Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 334.572 | 6,828 | 47,70 | 49,00 | 3,38% |
baš me zanima koliko će još taj BDI biti u padu…nadam se ne predugo…
veseli me barem to što su BPI i BSI na dobrim razinama usprkos konstantnom padu BDI-a i što primjećujem kako su svi brodovi zaposleni … dopada mi se ova nova web stranica AP na kojoj možete vidjeti položaj brodova a za neke čak i teret koji prevoze…svakako za pohvalu
izgleda da se počeo ubrzano kotrljati nizbrdo…..
[thumbsup] [lol] [lol] [lol] itgleda da mnogi cekaju atpl mrvicu nize od ovog…. [lol] [lol] [lol] nedavno vam je bila po 9xx ,a vi cekali na 700 [lol] [lol] [lol] [rolleyes]
izgleda da se počeo ubrzano kotrljati nizbrdo…..
BDI je postao dosta nepredvidiv. Prije kada je krenio dole to je ipak trajalo tjedan – dva, zadnjih dva mjeseca nije tako, bumo vidli …
Jethro
mislim da oni tankeri mogu bilo koju kemikaliju ili tekućinu prevoziti … stoga uvijek se nešto može naći za transport, ne mora to biti uvijek nafta…
je, slažem se. no koliki je omjer nafte i kemikalija?
nama više ni pad BDI-a ne izaziva pad cijene
mislim da je većina dioničara AP dobro upoznata sa stanjem stvari i ne pristaju na prodaju lako, možda veliki pokušaju izcimati još koju dionicu kad sjednu dividendne ali vjerojatno je da to neće biti značajna količina…dioničari AP polako ali sigurno peku zanat…
baš me zanima koliko će još taj BDI biti u padu…nadam se ne predugo…
veseli me barem to što su BPI i BSI na dobrim razinama usprkos konstantnom padu BDI-a i što primjećujem kako su svi brodovi zaposleni … dopada mi se ova nova web stranica AP na kojoj možete vidjeti položaj brodova a za neke čak i teret koji prevoze…svakako za pohvalu
Ma sve je to divno, krasno, samo nema cijene za koju je prodan Pelješac, a ta info ukazuje na "zavidnu" transparentnost Uprave, pa se info moraju tražiti u pomorskim brokerskim krugovima u inozemstvu. Sramota.
Btw, ipak je Vlaho znalac, izgleda da je opet na vrijeme predvidio kretanja u brodarstvu, treba pratiti što radi i učiti. Čovjek zna, a i blizu je oltara.
[thumbsup] [lol] [lol] [lol] itgleda da mnogi cekaju atpl mrvicu nize od ovog…. [lol] [lol] [lol] nedavno vam je bila po 9xx ,a vi cekali na 700 [lol] [lol] [lol] [rolleyes]
[/quote]
A kad je bila na 700 čekali na 600, pa kad je bila 600 čekali na 170,oo (to je inače bio guru-ov target), hebi ga nejde to više tamo.
gardist
slažem se…još da se transparentnije objavljuju ugovori bilo bi to maximalno korektno prema ulagačima, ali nažalost ipak smo Hrvatskoj gdje ionako puno toga nije transparentno a nešto vjerojatno spada i pod poslovnu tajnu…zamisli samo kako je dioničarima jedne Podravke gdje uprava radi kaj god hoće … još smo mi u AP mila majka, naši su zbilja gospoda u usporedbi sa nekima u drugim upravama