ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 09.11.2024. u 02:34
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
334.572
6,828
47,70
49,00
3,38%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Svi brutalno zarađuju osim nas..

atpl nema snage…
ovo što su drugi skočili, nije zato što je sve krenulo u oporavak, nego zbog sentimenta.
istina, ni kad je sve padalo, nije sve padalo jer je bilo tako loše, nego zbog (paz sad) – sentimenta.
da je dno debelo iza nas, je. ingra preo 50% skočila u zadnjih mjesec dana. ne mogu pomoći sebi ni čovjeku u meni. ostao u atlantskoj. popušio. što je najžalosnje, ovakvih istih školi više neće biti, a eto me opet u prvom razredu. mogli bi ovi pmetni sa ht-a, ingre, ine i sl. se sliti u atpl da i tu zarade. ako pametni zarade u istoj dionci u kojoj sam ja, možda neću biti pametan, ali ću zraditi.
ma, šalu na stranu. nisam igubio što nisam imao, a ako nisam zaradio, ne znači a sam izgubio.
i brodari će gore. eksplozivno. ali kad…???

a jebate koji se Q tu dešava ?

mi smo ipak zemlja slučaj

Ode 500 kom ko od sale.. 🙁

atpl nema snage…
ovo što su drugi skočili, nije zato što je sve krenulo u oporavak, nego zbog sentimenta.
istina, ni kad je sve padalo, nije sve padalo jer je bilo tako loše, nego zbog (paz sad) – sentimenta.
da je dno debelo iza nas, je. ingra preo 50% skočila u zadnjih mjesec dana. ne mogu pomoći sebi ni čovjeku u meni. ostao u atlantskoj. popušio. što je najžalosnje, ovakvih istih školi više neće biti, a eto me opet u prvom razredu. mogli bi ovi pmetni sa ht-a, ingre, ine i sl. se sliti u atpl da i tu zarade. ako pametni zarade u istoj dionci u kojoj sam ja, možda neću biti pametan, ali ću zraditi.
ma, šalu na stranu. nisam igubio što nisam imao, a ako nisam zaradio, ne znači a sam izgubio.
i brodari će gore. eksplozivno. ali kad…???

možda prema dolje

Nije lako gledati Crobi svaki dan +2 a naši brodari u crvenom…Ljubomoran sam na INGR, VDKD a sad na HT…Glupost je ulaziti u te dionice sad, ne preostaje ništa nego čekati red na up brodara….Ali ako slušamo Techa…kad će to biti..

Deca,vidim da se svi čudom čudite, odite na temu ULPl, tam sam stavila neke slikice kaj sam našla da vidite zakaj brodari stoje na mjestu dok svi drugi rastu.
Da sad ne stavljam i tu, ali možda vam malo pojasni kakva je situacija.

ma ljudi ajmo to prodati….nis od ove dionice…. [undecid]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

šta reć da usa brodari tako odljepili za gore a naši se kisele već tj dana

živjeli!!!

he heheheehehe ,bas me zanimala ocjena [lol] [lol] [lol]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

he heheheehehe ,bas me zanimala ocjena [lol] [lol] [lol]
[/quote]
ali netko ipak rasprodaje naveliko

ja sam još nadokupio,ne bojim se ni zere,dionica je totalno podcijenjena,e sad,kad će gore,to je pitanje,ali nismo za jedan dan…ako padne,još uzimam…

New Report

Close