@Leconte
Kažeš, naručeni članak. Ako mi to znamo već nekoliko mjeseci jer redovito pratimo zbivanja, to još uvijek ne znači da je o tome informirana šira ulagačka javnost i svi oni koji možda ne prate brodare.
Ma daj, pa tko će normalan u ovom trenutnku ulagati u brodare i banke, kad su do grla u govnima
[/quote]
iskustvo i praksa je pokazalo, kad krdo bježi masovno iz nekih dionica , onoj manjini koja je u tim dionicama i koja je gledala dugoročnije, to kasnije ispadne jako dobar potez.
naravno, ovo nije nikakav poziv na kupnju ili prodaju .
Tao, Tao, prijatelju tko je tebe tako naljutio ?? Kad jednog dana a to je skoro, samo što nije ATPL krene gore, vikat češ ti "ajme majko mila što se ovo događa", samo češ se ćudit i gljedat !!
LP i tebi !!
[/quote]
prodao je s minusom atpl….to ga najvise muči…. [rolleyes]
http://www.poslovni.hr/127750.aspx
Brodari tonu sve dublje !!!
Ovo je nova vjest a ne staro.Brodarima je odzvonilo!
evo već zvone zvona !!!
[tongue]
Ovako smiješno nisam odavno čuo, nemaš pojma o AP a ni brodarima,a upuštaš se u nekakve komentare koji veze s vezom nemaju
Najbolje se rješiti brodara jer za njih nema budučnosti.
Veliki broj narudžbi novih brodova iz razdoblja prije krize doveo je do porasta ponude zbog čega su snižene vozarine brodara, a ne očekuje se niti oporavak
Zbog te činjenice oporavak vozarina tankera ne očekuje se u kraćem razdoblju kao niti već sopmenuti oporavak vozarina za brodove za rasute terete.
Može se reći da se ponuda i potražnja kreću u obrnutim smjerovima, a situacija će se samo pogoršati slijedećih godina kad se očekuje veći broj novih brodova u usporedbi s 2009. godinom
Zbogom brodari situacija sve gora i gora nema budučnosti za ove dionice
Ako ste pametni prodajte ako imate kome ja sam svoje riješio
pogledajte graf dionice ovaj brod tone!!
Šaljivdžija . Daj pošalji taj svoj graf.
[/quote]
koliko se može primijetiti, cijena se jako približila donjem boolingeru od 1100,00 gdje je potpora, što smo mogli primijetiti u nekoliko navrata prilikom pada cijene .
evo i jučer i danas odolijeva na tom nivou , a čini mi se i da nema neke prevelike želje za znatnijim padom cijene .danas i mali promet .
nemoj tako vikat, sve će nas uši zabolit [smiley]