ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 13:33
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,37
900
19
47,30
48,20
-0,42%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Molio bih moderatora da izbrise ili premjesti postove kojima ovdje nije mjesto. Posebice me smetaju ova naricanja – nekad najbolja tema foruma se izrodila u klon najgore teme na forumu – HT. Moderatori, poslusajte moj vapaj (ima nas podosta koje to iritira)!!!!

Priklanjam se mišljenju uvaženog kolege. Na ovom nekada /prije IPO_a HT_a/ forumu se infiltriralo jako puno “insidera”koji svoje “informacije” plasiraju isključivo da bi napravili paniku kod nas malih. Mislite li ,drage kolege, da bi ovi koji kupuju , a znamo tko , kupovali ovu dionicu u ovom obimu da ista nije kvalitetna i perspektivna . Kolko god se Vi više trudite objaviti dobrih vjesti ,koje bi realno trebale dati vjetra u jedro, non stop ista priča i panika se širi.Pa oni su kupovali , nemale količinine , i na ATH. Čemu strah!? Oni su i nama garancija! Zar ne??? Pozdrav svima!

Ma, Sakai, nemoj se živcirati zbog dušebrižnika, ATPL je jedna od najboljih (od oka uzeto TOP 10) i najpovoljnijih dionica na cijelom tržištu uopće i treba samo čekati sljedeće kvartale. BDI je jako visoko tako da ima “lufta” čak i da nešto oslabi. Novi brodovi stižu i plovit će po puno višim vozarinama, bio BDI na 8.000 ili na 12.000.

Sva ova ekipa, uključujući i Tunix-a koji nam prenosi mišljenje autora s Business.hr (koje se odnosi možda na HR-dionice, ali ATPL veliku većinu prihoda ostvaruje u inozemstvu pa niti politika, niti napuhanost domaćih dionica s time nema ništa!) želi jeftino dokupiti ATPL.
Nije li takav veliki interes razlog za zadovoljstvo? [smiley2]

Upravo tako kolega Strawinski!

Opet udar:

Top bid
CIJENA KOLIČINA
3.010,00 29
3.002,00 4
3.001,05 50
3.001,00 65
3.000,00 220
2.953,00 100
2.952,27 30
2.755,00 10
2.750,00 800
2.703,00 10
Top ask
CIJENA KOLIČINA
3.198,00 73
3.199,98 10
3.199,99 25
3.200,00 129
3.229,89 30
3.229,99 86
3.230,00 4
3.250,00 40
3.280,00 12
3.286,00 7

No respect

moze li netko staviti k/p jer cijena je u jednom trenu opet propala

ma, kolega SLK udar ili šta god [smiley1] nije lijepo ali treba stvar pogledati iz odstojanja vjerujem da se slažete

– nakon kratkog vremena sve će doći na svoje a psihologija mmase uvijek radi pa mnogi panično prodaju a tome još pridonose trejderi

moze li netko staviti k/p jer cijena je u jednom trenu opet propala

Krivo rezoniraš, Strawinsky.
Kupovao sam 100 kom. po 3600 kn.
A sad imam margin call, pa upravo sređivam stvari.
Ako se ne javljam nego pasivno sudjelujem, ja i još puno nas, to ne znači da smo NOVI.
Inače, ekipa je kvalitetna na forumu ATPL, a dionica je SIGURNO DOBRA.
Dnevna zbivanja me inače ne brinu, ali banka zove, hoće svoje.

moze li se ovo smiriti iduci tjedan??? recimo moze li dolazak ATGR utjecati na zaustavljanje ove korekcije bar kratkorocno??

Gledano od ATH-a ovo je pad od preko 20%. Nemam rijeci

ma, kolega SLK udar ili šta god [smiley1] nije lijepo ali treba stvar pogledati iz odstojanja vjerujem da se slažete – nakon kratkog vremena sve će doći na svoje a psihologija mmase uvijek radi pa mnogi panično prodaju a tome još pridonose trejderi

sigurno su tako govorili i ulagači 1939 godine
[smiley3]

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

Pobrkao si godine 1929

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

gogo1: ” ” Pobrkao si godine 1929

je..imaš pravo..
Jel netko možda ima dionice Noina arka d.d??

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

New Report

Close